ΘΙΝΕΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΙΟΥ: ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ - Μαρίνος: «Θεσμός για τον Δήμο το Παρατρίαθλο»

ΘΙΝΕΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΙΟΥ: ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ - Μαρίνος: «Θεσμός για τον Δήμο το Παρατρίαθλο»

Ενδιαφέροντα
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

-Υποδειγματική η συνδιοργάνωση ΕΑΟΜ ΑμΕΑ –ΝΠ Πολιτισμού Αθλητισμού

Θεσμός για τον Δήμο Πηνειού γίνεται το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παρατριάθλου, ύστερα από τη δέσμευση του Δημάρχου Ανδρέα Μαρίνου«να φιλοξενεί ο Δήμος αυτό το κορυφαίο αθλητικό γεγονός κάθε χρόνο στις Θίνες Βαρθολομιού».

Με τη συμμετοχή 15 αθλητών και αθλητριών από έξι σωματεία, διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία  σήμερα στις Θίνες Βαρθολομιού του Δήμου Πηνειού το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παρατριάθλου που συνδιοργανώθηκε  από την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες και  το Ν.Π. Αθλητισμού & Πολιτισμού του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Ανδρέας Μαρίνος λίγο μετά την λήξη του Παρατρίαθλουανακοίνωσε: «Η αγκαλιά του Δήμου Πηνειού δεν είναι προσωρινή αλλά παντοτινή. Αυτή η μοναδική αθλητική εκδήλωση , αυτότοκορυφαίο αγωνιστικό γεγονός με τους ανθρώπους αυτούς να μας δίνουν μαθήματα ζωής, θα γίνει θεσμός για τον Δήμο μας. Από εμάς υπάρχει η θέληση, η πρόθεση και η απόφαση να φιλοξενούμε εδώ στις Θίνες Βαρθολομιού κάθε χρόνο τις εκδηλώσεις σας!».

Η δέσμευση του Ανδρέα Μαρίνου έγινε αποδεκτή με χειροκροτήματα από τους εκπροσώπους της Ομοσπονδίας και τον κόσμο που είχε βρεθεί από νωρίς στην παραλία για να παρακολουθήσει τον αγώνα.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον πρόεδρο του ΝΠ Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Δημήτρη Βασιλόπουλο για την άψογη διοργάνωση καθώς και τους αντιδημάρχους Άγγελο Μπράτη, Γιάννη Καραμπίνη και Νίκο Μαφρέδαγια την άριστη εικόνα της τουριστικής περιοχής όπου διεξήχθη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και φυσικά την κ. Αθηνά Αδαού που είχε και την πρωτοβουλία για την πραγματοποίηση της υπέροχης αγωνιστικής εκδήλωσης στις Θίνες.

«Του χρόνου πάλι εδώ!»

Ο Γρηγόρης Σουβατζόγλουσυνοδός του παραολυμπιονίκη (κολύμβηση Ρίο και Τόκιο) Γεράσιμου Λιγνού του αθλητή που σήμερα κατέλαβε την πρώτη θέση στο Παρατρίαθλο, δήλωσε: «Πολύ ωραία και ασφαλής η διαδρομή, άψογη η διοργάνωση και κατάλληλη για την προετοιμασία μας για το Πανευρωπαϊκό στην Πολωνία. Οι Θίνες Βαρθολομιού είναι τόπος πανέμορφος και η χαρά μας ήταν μεγάλη όταν πληροφορηθήκαμε ότι θα αγωνιστούμε στην περιοχή αυτή. Ευχαριστούμε την Ομοσπονδία, τον Δήμαρχο Πηνειού Ανδρέα Μαρίνο και τον πρόεδρο του ΝΠ Δημήτρη Βασιλόπουλο και όσους συνέβαλαν σε αυτή την διοργάνωση. Μας χαροποίησε ιδιαίτερα η δέσμευση του Δημάρχου να φιλοξενείται το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σε μόνιμη βάση στην περιοχή. Ραντεβού λοιπόν του χρόνου στο Βαρθολομιό!»

Παρόντες στο ξεχωριστό αθλητικό γεγονός, που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, ήταν μεταξύ άλλων: η βουλευτής της ΝΔ κ. Θ. Αυγερινοπούλου, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Διον. Καλαματιανός, εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας ΑμΕΑ, του Συλλόγου «Ιωνάς», ο Γενικός Γραμματέας του Σωματείου Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων Γιώργος Παπανικολόπουλος, ο Γεν. Γραμματέας του Δήμου Στάθης Στεφανόπουλος,  ο αντιδήμαρχος κ. Άγγελος Μπράτης, ο εντεταλμένος δημ. σύμβουλος Νίκος Μαφρέδας, η πρόεδρος της ΤΚ Γαστούνης Μαρία Μητσοπούλου. Σημαντική η συμβολή των ναυαγοσωστών στην εκδήλωση, των εθελοντών μαθητών του Γυμνασίου Βαρθολομιού εργαζομένων του Δήμου και Αστυνομικών του ΑΤ Πηνειού.

Στη συνέχεια, λίγο μετά τις 11 π.μ.  διεξήχθη επίσης με επιτυχία, ο Αγώνας Τριάθλου.