533 New Articles

Ανακοίνωση τμήματος Υγείας της Ν.Ε. Ηλείας ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. - Η εξάντληση των αντοχών του ΕΣΥ δημιουργεί νέες επιβαρύνσεις για τους πολίτες της

Οι νεοφιλελεύθερες ιδεοληψίες της κυβέρνησης και η πολιτική επιλογή

ιδιωτικοποίησης του Δημόσιου Συστήματος Υγείας παράγουν συγκεκριμένα

αποτελέσματα, που εύκολα μπορεί να παρατηρήσει κάποιος στα νοσοκομεία

του νομού μας. Υπάρχει συσσωρευμένη κόπωση, συρρίκνωση της τακτικής

λειτουργίας των νοσοκομείων (ιδιαίτερα των χειρουργείων), σύνδρομο

εργασιακής εξάντλησης του προσωπικού, ανασφάλεια των συμβασιούχων,

απόγνωση όσων είναι εδώ και 1 χρόνο σε αναστολή εργασίας και κυρίως

απογοήτευση του συνόλου των εργαζομένων για το μέλλον και την προοπτική

του ΕΣΥ. Η εικόνα αποδιοργάνωσης των δημόσιων δομών και εξάντλησης των

αντοχών του ΕΣΥ και των ανθρώπων του είναι αδιαμφισβήτητη.

 

  Η κατάρρευση του μοναδικού παθολόγου και οι συνεχείς αναρρωτικές άδειες

εργαζομένων αποτελούν λογικές εξελίξεις και αποδεικνύουν την αποτυχία των

πολιτικών επιλογών να ικανοποιηθούν οι υγειονομικές ανάγκες των Ηλείων

πολιτών. Ο μοναδικός σκοπός αυτών των πολιτικών είναι απλά πως θα

πληρώσει ο ήδη επιβαρυμένος πολίτης για την κάλυψη της υγείας του. Και οι

Ηλείοι επιβαρύνονται περισσότερο, καθώς εκτός από το κόστος των

υπηρεσιών υγείας, ταλαιπωρούνται με ρίσκο και κόστος για την μετακίνησή

τους σε άλλους νομούς

 

  Οι επικοινωνιακές συναντήσεις των νέων διοικητών δυστυχώς δεν φέρνουν

το επιθυμητό αποτέλεσμα, που είναι η άμεση ενδυνάμωση των νοσοκομείων

μας με γιατρούς, κυρίως στην ΜΕΘ του Πύργου και στην Παθολογική. Είναι

προφανής η αποδυνάμωση, παρά τις κενές υποσχέσεις της κ. Γκάγκα για

κίνητρα στην προσέλκυση γιατρών. Δεν υπάρχει άλλος χρόνος ή υπομονή.

Απαιτούνται άμεσες λύσεις, αλλιώς θα είστε υπόλογοι στον Ηλειακό λαό.

 

  Είναι φανερό ότι απαιτείται ένα διαφορετικό πολιτικό σχέδιο για την Υγεία, με

ενδυνάμωση των δημόσιων δομών και στόχο την εξάλειψη των ανισοτήτων

στην Υγεία. Χρειάζεται επειγόντως «ανάταξη» και «αναζωογόνηση» του

Δημόσιου Συστήματος Υγείας με έμφαση στο ανθρώπινο δυναμικό του και με

προτεραιότητα την αντιστροφή του κύματος παραίτησης και μετανάστευσης

νέων γιατρών. Ένα σχέδιο που ο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. έχει προτείνει στον ελληνικό

λαό.

Δωρεάν rapid test στην Αμαλιάδα την Τρίτη 29 Νοεμβρίου και την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου στο ισόγειο του Συνεδριακού Κέντρου της Αμαλιάδας, στη Σοχιά

    Την Τρίτη 29 Νοεμβρίου και την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου και ώρα  9.00 το πρωί με 3.00  το μεσημέρι, στο ισόγειο του Συνεδριακού Κέντρου της Αμαλιάδας, στη Σοχιά, θα πραγματοποιηθούν τεστ ταχείας ανίχνευσης (rapid tests) κρουσμάτων νέου κορωνοϊού (covid-19) από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ σε πολίτες της περιοχής  στο πλαίσιο ευρύτερων δειγματοληπτικών ελέγχων και περιορισμού της διασποράς της πανδημίας covid-19.

