315 New Articles

Ξεκινά την Τρίτη 24 Μαΐου η 20η Πανηλειακή Ανθοκομική Έκθεση Αμαλιάδας στο Πάρκο Μπελογιάννη

Ξεκινά την Τρίτη 24 Μαΐου η 20η Πανηλειακή Ανθοκομική Έκθεση Αμαλιάδας στο Πάρκο Μπελογιάννη

Ενδιαφέροντα
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Η 20η Πανηλειακή Ανθοκομική Έκθεση Αμαλιάδας μετά από  δύο χρόνια απουσίας, για αρκετά χρόνια,  ξεκινά την Τρίτη 24 Μαΐου 2022  στο πάρκο Μπελογιάννη από τις 8.30 το πρωί. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 25 Μαΐου, ενώ θα υπάρξει και πρόγραμμα με παραδοσιακούς χορούς από τα χορευτικά τμήματα παραδοσιακών χωρών του Δήμου Ήλιδας και του Συλλόγου Φίλων Παραδοσιακού Τραγουδιού «Ο Μωριάς». Την εκδήλωση θα ξεκινήσει το  παιδικό χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλυβίων Ήλιδας " Η ΗΛΙΔΑ" σε  ένα μουσικοχορευτικό δρώμενο με τίτλο « ένα λουλούδι για εσένα».

Καθημερινά στις 6 το απόγευμα θα υπάρχουν βιωματικές δράσεις από τις σχολές ζωγραφικής και δημιουργικής απασχόλησης παιδιών της Αμαλιάδας : ΓΕΛΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ- ΠΙΝΕΛΙΕΣ ΠΙΝΕΛΙΕΣ, ΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΙΟ και ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ με χειροτεχνίες και άλλες εικαστικές δημιουργίες, ενώ θα φιλοξενηθεί και εικαστική έκθεση από τους σπουδαστές του ζωγράφου Κρίστο Χάσα.

Επίσης από τους πολιτιστικούς συλλόγους θα παρουσιαστούν παραδοσιακοί χοροί και τις υπόλοιπες μέρες της έκθεσης. Πιο συγκεκριμένα την Πέμπτη 26 Μαΐου από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Η ΕΛΙΣΣΑ στις 8 το βράδυ, την Παρασκευή 27 Μαΐου στις 9 το βράδυ από τον Εκπολιτιστικό & Φυσιολατρικό Σύλλογο Αγίου Ιωάννη Αμαλιάδας Η ΑΣΤΡΙΝΙΑ και το Σάββατο 28 Μαΐου από τον Λαογραφικό Πολιτιστικό Σύλλογο ΟΙ ΡΙΖΕΣ.  Την Πέμπτη 26 Μαΐου στις 9  βράδυ θα πραγματοποιηθεί συναυλία από τους ΡΟΥΑ ΜΑΤ.

Έτσι η έκθεση θεσμός επιστρέφει για να προσφέρει στους επισκέπτες μοναδικές συνθέσεις σε  χρώματα και αρώματα, επιλογές για το σπίτι και τους κήπους, με βιωματικές δράσεις για μικρούς και μεγάλους και πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα. Οι ώρες λειτουργίας από τις 8.30- 22.30 καθημερινά.

 

Εγγραφείτε προκειμένου να λαμβάνετε δωρεάν ειδοποιήσεις όταν έχουμε νεότερες πληροφορίες.