350 New Articles

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Τελευταίες παραστάσεις για την παράσταση “ΨΥΛΛΟΙ ΣΤ’ ΑΥΤΙΑ” από το ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Τελευταίες παραστάσεις για την παράσταση “ΨΥΛΛΟΙ ΣΤ’ ΑΥΤΙΑ” από το ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ

Πολιτισμος
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Μέχρι και την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου θα παίζονται οι παραστάσεις της Ομάδας Θεάτρου «ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ» με το έργο «ΨΥΛΛΟΙ ΣΤ’ ΑΥΤΙΑ» του Ζωρζ Φεντώ στο Δημοτικό Θέατρο ΑΠΟΛΛΩΝ. Η παράσταση έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία μέχρι σήμερα, με το κοινό να κατακλύζει τις ημέρες των παραστάσεων την αίθουσα του δημοτικού θεάτρου, προκειμένου να απολαύσει μια άρτια στημένη και υψηλής αισθητικής παράσταση με καταιγιστικό ρυθμό και δράση.

Μέσα σ’ ένα κλίμα ευθυμίας και ξεκαρδιστικών καταστάσεων, ο Φεντώ γράφει με την ακρίβεια ωρολογιακής βόμβας μια σπαρταριστική κωμωδία που αποτελεί ορόσημο της ΒelleEpoque, στη οποία βασιλεύει ο σουρεαλισμός, καθώς παρακολουθούμε ένα διαρκές παιχνίδι παρεξηγήσεων και ανατροπών.

Η παράσταση παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Κοέν με τον οποίο, και μετά το θρίαμβο του Σοφόκλειου “Οιδίποδα Τύραννου”, η ομάδα συνεργάζεται για ένατη φορά, ενώ τους ρόλους του έργου ερμηνεύουν οι Νίκος Λαϊνόπουλος, Ευάγγελος Κωνσταντίνου, Γιώτα Τόκα,Μαρία Μαντά, Νικόλ Σπηλιωτοπούλου, Κώστας Μπιλάλης, Άγγελος Γκοτσίνας, Έλενα Μπαγιώργου,Γεωργία Καράμπελα, Κώστας Ντεβενέζος, Ανδριάννα Γιατρά, Ραφαέλα Βουργουτζή και Δημήτρης Παπαδημητρίου.

            Η παράσταση ξεκινάει στις 9.30 μ.μ. ενώ κρατήσεις θέσεων μπορούν να γίνονται καθημερινά από 6.30 μ.μ. στο τηλέφωνο του θεάτρου 26210 36521.

 

Εγγραφείτε προκειμένου να λαμβάνετε δωρεάν ειδοποιήσεις όταν έχουμε νεότερες πληροφορίες.