305 New Articles

Ξεκίνησαν εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Τάση Καζάζη (πρώην Αχιλλέως) -Ο Πύργος αλλάζει όψη

Ξεκίνησαν εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Τάση Καζάζη (πρώην Αχιλλέως) -Ο Πύργος αλλάζει όψη

Ηλεία
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Μετά την Αγίου Γεωργίου και την Γυμνασιάρχου Δούκα, μηχανήματα έπιασαν δουλειά σε ένα ακόμα από τα σημεία της πόλης με πολύ μεγάλο κυκλοφοριακό φόρτο, στην οδό Τάση Καζάζη (πρώην Αχιλλέως). Έναν, κατά κοινή ομολογία, από τους πιο ταλαιπωρημένους κεντρικούς δρόμους της πόλης, που εντός των ημερών αλλάζει ριζικά όψη μετά τα έργα ασφαλτόστρωσης.

 

Το πρωί της Τετάρτης (24/5) μηχανήματα ξεκίνησαν εργασίες φρεζαρίσματος, για να ακολουθήσει η ασφαλτόστρωση επί της οδού. Οι τεχνικές εργασίες περιλαμβάνονται στο συνολικό μεγάλο έργο του 1.400.000 ευρώ, βάσει του οποίου έχουν υλοποιηθεί ήδη πολλές ανάλογες τεχνικές εργασίες τόσο στην πόλη όσο και σε Τοπικές Κοινότητες του Δήμου.

 

Οι εργασίες αυτές περιλαμβάνουν, χωματουργικές εργασίες, τεχνικά έργα, έργα οδοστρωσίας, εργασίες ασφαλτικών και εργασίες σήμανσης και ασφάλειας, ενταγμένες σε τρία συνολικά υποέργα.

 

* * * Να σημειωθεί ότι προγραμματισμένες ασφαλτοστρώσεις θα συνεχιστούν προσεχώς και σε άλλα σημεία της πόλης.

Ο Δήμος Πύργου ζητάει την κατανόηση των οδηγών και των κατοίκων κι επαγγελματιών των περιοχών για το διάστημα που υλοποιούνται οι απαραίτητες εργασίες.

 

Εγγραφείτε προκειμένου να λαμβάνετε δωρεάν ειδοποιήσεις όταν έχουμε νεότερες πληροφορίες.