Νίκος Κοροβέσης :Επιτυχής συνεργασία της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας με τον Εμπορικό Σύλλογογια την τόνωση της αγοράς και την ψυχαγωγία των κατοίκων

Νίκος Κοροβέσης :Επιτυχής συνεργασία της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας με τον Εμπορικό Σύλλογογια την τόνωση της αγοράς και την ψυχαγωγία των κατοίκων

Ενδιαφέροντα
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Οι Tourlou the Band απογείωσαν μουσικά την 2η Λευκή Νύχτα Ανδραβίδας .Το γνωστό και αγαπημένο συγκρότημα , ξεσήκωσε το κοινό της Ανδραβίδας με τις μουσικές του και το κέφι του, το βράδυ του Σαββάτου, σε μια μεγάλη συναυλία που διοργάνωσε το τμήμα Πολιτισμού της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στην πλατεία της πόλης, “χρωματίζοντας” με νότες την 2η ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ που διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Ανδραβίδας . Τα καταστήματα της Ανδραβίδας παρέμειναν ανοιχτά ως αργά με προσφορές για τον κόσμο, ενώ οι εμπορικοί δρόμοι της πόλης μετατράπηκαν σε έναν μεγάλο πεζόδρομο, με διάφοραevents, δρώμενα και εκπλήξεις για τα παιδιά, όπως οι ξυλοπόδαροι αλλά και βόλτα με την άμαξα από τον ΣΠΑΡΤΑΚΟ , με στόχο την τόνωση της αγοράς. Η βραδιά κορυφώθηκε με τους Tourlou the Band που παρουσίασαν τραγούδια από την προσωπική τους καλλιτεχνική διαδρομή και δισκογραφία, ένα μείγμα παραδοσιακής ελληνικής μουσικής και ρεμπέτικου με progressive, rock και post ενορχηστρώσεις που για ένα επρίπου δίωρο κράτησαν αμείωτο το κέφι.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Νίκος Κοροβέσης στον σύντομο χαιρετισμό του, ευχαρίστησε τον Εμπορικό Σύλλογο Ανδραβίδας για την άριστη συνεργασία σε αυτήν την βραδιά Εμπορίου και Πολιτισμού για την πόλη της Ανδραβίδας που όπως είπε στόχο είχε την τόνωση της αγοράς και ταυτόχρονα την ψυχαγωγία του κόσμου καθώς και τον Δήμο Ανδραβίδας –Κυλλήνης για την άριστη συνεργασία τουςκαι καταλήγοντας ανέφερε ότι με τις συνεργασίες πάντα πάει μπροστά ο τόπος.

Από την πλευρά του δήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης κ. Γιάννης Λέντζας δήλωσε ότι η στήριξη της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και η συνεργασία της σε δράσεις πολιτισμού προάγουν τον πολιτισμό και την διασκέδαση τονώνονταςπαράλληλα και τον εμπορικό κόσμο.