519 New Articles

Ο Περιφερειάρχης κ. Νεκτάριος Φαρμάκης αύριο, Τρίτη, την Ηλεία

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης,  αύριο Τρίτη 2 Ιουνίου 2020, στις 2:00 το μεσημέρι,  θα βρίσκεται στον Βιολογικό Καθαρισμό Γαστούνης – Βαρθολομιού, για την επιθεώρηση της τελικής φάσης των εργασιών αναβάθμισης της Εγκατάστασης.

Το έργο θα παραδοθεί τις επόμενες ημέρες.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΡΙΝΗΣ: ‘Άμεση η ανάγκη για ενίσχυση με προσωπικό των νοσοκομείων και των κέντρων υγείας της Ηλείας’’

Επίκαιρη Ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας κ.Κικίλια κατέθεσε ο Τομεάρχης Ανάπτυξης του Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτής Ηλείας κ.Μιχάλης Κατρίνης αναδεικνύοντας την ανάγκη άμεσης προκήρυξης των κενών οργανικών θέσεων στα νοσοκομεία και τα κέντρα υγείας της Ηλείας αλλά και της ενίσχυσης του υλικοτεχνικού εξοπλισμού τους.

Παράλληλα έθεσε το ζήτημα της ανανέωσης των συμβάσεων του επικουρικού προσωπικού και των εργαζόμενων μέσω ΟΑΕΔ, οι οποίοι στήριξαν τη λειτουργία των νοσοκομείων κατά την περίοδο της πανδημίας, ζητώντας επιπλέον κίνητρα για την πρόσληψη ιατρικού και υγειονομικού προσωπικού στις δομές υγείας των ορεινών και απομακρυσμένων περιοχών.

Ο Μιχάλης Κατρίνης επισημαίνει ότι η πανδημία οδήγησε στην αναγνώριση της προσφοράς του ΕΣΥ και ανέδειξε την αποτελεσματικότητα αλλά και την αναγκαιότητα ενός σύγχρονου, δημόσιου συστήματος υγείας το οποίο θα παρέχει ποιοτικές και δωρεάν υπηρεσίες υγείας σε όλους τους πολίτες.

Χαρακτήρισε ως προτεραιότητα την ενίσχυση των δομών δημόσιας υγείας στην Ηλεία, οι οποίες, παρά την έλευση επικουρικού προσωπικού, παραμένουν  υποστελεχωμένες σε μεγάλο βαθμό.

Μάλιστα τόνισε ότι ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου, όπου ο πληθυσμός του νομού σχεδόν διπλασιάζεται, απαιτούνται άμεσες αποφάσεις ενίσχυσης των δομών υγείας της Ηλείας, αν η κυβέρνηση εννοεί αυτά που λέει περί αναγνώρισης των νοσοκομείων και των εργαζόμενων την περίοδο της πανδημίας

Ο κ. Κατρίνης δήλωσε: ‘’ Όσοι σχεδίαζαν την αποδυνάμωση του ΕΣΥ, μεταξύ των οποίων και η κυβέρνηση, είναι βέβαιο ότι θα πρέπει να κάνουν δεύτερες σκέψεις. Το Εθνικό Σύστημα Υγείας κράτησε όρθια τη χώρα στην κορύφωση της πανδημίας και χρειάζεται ενίσχυση.

Το υπουργείο, επιτέλους, πρέπει να δώσει μόνιμη λύση τις μεγάλες ελλείψεις  των δομών υγείας στην Ηλεία, αφού οι συνεχείς μετακινήσεις προσωπικού μεταξύ των δομών υγείας  αποδιοργανώνουν  τη λειτουργία των νοσοκομείων και λειτουργούν ανασχετικά.

Το Υπουργείο Υγείας οφείλει:

1ον) Να προχωρήσει άμεσα στην προκήρυξη των κενών οργανικών θέσεων στα νοσοκομεία και τις δομές δημόσιας υγείας της Ηλείας.

2ον) Να ανανεώσει τις συμβάσεις του επικουρικού προσωπικού και των εργαζόμενων μέσω ΟΑΕΔ και να δώσει επιπλέον κίνητρα για πρόσληψη γιατρών στις ορεινές περιοχές

3ον) να εμπλουτίσει τον ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό των νοσοκομείων της Ηλείας’’

 

 

 

Για ένα προοδευτικό κοινωνικό συμβόλαιο

*Άρθρο του Διονύση-Χαράλαμπου Καλαματιανού, βουλευτή Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ, π. Διοικητή ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, που δημοσιεύθηκε στο DOCUMENTO την 31-5-2020

            Η παρουσίαση του προγράμματος ''Μένουμε Όρθιοι 2'',  πριν από λίγες μέρες από τον Αλέξη Τσίπρα στο Ζάππειο, είναι η συνέχεια μιας προσπάθειας, που έχει ξεκινήσει εδώ και πολλούς μήνες, ώστε η προοδευτική παράταξη να ανασχηματιστεί και να επανασυνδεθεί δυναμικά με την κοινωνική της βάση: με τον κόσμο της εργασίας, με τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα, τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους μας, με τα «αόρατα» στρώματα των επισφαλών εργαζόμενων στον πολιτισμό, στον τουρισμό και σε άλλους κλάδους της οικονομίας, με τους ανέργους κ.α.

