312 New Articles

Aνδρέας Νικολακόπουλος: «Η νέα γενιά έχει μέλλον εδώ, στην Ηλεία μας!»

Aνδρέας Νικολκόπουλος: «Η νέα γενιά έχει μέλλον εδώ, στην Ηλεία μας!»

Ηλεία
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Στις εκλογές της 7ης Ιουλίου οι πολίτες καλούνται να επιλέξουν για το αύριο της χώρας. Καλούνται να επιλέξουν για το αύριο του τόπου τους. Καλούνται να επιλέξουν για το αύριο των παιδιών τους.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με το πρόγραμμά του, είναι η μόνη εγγύηση για να βγει η χώρα από το αδιέξοδο, να ανακάμψει η οικονομία, να ξεκινήσουν φοροελαφρύνσεις και να έρθουν επενδύσεις που θα δώσουν «ανάσα» στην αγορά.
Χωρίς τις αγκυλώσεις του χθες, χωρίς διαχωριστικές γραμμές και με κινητήριο δύναμη την δική σας εμπιστοσύνη, ήρθε η ώρα να πούμε τέλος στις χαμένες ευκαιρίες για τη χώρα, στις χαμένες ευκαιρίες για την Ηλεία!
Ήρθε η ώρα να εκφραστεί η νέα γενιά! Ήρθε η ώρα να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για να μείνουν οι νέοι στον τόπο μας, ήρθε η ώρα οι νέοι να χτίσουν το μέλλον τους πάνω στην αξιοκρατία, την εργατικότητα, την ασφάλεια, τη δικαιοσύνη και στις ίσες ευκαιρίες για όλους!
Με ένα νέο εξωστρεφές παραγωγικό μοντέλο που έχει ανάγκη η χώρα και η Ηλεία για να ξεφύγει από το τέλμα. Μια Ελλάδα, μια Ηλεία, που δεν επενδύει στη νέα γενιά, δεν έχει μέλλον.
Ανήκω κι εγώ στη νέα γενιά που για χρόνια ακούει πως ζούμε στον πιο ευλογημένο τόπο της Ελλάδας κι όμως βρισκόμαστε στις τελευταίες θέσεις της ανάπτυξης. Ο πρωτογενής μας τομέας και ο τουρισμός, η διασύνδεση των Πανεπιστημιακών Σχολών μας με την τοπική επιχειρηματικότητα και ένα σχέδιο δημόσιων υποδομών για την Ηλεία είναι μονόδρομος ανάπτυξης. Είναι μονόδρομος εξωστρέφειας!
Η Αμαλιάδα και η Βόρεια Ηλεία μπορούν να πρωτοστατήσουν στην εξωστρέφεια του Νομού μας. Να δώσουν νέες θέσεις εργασίας, ώστε η νέα γενιά έχει μέλλον εδώ, στην Ηλεία μας!
Δεν παίζουμε με το μέλλον των παιδιών μας. Θέλουμε την πολιτική αλλαγή, θέλουμε επενδύσεις και δημιουργία θέσεων εργασίας, θέλουμε τους νέους μας εδώ, στον ευλογημένο τόπο μας!
Ενωμένοι μπορούμε και θα τα καταφέρουμε!
Είναι χρέος μας απέναντι στα παιδιά μας, στον τόπο μας, στην πατρίδα μας!
Ανδρέας Νικολακόπουλος
Υποψήφιος Βουλευτής Ν.Δ. Ν. Ηλείας

 

 

 

Εγγραφείτε προκειμένου να λαμβάνετε δωρεάν ειδοποιήσεις όταν έχουμε νεότερες πληροφορίες.