Υπενθυμίζουμε ότι θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να γνωρίζουν το ΑΜΚΑ τους και ένα κινητό τηλέφωνο. Οι ανήλικοι θα πρέπει ή να συνοδεύονται από τους γονείς τους ή να προσκομίζουν στο κλιμάκιο υπεύθυνη δήλωση συναίνεσης του γονέα επικυρωμένη από το ΚΕΠ ή από το www.gov.gr (έκδοση υπεύθυνης δήλωσης).

Βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου κορωνοϊού COVID-19 (αποτέλεσμα rapid test) μπορείτε να εκτυπώσετε στη σελίδα www.gov.gr στις υπηρεσίες Υγείας και Πρόνοιας χρησιμοποιώντας τους προσωπικούς κωδικούς του taxis και το ΑΜΚΑ.

Ή μπορείτε να αντιγράψετε το παρακάτω link χρησιμοποιώντας τους προσωπικούς κωδικούς του taxis και το ΑΜΚΑ για την έκδοση της βεβαίωσης.

 

https://www.gov.gr/ipiresies/ugeia-kai-pronoia/koronoios-covid-19/bebaiose-arnetikou-diagnostikou-elegkhou-koronoiou-covid-19

 

 

 

 

 

Ένα ταξίδι στην ιστορία… Παράσταση από το Μουσικό Σχολείο Βαρθολομιού στον Πύργο

Υπό την αιγίδα του Δήμου Πύργου και του ΔΟΠΠ, το Μουσικό Σχολείο Βαρθολομιού παρουσιάζει τη μουσικοχορευτική θεατρική παράσταση «Μικρά Ασία: Τόπος αλαργινός αλλά όχι ξένος»,τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου, στο θέατρο «Απόλλων» στις 18.30.

Ένα  ταξίδι στον τόπο, στην ιστορία, στον πολιτισμό, 100 χρόνια μετά την καταστροφή σε μια πολύ ιδιαίτερη γεμάτη μνήμες παράσταση, που συμμετέχουν εκπαιδευτικοί και μαθητές του Μουσικού Σχολείου.

 

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό

Μιχάλης Κατρίνης : ‘’ Η Βουλή να αρχίσει να νομοθετεί υπέρ των δανειοληπτών και όχι υπέρ των funds και των τραπεζών.’’

‘’ Όλα όσα συνέβησαν με την εισβολή στο σπίτι της συνταξιούχου είναι σκηνές που θα δούμε να επαναλαμβάνονται και στο μέλλον. Γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει , εδώ και καιρό, πλαίσιο προστασίας της πρώτης κατοικίας.’’ τόνισε ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ κ.Μιχάλης Κατρίνης από το βήμα της Βουλής.

Ταυτόχρονα παρουσίασε την τροπολογία που κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ και αποτελεί μια ολοκληρωμένη νομοθετική ρύθμιση για  την προστασία της κύριας κατοικίας, της  οποίας η αντικειμενική ή η εμπορική αξία δεν υπερβαίνει για το μονοπρόσωπο νοικοκυριό το ποσό των 200.000 ευρώ και μπορεί να φτάνει μέχρι τις 300.000 ευρώ για μία 4μελή οικογένεια.

Η τροπολογία προβλέπει συνεισφορά του Δημοσίου ή συνδρομή αντίστοιχη της επιδότησης ενοικίου στους πλέον αδύναμους οφειλέτες.

