312 New Articles

Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου - Επικοινωνία με Δημητριάδη και Μπαλωμένο για την αξιοποίηση του κάμπινγκ Κουρούτας

Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου - Επικοινωνία με Δημητριάδη και Μπαλωμένο για την αξιοποίηση του κάμπινγκ Κουρούτας

Ηλεία
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Τη βέλτιστη αξιοποίηση του παραλιακού κάμπινγκ της Κουρούτας ζήτησε σε επικοινωνία που είχε με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο και εκτελεστικό μέλος Δ.Σ. του Υπερταμείου (ΕΕΣΥΠ) κ. Γρηγόρη Δημητριάδη και τον Εντεταλμένο Σύμβουλο, Εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ., Εκτελούντα χρέη Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΤΑΔ, κ. Παναγιώτη Μπαλωμένο, η Βουλευτής Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου.

Η κα Αυγερινοπούλου επεσήμανε ότι το κάμπινγκ θα πρέπει να αξιοποιηθεί μακροπρόθεσμα προς όφελος των κατοίκων, όχι μόνο της περιοχής, αλλά ολόκληρης της χώρας, καθώς η Κουρούτα έχει αναγνωριστεί ως ισχυρός πόλος τουριστικής ανάπτυξης και προσέλκυσης επισκεπτών, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες και μπορεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς στον τομέα της φιλοξενίας, σε έναν Νομό με έντονο ιστορικό, αρχαιολογικό και πολιτιστικό αποτύπωμα.

Σημείωσε δε ότι το κάμπινγκ της Κουρούτας, έκτασης 22 στρεμμάτων, είχε παραχωρηθεί το 1976 στον τότε Δήμο Αμαλιάδας για τη δημιουργία «λουτρικών εγκαταστάσεων» και έκτοτε λειτουργεί ως κάμπινγκ με ελεύθερη είσοδο, ενώ από τη λήξη της παραχώρησης στο Δήμο το 2006, η ΕΤΑΔ κάθε χρόνο μέχρι και το 2020 παραχωρούσε το κάμπινγκ για ολιγόμηνη αξιοποίηση στο Δήμο Ήλιδας.

Η ανάγκη αξιοποίησης του κάμπινγκ αναδείχθηκε ήδη και με την τροπολογία που έχει υποβληθεί από τον Βουλευτή Ηλείας κ. Κώστα Τζαβάρα για τη παραχώρησή του στον Δήμο Ήλιδας.

Εγγραφείτε προκειμένου να λαμβάνετε δωρεάν ειδοποιήσεις όταν έχουμε νεότερες πληροφορίες.