219 New Articles

Δελτίο Τύπου - "Ήλιδα - Συμμαχία για το Αύριο": Η πρότασή μας για την τουριστική ανάπτυξη και την αξιοποίηση της παράκτιας ζώνης του Δήμου Ήλιδας

Η μεγάλη "Συμμαχία" του υποψηφίου Δημάρχου Ήλιδας κ. Χρήστου Χριστοδουλόπουλο, παρουσιάζει το πλάνο της για την επόμενη δημοτική θητεία, πάνω στο κρίσιμο θέμα της τουριστικής ανάπτυξης και της αξιοποίησης της παράκτιας ζώνης του Δήμου Ήλιδας.
 
Τα μέλη του συνδυασμού "Ήλιδα - Συμμαχία για το Αύριο" συνεχίζουν τη διεκδίκηση του Δήμου Ήλιδας, με ένα εμπεριστατωμένο πρόγραμμα και συγκεκριμένες προτάσεις, τις οποίες καθημερινά επικοινωνούν στους δημότες.
 
Η νικηφόρα πορεία θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 8 Οκτωβρίου, με την μεγάλη "Νίκη" της δημοτικής παράταξης!!!

Βάραγκας 2023 - Η παράδοση παραμένει ζωντανή -Εγκαίνια την Πέμπτη 21/9

Ο Δήμος Πύργου και η ΔΕΠ ΑΕ ΟΤΑ σε συνεργασία με το Γραφείο Εθελοντισμού, αναβιώνουν και φέτος τις τριήμερες πολιτισμικές εκδηλώσεις στο Βάραγκα (21/9-23/9) με στόχο την ανάδειξη της ιστορικής και πολιτισμικής κληρονομιάς της περιοχής.

Το πρόγραμμα

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023

Η πρώτη ημέρα των εκδηλώσεων ξεκινά στις 20.00 με την ακολουθία του Εσπερινού. Αμέσως μετά  θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του πανηγυριού από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ηλείας και Ωλένης κ.κ. Αθανάσιο Β΄ και χαιρετισμό του Δημάρχου Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλου.

Το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας ολοκληρώνεται με παραδοσιακούς χορούς από το χορευτικό συγκρότημα του Ι. Ν.Αγίας Παρασκευής Γουμέρου. Επίσης, ο Όμιλος Φιλίππων Ανδραβίδας «Σπάρτακος» θα κάνει εντυπωσιακή εμφάνιση με τα άλογά και τους αναβάτες του.

 

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023

 

Η δεύτερη ημέρα είναι αφιερωμένη στο λαϊκό και παραδοσιακό τραγούδι με τους: Γιώργο Βελισσάρη, Τζένη Κατσίγιαννη, Πάνο Μαρούντα, Σταύρο Ιωαννίδη.

Ώρα έναρξης 23.00

 

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023

 

Οι τριήμερες εκδηλώσεις ολοκληρώνονται με παραδοσιακό γλέντι με τους: Άγγελο Σπυρόπουλο, Κώστα Τσαρούχα, Χρύσα Κωνσταντινοπούλου.

 

Δελτίο τύπου - Δήμαρχος Πύργου Παν. Αντωνακόπουλος: “Στηρίζουμε κάθε δράση που θα συμβάλλει στην αναβάθμιση του Νοσοκομείου”

Τη στήριξή του στους εργαζόμενους του Γ.Ν. Ηλείας εξέφρασε ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, σε κάθε δράση διεκδίκησης της απαιτούμενης εύρωστης λειτουργίας της μονάδας και για την κάλυψη κενών θέσεων ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

Ο κ. Αντωνακόπουλος αρχικά συναντήθηκε με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Σπύρο Πολίτη και την Διευθύντρια της Ιατρικής Υπηρεσίας Αναστασία Βασιλείου. Αμέσως μετά είχε μια εκτενή συζήτηση και με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων Γιάννη Γεωργίου. Ο κ. Αντωνακόπουλος αναφέρθηκε και στην ύπαρξη κινήτρων είτε οικονομικών είτε επαγγελματικής ανέλιξης, ώστε να γίνει το Νοσοκομείο του Πύργου ελκυστικό για τους ιατρούς και να μην αποβαίνουν άγονες όλες οι προκηρύξεις θέσεων.

«Στηρίζουμε κάθε δράση που θα συμβάλλει στην αναβάθμιση του Νοσοκομείου, με άρτιες υπηρεσία και καλύτερη στελέχωση σε ιατρικό προσωπικό» είπε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Πύργου, υπενθυμίζοντας όλες τις δράσεις που έχει υποκινήσει ο ίδιος από την αρχή της θητείας του, όπως συναντήσεις με όλους τους Υπουργούς Υγείας, με συνεχή ανάδειξη των θεμάτων, με ψηφίσματα, με συσκέψεις με όλους τους φορείς, καθώς ακόμα και με συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Υγείας στην Αθήνα τον περασμένο Δεκέμβριο. Στο σημείο αυτό όμως καυτηρίασε και την απουσία μεγάλης μερίδας της κοινωνίας από τους αγώνες αυτούς, όπως και την απουσία πολλών παραγόντων.

Επιπλέον επεσήμανε την αμέριστη στήριξη της Δημοτικής Αρχής με δωρεές υλικοτεχνικού εξοπλισμού στο Νοσοκομείο, ειδικά την δύσκολη περίοδο της πανδημίας. Τέλος, στο τραπέζι των συζητήσεων τέθηκε για άλλη μια φορά ο επανέλεγχος του υγειονομικού «χάρτη» της Ηλείας.

 

 

Περισσότερα Άρθρα...

Εγγραφείτε προκειμένου να λαμβάνετε δωρεάν ειδοποιήσεις όταν έχουμε νεότερες πληροφορίες.