Σύμφωνα με την πρόταση του ΠΑΣΟΚ:

-Ο  δανειολήπτης μπορεί να ζητήσει την προστασία της κύριας κατοικίας του, αναλαμβάνοντας να αποπληρώσει σε μία ρύθμιση που μπορεί να φτάνει μέχρι τα 35 χρόνια το ποσό που οι πιστωτές θα εισέπρατταν από τη ρευστοποίηση της.

-Αντίστοιχη προστασία θα υπάρχει και για την αγροτική ακίνητη περιουσία.

-Ο δανειολήπτης έχει δικαίωμα  αγοράς του δανείου του πριν την πώλησή του σε fund, αλλά και όταν η πώληση γίνεται αντίστροφα (από το fund στην τράπεζα).

‘’Καλούμε τη Βουλή και όλα τα κόμματα να ψηφίσουν για αυτούς που έχουν ανάγκη, για τους δανειολήπτες που βρίσκονται σε πραγματική δυσκολία αποπληρωμής του δανείου τους.

Να ψηφίσουν για την προστασία της πρώτης κατοικίας και όχι για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις και τις ορέξεις τραπεζών και funds.’’ τόνισε ο κ.Κατρίνης.

Αναφερόμενος στον προϋπολογισμό ο Μιχάλης Κατρίνης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι χρησιμοποιεί την ακρίβεια για να έχει αυξημένα φορολογικά έσοδα από τους έμμεσους φόρους που καλύπτουν το 56,4% των φορολογικών εσόδων.

‘’ Η κυβέρνηση δεν αντιλαμβάνεται ότι οι πολίτες έχουν φτάσει πλέον στα όρια της αντοχής τους από την ακρίβεια. Και ο ρυθμός μείωσης της κατανάλωσης μπορεί να είναι μεγαλύτερος και να εκτροχιάσει τον προϋπολογισμό , μαζί με ένα σύνολο παθογενειών όπως η αύξηση του εμπορικού ελλείμματος αλλά και ο πληθωρισμός.’’ επεσήμανε ο κ.Κατρίνης.

Αναφερόμενος στο ασφαλιστικό , ο Μιχάλης Κατρίνης αναφέρθηκε στην αυξηση στις συντάξεις, που διαφημίζει η κυβέρνηση, τονίζοντας ότι  είναι κάτω από το δείκτη του πληθωρισμού και εξανεμίζεται ενώ δεν αφορά όλους τους συνταξιούχους αλλά ένα μέρος τους μόνο.Γιατί οι συνταξιούχοι που έχουν προσωπική διαφορά δεν θα πάρουν αύξηση ούτε μισό ευρώ.

Τόνισε επίσης ότι η κυβέρνηση αποκρύπτει το  γεγονός ότι η κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης έχει  αποτέλεσμα για πολύ λιγότερους από τους μισούς συνταξιούχους ενώ για τους συνταξιούχους με συντάξεις κάτω των 1000 ευρώ έχει μηδενικό αποτέλεσμα.

Κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία ότι μετέτρεψε σε κεφαλαιοποιητικό το σύστημα επικουρικής ασφάλισης για τους νέους, οδηγώντας τους στο απόλυτο αδιέξοδο στο μέλλον αλλά οδηγώντας και σε συρρίκνωση των επικουρικών συντάξεων για τους ήδη εργαζόμενους και συνταξιούχους  αφού οι επικουρικές συντάξεις τους θα εξαρτώνται από τις διακυμάνσεις του χρηματιστηρίου πλέον.

Έκανε ειδική αναφορά στην  εκτόξευση του ποσού των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τα ασφαλιστικά ταμεία, επισημαίνοντας ότι ο αριθμός των οφειλετών από 1.407.030 άτομα το 2019, έφτασε τα 2.362.410 το 2022, δηλαδή προστέθηκαν 955.000 νέοι οφειλέτες.

Αναφερόμενος στις οφειλές προς τα ασφαλιστικά ταμεία, ο κ.Κατρίνης πρότεινε:

-πάγωμα των αυξήσεων των επιτοκίων επί των ασφαλιστικών χρεών

-γενναία ρύθμιση των οφειλών με 120 δόσεις

-έκπτωση 80% έως 100% (σε περίπτωση εφάπαξ καταβολής της οφειλής) στα πρόστιμα και προσαυξήσεις.

