328 New Articles

Παράδειγμα προς μίμηση αποτέλεσε η πρόσφατη εκδήλωση για την πλατεία Ανδριάρα - Ενθαρρυντικό γεγονός η σύμπνοια μεταξύ αιρετών

Παράδειγμα προς μίμηση αποτέλεσε η πρόσφατη εκδήλωση για την πλατεία Ανδριάρα - Ενθαρρυντικό γεγονός η σύμπνοια μεταξύ αιρετών

Απόψεις
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Αρνητική εντύπωση προκάλεσε η παντελής απουσία των στελεχών της αντιπολίτευσης του δήμου Πύργου…

             

 

Με θετικά  λόγια σχολιάστηκε από τους εκατοντάδες παρευρισκόμενους (και όχι μόνο), στην πρόσφατη εκδήλωση για την ολοκλήρωση  της  ανάπλασης της πλατείας Ανδριάρα στον Πύργο, η σύμπνοια που παρατηρήθηκε  μεταξύ  των εμπλεκόμενων αιρετών  που συνέβαλαν  καθοριστικά για την υλοποίηση του σημαντικού αυτού έργου, στο κέντρο της πόλης.

Η παρουσία  συγκεκριμένα στην εκδήλωση του πρώην δημάρχου Πύργου κ. Γαβρ. Λιατσή, ο οποίος ανταποκρίθηκε στην  πρόσκληση του δημάρχου κ. Παναγιώτη Αντωνακόπουλου, καθώς το έργο μελετήθηκε και δημοπρατήθηκε επί δικής του θητείας ενώ εκτελέστηκε, ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε με την τωρινή Δημοτική Αρχή, αποτελεί ιδιαίτερα ενθαρρυντικό γεγονός για την τοπική αυτοδιοίκηση.  

Μιλώντας  στην εκδήλωση ο κ. Αντωνακόπουλος αναφέρθηκε στις προσπάθειες  που κατέβαλε για την κατασκευή του έργου  η δημοτική αρχή του Γαβρ. Λιατσή, ο οποίος με τη σειρά του έκανε λόγο και για τις ενέργειες  του πρ. δημάρχου κ. Μ. Παρασκευόπουλου για την συνέχιση και  υλοποίηση διαφόρων έργων.

Αντίθετα ιδιαίτερα  αρνητική  εντύπωση προκάλεσε  η παντελής απουσία εκπροσώπων της αντιπολίτευσης στο δήμο Πύργου, από την παράδοση ενός έργου το οποίο  αφορά  ολόκληρη την τοπική κοινωνία μας.

Τέτοιου είδους συμπεριφορές  υποδηλώνουν σκοπιμότητα αλλά και  απαξίωση των  προσπαθειών που καταβάλλονται από  τις εκάστοτε δημοτικές αρχές, προς το κοινό όφελος, με τα όποια λάθη και παραλείψεις κατά την άσκηση  των  καθηκόντων τους.

Διότι η απαξίωση τελικά  αφορά  τον ίδιο το θεσμό της Τ.Α. που όσοι τον υπηρετούν, θα πρέπει να μην αρέσκονται στην άρνηση και των μηδενισμό των πάντων, αλλά να συμβάλουν στη βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας και στην ανάπτυξη του τόπου με δημιουργικές ιδέες και προτάσεις.

 

Παν. Σκαρτσιάρης,

πρώην Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου

 

 

Εγγραφείτε προκειμένου να λαμβάνετε δωρεάν ειδοποιήσεις όταν έχουμε νεότερες πληροφορίες.