319 New Articles

Διήμερο Δράσεων για πολίτες ΠΕ Ηλείας στο πλαίσιο της δράσης «Μονόδρομος η πρόληψη των δασικών πυρκαγιών. Μαθητές και πολίτες ενημερώνονται και αναλαμβάνουν δράση»

Διήμερο Δράσεων για πολίτες ΠΕ Ηλείας στο πλαίσιο της δράσης «Μονόδρομος η πρόληψη των δασικών πυρκαγιών. Μαθητές και πολίτες ενημερώνονται και αναλαμβάνουν δράση»

Επικαιρότητα
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Αγαπητές/οί φίλες/οι,

Η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης η πιο παλιά περιβαλλοντική οργάνωση στην Ελλάδα, γιόρτασε το 2021 τα 70 χρόνια από την ίδρυσή της το 1951. Έχοντας σαν κύριους καταστατικούς της σκοπούς την Προστασία της Φύσης, την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση και την Ευαισθητοποίηση των Πολιτών, οργανώνει σε συνεργασία με το ΚΕΠΕΑ Κρεστένων και με την υποστήριξη ειδικών επιστημόνων/συνεργατών της, ένα διήμερο πρόγραμμα δράσεων, το οποίο θα περιλαμβάνει την 1η  ημέρα (Παρασκευή 13 Μαΐου 2022) ενημερωτική ημερίδα για τους πολίτες και τους τοπικούς φορείς της ΠΕ Ηλείας σχετικά με την πρόληψη και διαχείριση των δασικών πυρκαγιών, τις πολιτικές και πρακτικές δασοπροστασίας και τη 2η ημέρα (Σάββατο 14 Μαϊου) δράσεις καθαρισμού δασών από ξένα προς το δασικό οικοσύστημα απορρίμματα στο δάσος της Φολόης και στο δάσος Στροφιλιάς στη Λίμνη Καϊάφα.

Παρακαλούμε πολύ βρείτε επισυναπτόμενα τη σχετική πρόσκληση και το πρόγραμμα των δράσεων.

 

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

 

Χριστίνα Θεοδωρίκα

Υπεύθυνη Συντονισμού Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων

Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης

τηλ: 210 3224944 (εσωτ.104)

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εγγραφείτε προκειμένου να λαμβάνετε δωρεάν ειδοποιήσεις όταν έχουμε νεότερες πληροφορίες.