Κατέρριψε επίσης το αφήγημα της κυβέρνησης για ταχύτερη απονομή των συντάξεων , αναφέροντας ότι μέχρι σήμερα εκκρεμούν 127.000 αιτήσεις επικουρικής σύνταξης, 65.000 αιτήσεις με παράλληλη ασφάλιση,55.000 αιτήσεις εφάπαξ ενώ 100.000 παλαιές συντάξεις δεν έχουν ακόμα επανυπολογιστεί, την ίδια στιγμή που γίνονται λάθη στις απονομές, που υπολογίζονται στο 40% του συνόλου των αιτήσεων που ολοκληρώνονται.

‘’Ο χρόνος της κυβέρνησης τελειώνει.

Η προσπάθεια της να διαμορφώσει μια ατζέντα αντιπαράθεσης με το ΣΥΡΙΖΑ, στο ποιος είναι περισσότερο αποτυχημένος ως κυβέρνηση, δείχνει το πολιτικό αδιέξοδο αυτού του αδύναμου και ψευδεπίγραφου δικομματισμού.

Αλίμονο για τη χώρα, αν η επιλογή των πολιτών πρέπει να είναι ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Το ΠΑΣΟΚ έχει τη δική του πρόταση, την καταθέτει με σεβασμό στους Έλληνες πολίτες.Δεν ζητά λευκή επιταγή.

Ζητά από τους πολίτες να του δώσουν τη δύναμη να γίνει ο αυτόνομος ισχυρός πόλος που θα εγγυηθεί ένα νέο πρότυπο διακυβέρνησης.’’ τόνισε ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ.

Τάκης Θεοδωρικάκος: «Τα 18 Γραφεία Ενδοοικογενειακής Βίας της Ελληνικής Αστυνομίας μόνο φέτος έχουν αντιμετωπίσει πάνω από 10.000 περιστατικά»

 

  • «Καλούμε όλες τις γυναίκες που απειλείται η ασφάλειά τους με οποιοδήποτε τρόπο να μιλήσουν ανοιχτά»

 

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος τιμώντας και υποστηρίζοντας τη Διεθνή Ημέρα εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών επισκέφτηκε σήμερα αστυνομικούς που μοίραζαν ενημερωτικά φυλλάδια στην πλατεία Συντάγματος. 

Ο κ. Θεοδωρικάκος αφού συνομίλησε με γυναίκες αστυνομικούς που στελεχώνουν τα γραφεία ενδοοικογενειακής βίας και γυναίκες που έσπευσαν να ενημερωθούν για τη δράση της ΕΛ.ΑΣ, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:  

«Για το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και την Ελληνική Αστυνομία κάθε ημέρα είναι ημέρα αποτελεσματικής δράσης ενάντια στη βία απέναντι στις γυναίκες. 365 μέρες τον χρόνο η Ελληνική Αστυνομία δίνει το παρόν. Καλούμε όλες τις γυναίκες που απειλείται η ασφάλειά τους με οποιοδήποτε τρόπο να μιλήσουν ανοιχτά. Να καταγγείλουν αυτό που βιώνουν και να γνωρίζουν ότι οι αστυνομικοί μας, γυναίκες και άνδρες, θα είναι εκεί μαζί τους για να τις υποστηρίξουν ψυχικά, ηθικά, αλλά και πρακτικά αποτελεσματικά για να βρουν το δίκιο και να έχουν απολύτως την ασφάλειά τους. Αυτό το έργο υλοποιούν καθημερινά πάνω από 400 στελέχη μας στα 18 Γραφεία Ενδοοικογενειακής Βίας της Ελληνικής Αστυνομίας, που μόνο φέτος έχουν αντιμετωπίσει πάνω από 10.000 τέτοιου είδους υποθέσεις άσκησης βίας στη συντριπτική πλειοψηφία ενάντια στις γυναίκες. Όλοι μαζί θα αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά τη βία απέναντι στις γυναίκες».

