Με τη συναυλία των Goin’ Through το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου ξεκινούν οι εκδηλώσεις για το Καρναβάλι Αμαλιάδας 2023

Με τη συναυλία των Goin’ Through το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου ξεκινούν οι εκδηλώσεις για το Καρναβάλι Αμαλιάδας 2023

Ενδιαφέροντα
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Στον Πεζόδρομο της Αμαλιάδας θα πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις του πρώτου διημέρου 4 και 5 Φεβρουαρίου για το Καρναβάλι Αμαλιάδας 2023.

Η αρχή γίνεται 4 Φεβρουαρίου και ώρα 19.30μμ με τη συναυλία για νέους ( αλλά και πιο μεγάλους ) με τη guest εμφάνιση των Goin’ Through, και τη συμμετοχή του rapper Ισορροπιστή στην οποία θα παρουσιαστούν τραγούδια και ρεπερτόριο HipHop / Pop συμπεριλαμβανομένων πολλών κλασικών επιτυχιών.

Συντελεστές - συμμετέχοντες :

Goin’ Through , συγκρότημα αποτελούμενο από τους : Νικόλαο Βουρλιώτη a.k.a Nivo ( τραγουδιστής ) και Μιχάλη Παπαθανασίου ( μουσικός )

Ισορροπιστής ( ex-NEBMA ) a.k.a Νίκος Παυλίδης.

Οι Goin' Through ήταν από τα πρώτα urban συγκροτήματα που υπέγραψαν με μεγάλη δισκογραφική εταιρεία, το 1994. Έγιναν αμέσως γνωστοί διασκευάζοντας το γνωστό τραγούδι των Πελόμα Μποκιού "Γαρύφαλλε Γαρύφαλλε" με τη συμμετοχή του Βλάσση Μπονάτσου.

Το πρώτο τους άλμπουμ κυκλοφόρησε το 1995 από την FM Records ενώ ακολούθησαν άλλα 2 άλμπουμ μέχρι το 1998, όταν αποχώρησαν και υπέγραψαν με τη Universal Music και τη Def Jam Recordings.

Το Μάρτιο του 2004 οι Goin' Through κυκλοφόρησαν το άλμπουμ ''La Sagrada Familia'' και τον Φεβρουάριο του 2006 τους απονεμήθηκε ο χρυσός δίσκος.

Το 2006 κυκλοφόρησε το άλμπουμ ''VENDETTA'', το οποίο έγινε χρυσό.

Το 2007 κυκλοφόρησαν το άλμπουμ ''VETO'', ενώ το Μάρτιο του 2008 τους απονεμήθηκε ο χρυσός δίσκος.

Το 2009 κυκλοφόρησε το άλμπουμ "Ι-4" και στη συνέχεια άλλα 5 άλμπουμς με τελευταίο το "ISO 9001" τον Ιούλιο του '19.

Συνολικά έχουν 4 χρυσούς δίσκους για προσωπικές τους δουλειές και 1 πλατινένιο με τον Γιώργο Μαζωνάκη, και αριθμούν δεκάδες ακόμα συνεργασίες με άλλους γνωστούς καλλιτέχνες.

Την επόμενη μέρα Κυριακή 5 Φεβρουαρίου επίσης στον Πεζόδρομο της Αμαλιάδας, τη σκυτάλη παίρνουν η ομάδα του ΓΕΛΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ, η οποία έχει ετοιμάσει ένα μοναδικό αποκριάτικο πάρτυ για τους μικρούς φίλους μας, με πολύ κέφι, χορό και παιχνίδια.

 

Μεγάλη η συμμετοχή των καρναβαλικών ομάδων

Και ενώ οι προετοιμασίες γίνονται με αμείωτο ρυθμό για τη κατασκευή των αρμάτων και άλλων διακοσμητικών στοιχείων, το ενδιαφέρον για συμμετοχή στη φετινή παρέλαση της 19ης Φεβρουαρίου, είναι μεγάλο και αναμένεται η συμμετοχή να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τα εξής τηλέφωνα:

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ:

26220- 24431

6934714521

6943211488

Επίσης αυτήν την εβδομάδα θα γίνει και η παρουσίαση όλου του προγράμματος από την επιτροπή που αποτελούν μέλη από το Δήμο Ήλιδας, τον Εμπορικό Σύλλογο Ήλιδας, το Σύλλογο εστίασης Ήλιδας και εθελοντές από την Αμαλιάδα.