            Είναι μια προσπάθεια, που γίνεται με εντελώς ειλικρινείς διαθέσεις και χωρίς μικροπολιτικές σκοπιμότητες.

            Πότε στο παρελθόν, η αντιπολίτευση είχε την παρρησία να καταθέσει κοστολογημένη πρόταση, όχι μία, αλλά δύο φορές και να την παραθέσει στη βάσανο της κριτικής, όχι μόνο της κυβέρνησης, αλλά ολόκληρης της κοινωνίας;

            Μάλιστα, παρά την ένοχη και εκκωφαντική σιωπή των περισσότερων συστημικών Μ.Μ.Ε., η κοινωνία και οι παραγωγικές τις δυνάμεις, σπάνε τα ''επικοινωνιακά τείχη''. Αναπαράγουν στο δημόσιο διάλογο συγκριμένες προτάσεις μας, που δεν είναι ουδέτερες πολιτικά, αλλά έχουν σαφή στόχο να βάλουν στο επίκεντρο της συζήτησης τα τεράστια προβλήματα που δημιουργούν η κρίση και οι πολιτικές επιλογές της κυβέρνησης.

            Μέσα από τις προτάσεις αυτές, αναδεικνύεται η αξία του,  παραγκωνισμένου από την νεοφιλελεύθερη αφήγηση, δημοσίου συστήματος υγείας. Έρχονται στο προσκήνιο οι εργατικές κατακτήσεις ως συνεκτικός ιστός κοινωνικής συνοχής, η σημασία των μικρομεσαίων επιχειρήσεων ως πυλώνας της οικονομικής λειτουργίας, η προστιθέμενη αξία που παράγει το επιστημονικό προσωπικό της χώρας, οι στέρεες και διαχρονικές βάσεις της πρωτογενούς παραγωγής και τόσα άλλα πλεονεκτήματα που διαθέτει η χώρα και είχαν εξοβελιστεί για να καρπώνεται πολλαπλά οφέλη ο πάλαι ποτέ δικομματισμός .

            Δεν σταματάμε φυσικά εδώ. Επικαιροποιούμε, παράλληλα και θα παρουσιάσουμε πολύ σύντομα το πολιτικό μας πρόγραμμα. Ένα πρόγραμμα διακυβέρνησης της χώρας, το οποίο θα στηριχτεί σε όλα εκείνα τα στοιχεία που είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με την μεγάλη προοδευτική παράταξη. Είναι αυτά, που όπως και την προηγούμενη περίοδο έτσι και τώρα, θα κληθούν να αποτελέσουν το «όχημα» για να βγει η κοινωνία και πάλι στο ξέφωτο. Γιατί είναι εμφανές πως και πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, μαζί με τους προοδευτικούς πολίτες, τις προοδευτικές δυνάμεις θα κληθούν να διασώσουν τη χώρα από τις νεοφιλελεύθερες εμμονές της συντηρητικής παράταξης, που επιδιώκει την εξυπηρέτηση των συμφερόντων των λίγων, των ισχυρών.

            Η στήριξη της εργασίας, λοιπόν και όχι της ανεργίας και της αναστολής της ζωής, η φροντίδα για τους κοινωνικά αποκλεισμένους, η τόνωση της ρευστότητας για την μικρομεσαία επιχειρηματικότητα, η αναβάθμιση του δημόσιου συστήματος υγείας, η μέριμνα για την αγροτιά κ.α. είναι τα βασικά κοινωνικά και οικονομικά μας όπλα απέναντι στην κρίση.

            Δείξαμε την πρέπουσα κοινωνική υπευθυνότητα κατά την περίοδο της υγειονομικής κρίσης, μια στάση σοβαρή και ψύχραιμη, που συνεισφέρει στην ανάγκη για άμεση προστασία της ανθρώπινης ζωής. Η κυβέρνηση, όμως, αποφάσισε να εκμεταλλευτεί τη συγκυρία για να κινηθεί στα γνώριμά της μνημονιακά μονοπάτια. Αποφάσισε να απασφαλίσει κατά της κοινωνίας.

            Τώρα, η δημοσκοπική αλαζονεία και η εικονική πραγματικότητα που καλλιεργούν τα φιλικά στην κυβέρνηση ΜΜΕ, ξεθωριάζουν και αποκαλύπτεται, δυστυχώς, ότι ο ''βασιλιάς είναι γυμνός''.