 

Ο Δήμαρχος Ήλιδας κ Γιάννης Λυμπέρης για τον θάνατο του Γιώργου Δολιανίτη

Η απώλεια ενός πρωτοπόρου εκπαιδευτικού, ιδρυτή και ιδιοκτήτη της ομώνυμης Βιβλιοθήκης, ενός ανθρώπου-σύμβολο για τον Τύπο του Ελληνισμού, γνωστού από τις προσπάθειες που έχει κάνει για να σωθούν αμέτρητοι τίτλοι εκδόσεων, βιβλίων και περιοδικών, δεν μπορεί παρά να αποτελεί ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός για τούτο τον τόπο που τόσο αγάπησε και στήριξε με πρωτοπόρες δράσεις.

Ήταν ο άνθρωπος που δώρισε το πρώτο εκθεσιακό υλικό στα εγκαίνια του σπιτιού του «δημιουργού» και ιδρυτή του «Εθνικού Κήρυκα», Πέτρου Τατάνη, όπου και ως κεντρικός ομιλητής ανέδειξε τη σημασία του Τύπου του εξωελλαδικού Ελληνισμού», σε μια διαρκή προσπάθεια συλλογής και διάσωσης του ιστορικού υλικού.

Εκφράζοντας τη βαθύτατη θλίψη μου στην οικογένειά του και στους οικείους του, εύχομαι τέτοιοι άνθρωποι σαν το Γιώργο Δολιανίτη να βρουν μιμητές του ήθους, των αξιών και των έργων τους.

 

Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας: Καμία γυναίκα μόνη στην έμφυλη βία

-Με επιτυχία η εκδήλωση στο Δημαρχείο

Η κάθε μορφής βία που βιώνουν οι γυναίκες λόγω του φύλου τους είναι μια μάστιγα που η σύγχρονη κοινωνία πρέπει να αντιμετωπίσει, όπως τονίστηκε στην επιτυχημένη εκδήλωση του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας με αφορμή την παγκόσμια ημέρα εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών.

Την εκδήλωση διοργάνωσαν ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας, η Κοινωφελής Επιχείρηση (ΚΕΔΑΟ), η Επιτροπή Ισότητας των Φύλων, με τη συμμετοχή του Κέντρου Κοινότητας και του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, σε συνεργασία με το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών του Δήμου Πύργου.

Ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Γεωργιόπουλος, ανοίγοντας την εκδήλωση, τόνισε ότι οι σχέσεις των ανθρώπων από τις πρωτόγονες κοινωνίες μέχρι σήμερα είναι σχέσεις ισχύος και εξουσίας, με τον άνδρα στην κορυφή αυτής της κοινωνικής ισχύος. Σημείωσε ότι παρά τις προσπάθειες του δυτικού πολιτισμού να αμβλύνει αυτή τη σχέση ισχύος, υπάρχουν φαινόμενα βίας πολλών μορφών κατά των γυναικών που προβληματίζουν τη σύγχρονη κοινωνία. Εστίασε στις μεγάλες προσπάθειες του φεμινιστικού κινήματος που βοήθησαν στην ανάδειξη του προβλήματος όμως η ισοτιμία ανδρών και γυναικών παραμένει ζητούμενο. Τέλος τόνισε ότι ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας πάντα θα στηρίζει πρωτοβουλίες που αποσκοπούν στην ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης και στην αντιμετώπιση εν γένει του προβλήματος.

