315 New Articles

Αυγερινοπούλου: δήλωση για υποψηφιότητα βουλευτού Ν.Δ. Ηλείας - Με ήθος, γνώση κι αγάπη για την Ηλεία

Αυγερινοπούλου: δήλωση για υποψηφιότητα βουλευτού Ν.Δ. Ηλείας - Με ήθος, γνώση κι αγάπη για την Ηλεία

Ηλεία
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμένα η εκ νέου συμπερίληψή μου στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για το Νομό Ηλείας και η επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη να συναγωνιστώ για την εκπροσώπηση της Ηλείας στο ελληνικό κοινοβούλιο. Είναι τιμή να έχεις τη δυνατότητα να εκπροσωπήσεις κοινοβουλευτικά την Ηλεία ένα τόπο με τόσο σπουδαία ιστορία και παγκόσμια εμβέλεια που απορρέει -αλλά δεν περιορίζεται- από το φως της Αρχαίας Ολυμπίας.
Το 2012 για πρώτη φορά επέλεξα από την θέση της βουλευτού επικρατείας να μην κατέλθω ως υποψήφια στην Αθήνα όπως το κόμμα αρχικά μου είχε ζητήσει αλλά σθεναρά με αγάπη και όραμα για τον τόπο μου επέλεξα να κατέβω υποψήφια στο Νομό Ηλείας.
Όπως με τιμήσατε με την εμπιστοσύνη σας από την πρώτη φορά που κατήλθα υποψήφια ζητώ τη στήριξή σας και τώρα έτσι ώστε με ήθος, αγάπη για το νομό και γνώση για τη λύση των προβλήματων του να σας εκπροσωπήσω επάξια στη βουλή.
Το όραμά μου για την Ηλεία είναι να δημιουργήσουμε μαζί ένα νομό με βιώσιμη ανάπτυξη που θα σέβεται το φυσικό περιβάλλον και τον άνθρωπο και θα έχει όλες τις προϋποθέσεις (τουριστικές, περιβαλλοντικές κλπ) να προσφέρει αειφόρες θέσεις εργασίας για όλους. Σ’ αυτό το μοντέλο ανάπτυξης κανείς δεν θα μείνει εκτός. Μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα επενδύσουμε στη χώρα και το νομό μας, θα επενδύσουμε στον άνθρωπο για να κάνουμε την Ελλάδα και την Ηλεία πάλι περήφανη.
Κλείνοντας σας καλώ όλους να συμμετάσχετε σε αυτές τις εκλογές διότι αποχή από τις κάλπες σημαίνει και αποχή από τις αποφάσεις για το μέλλον μας. Ας μην αφήσουμε τους άλλους ν αποφασίσουν για μας. Όλοι μαζί ας συμμετάσχουμε για εξασφαλίσουμε στη χώρα μας την καλύτερη διακυβέρνηση.
Με αγάπη για την Ελλάδα, με αγάπη για την Ηλεία, με αγάπη για τους νέους ας συνταχθούμε όλοι μαζί για να εκπροσωπηθεί η Ηλεία στη Βουλή.
Με ιδιαίτερη εκτίμηση
Δρ. Διονυσία - Θεοδώρα Αυγερινοπούλου
Υποψήφια βουλευτής Ηλείας Ν.Δ

Εγγραφείτε προκειμένου να λαμβάνετε δωρεάν ειδοποιήσεις όταν έχουμε νεότερες πληροφορίες.