Δημήτρης Κωσταριάς: «Να συνεργαστούμε για το καλό του Δήμου μας»

Δημήτρης Κωσταριάς: «Να συνεργαστούμε για το καλό του Δήμου μας»

Ενδιαφέροντα
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

-Δηλώσεις του νέου Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Αρχαίας Ολυμπίας

Ο Δημήτρης Κωσταριάς είναι ο νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αρχαίας Ολυμπίας, όπως προέκυψε από τηνεκλογική διαδικασία που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Μαρτίου 2023.

Η εκλογή νέου Προέδρου έγινε σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από το νόμο, για την αναπλήρωση της θέσης του παραιτηθέντος πρώην Προέδρου κ. Σωτήρη Παπαηλιού. Σε δηλώσεις του ο νέος Πρόεδρος κ. Δημήτρης Κωσταριάς τόνισε:

«Έχω την εξαιρετική τιμή να εκλεγώ στη θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου για το υπόλοιπο της θητείας αυτής της Δημοτικής Αρχής, μετά από ομόφωνη πρόταση της παράταξής μου.Θέλω να ευχαριστήσω το σώμα για την τιμή και την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου.Κατά τη διάρκεια της θητείας μου θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ στα καθήκοντά μου όσο το δυνατόν καλύτερα για τη βέλτιστη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου με στόχο αυτό να υπηρετεί με τον καλύτερο τρόπο τις αξίες της Δημοκρατίας και της πολυφωνίας.Ο καθένας μας συμμετέχει στα κοινά με διαφορετικά κίνητρα, επιδιώξεις, μελλοντικά σχέδια.Είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός.Προσωπικά σας καλώ όλους, ως πολιτικά όντα που είμαστε, να συζητάμε, να καταθέτουμε τις απόψεις μας αλλά με νηφαλιότητα, χωρίς εντάσεις, προκλήσεις και υπερβολές, να παραμερίσουμε αλαζονικές συμπεριφορές, να αποφεύγουμε εξυπνακισμούς και προσβολές, έχοντας έντιμες αντιπαραθέσεις ιδεών και επιχειρημάτων,με σκοπό τη συναίνεση και τη συνεργασία.Με την ελπίδα ότι θα συμβάλω με τις μικρές μου δυνάμεις στο έργο αυτό, σας καλώ να συνεργαστούμε για το καλό του Δήμου μας».

Πριν την ψηφοφορία ο απερχόμενος Πρόεδρος κ. Παπαηλιού ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου για την εξαιρετική συνεργασία και το πολύ καλό επίπεδο λειτουργίας του οργάνου. Αλλά και ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Γεωργιόπουλος ευχαρίστησε από την πλευρά του τον απερχόμενο Πρόεδρο για την υποδειγματική, όπως τόνισε, άσκηση των καθηκόντων του στο ανώτατο συλλογικό όργανο του Δήμου.