Η Πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας του Δήμου, Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της ΚΕΔΑΟ κα Ρόη Αντωνοπούλου τόνισε μεταξύ άλλων ότι «ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας και η Επιτροπή Ισότητας των Φύλων από την πρώτη στιγμή στέκεται δίπλα σε κάθε γυναίκα που αγωνίζεται να σπάσει τα δεσμά του φόβου, της κακοποίησης και της ανασφάλειας συνδιοργανώνοντας και συμμετέχοντας σε μια σειρά από δράσεις που στοχεύουν σε αυτό. Στο Δήμο μας, λειτουργούν δύο δομές-προγράμματα, το Κέντρο Κοινότητος και το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, οι εργαζόμενοι των οποίων κατά καιρούς έχουν βοηθήσει και δώσει κατευθύνσεις σε γυναίκες, οι οποίες τους έχουν αναφέρει περιστατικά βίας».

Ο κεντρικός ομιλητής κ. Παναγιώτης Γεωργακόπουλος, Ψυχολόγος του Συμβουλευτικού Κέντρου Πύργουτόνισε ότι καθημερινά παγκοσμίως πολλές γυναίκες κακοποιούνται σωματικά, λεκτικά, συναισθηματικά, ψυχολογικά και οικονομικά και αυτό καθημερινά μεγαλώνει, τονίζοντας:«Εμείς προσπαθούμε σε πολλούς Δήμους και στοΔήμο Αρχαίας Ολυμπίας να κινητοποιήσουμε τους πολίτες να αναγνωρίζουν τη βία, να κάνουμε αυτό το θέμα να πάψει να είναι ιδιωτικό να γίνει δημόσιο και να καταφέρουν να βοηθήσουν πραγματικά τις γυναίκες που έχουν ανάγκη». Τόνισε ακόμη ότι οι άνθρωποι πρέπει να πάψουν να κλείνουν τις πόρτες τους θεωρώντας ότι αυτό είναι πρόβλημα του διπλανού και όχι δικό τους, ούτε να κουνούν το κεφάλι τους μοιρολατρικά, αλλά να απευθύνονται στο Δήμο και στις κοινωνικές δομές του για να υπάρξουν οι παρεμβάσεις που απαιτούνται. Καταλήγοντας είπε ότι το Συμβουλευτικό Κέντρο Πύργου θα είναι στο πλευρό του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας για οτιδήποτε χρειαστεί στη διαχείριση αυτού του μεγάλου κοινωνικού προβλήματος.

Χαιρετισμό έκανε και η Κοινωνική Λειτουργός του Κέντρου Κοινότητας Αρχαίας Ολυμπίας κα Ελένη Πρίνου,κάνοντας έναν απολογισμό δράσης παρεμβάσεων και συνεργασίας με το Συμβουλευτικό Κέντρο πάνω στο πρόβλημα αυτό. Ακολούθησε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με το κοινό, το οποίο εκδήλωσε το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του για το θέμα με ερωτήσεις και εποικοδομητικό διάλογο με τους διοργανωτές. Στους συμμετέχοντες δόθηκε αναμνηστικό δώρο (κλειδοθήκη) με μήνυμα κατά της έμφυλης βίας, την επιμέλεια των οποίων ανέλαβε το μέλος της Επιτροπής Ισότητας κα Άννα Παπαϊωάννου. Εντυπωσιακά ήταν τα έργα ζωγραφικής που κοσμούσαν την αίθουσα, από το ΚΔΑΠ και τον Παιδικό Σταθμό «Μικρός Αρκούδος» του Δήμου, με μέριμνα της παριστάμενης εκπαιδευτικού των δομών αυτών καςΣοφίας Ψαρρά.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας και αναπληρωτής Δήμαρχος κ. Βασίλης Αρβανίτης, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας κ. Νίκος Αναστασόπουλος, η Πρόεδρος του ΚΑΠΗ Αρχαίας Ολυμπίας κα Σούζυ Μαρούδα, εκπρόσωποι του ΚΕΘΕΑ Πύργου,κ.α.Το Κέντρο Κοινότητας Αρχαίας Ολυμπίας χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα  2014-2020».

Περισσότερα Άρθρα...

Εγγραφείτε προκειμένου να λαμβάνετε δωρεάν ειδοποιήσεις όταν έχουμε νεότερες πληροφορίες.