            Η κοινωνική πλειοψηφία αναζητά εκπροσώπηση και ήδη φαίνεται ότι διαβλέπει στις προτάσεις μας τον πολιτικό χώρο που θα δώσει φωνή στις ανάγκες για λύσεις στα προβλήματα της οικονομίας και της καθημερινότητας.

Είμαστε βέβαιοι και έχουμε την αυτοπεποίθηση ότι εκφράζουμε τα στρώματα που έχουν ανάγκη να βγουν στο κοινωνικό προσκήνιο. Είμαστε βέβαιοι ότι με τις προτάσεις μας επαναφέρουμε την ελπίδα για κοινωνική συνοχή, ισότητα και δικαιοσύνη.

Ανδρέας Μαρίνος: Θεσπίζεται η «Ημέρα του Δημότη» - Συναντήσεις με πολίτες, φορείς και εκπροσώπους συλλόγων σε Βαρθολομιό, Τραγανό και Γαστούνη

Ο  δήμαρχος Πηνειού Ανδρέας Μαρίνος εγκαινίασε την «Ημέρα του Δημότη», μια νέα μορφή επικοινωνίας με τους πολίτες, τους εκπροσώπους φορέων, συλλόγων προέδρων Κοινοτήτων  σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες  του Δήμου.

Έτσι την περασμένη Παρασκευή, στο Δημαρχείο Βαρθολομιού από τις 08.00 πμ έως 10.00π.μ  πολίτες, φορείς και εκπρόσωποι συλλόγων του πρώην Καποδιστριακού δήμου Βαρθολομιού συναντήθηκαν και συνομίλησαν με τον Δήμαρχο για  ζητήματα που τους απασχολούν. Στη συνάντηση έγινε γόνιμος και εποικοδομητικός διάλογος και σε πολλά θέματα δόθηκαν λύσεις.

Παρόντες στη συνάντηση η αντιδήμαρχος κ. Σοφία Μαρινοπούλου και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ.  Άγγελος Μπράτης , Δημήτρης Βύτανος και Νίκος Γεωργόπουλος.

Ο δήμαρχος Ανδρέας Μαρίνος μετά την συνάντηση δήλωσε: «Σήμερα από το Βαρθολομιό είχαμε την αφετηρία των επισκέψεών μου σε έδρες των πρώην Καποδιστριακών Δήμων όπως το Βαρθολομιό και θα ακολουθήσει το Τραγανό και η Γαστούνη. Από σήμερα θεσπίζεται «η Ημέρα του Δημότη» και του ακούσματος των ορέων και των εκπροσώπων των  επαγγελματικών κλάδων, έτσι ώστε να έχουμε μια σαφέστερη εικόνα για κάθε θέμα που τους απασχολεί. Είμαι εδώ, είμαι δίπλα στον κόσμο, γιατί ακριβώς πιστεύω σε αυτόν και θεωρώ ότι τα προβλήματα λύνονται όταν έχεις και ο ίδιος γνώμη και σαφή εικόνα».

Τις επόμενες μέρες ο δήμαρχος Πηνειού θα επισκεφθεί το Δημαρχείο Τραγανού όπου και εκεί θα έχει συνάντηση με πολίτες και εκπροσώπους φορέων και συλλόγων. Σύντομα θα ανακοινωθεί ο χρόνος που θα πραγματοποιηθεί η επίσκεψη.

 

 

Πύργος - Εκλάπη ένα... καναρίνι!

Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στην Ηλεία, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Αστυνομικού Τμήματος Πύργου, δύο ημεδαποί άνδρες διότι αφαίρεσαν από μπαλκόνι οικίας, ένα κλουβί με καναρίνι.

Πηγή εικόνας: https://el.wikipedia.org/

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΡΙΝΗΣ: Η ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ-ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΜΑΖΙΚΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ

Την αδικαιολόγητη αδράνεια της κυβέρνησης αλλά και τη σημασία της γρήγορης υλοποίησης των αποφάσεων που λαμβάνονται τόσο για την ανακούφιση κοινωνικών ομάδων όσο και για την προσπάθεια ανάσχεσης της ύφεσης της ελληνικής οικονομίας, ανέδειξε ο Μιχάλης Κατρίνης κατά τη σχετική συζήτηση στη Βουλή.

Ο Ηλείος βουλευτής αναφέρθηκε σε 3 παραδείγματα:

 • Την επιστρεπτέα προκαταβολή, κεφάλαιο κίνησης απαραίτητο για τους επαγγελματίες, που καταβλήθηκε στους επιχειρηματίες δύο μήνες μετά την ψήφισή της και δύο εβδομάδες μετά το άνοιγμα της αγοράς
 • Την υπουργική απόφαση για την κατάργηση προστίμων και προσαυξήσεων για τα αναδρομικά των συνταξιούχων, η οποία εκκρεμεί πάνω από τρεις μήνες
 • Την υπουργική απόφαση για τα μέτρα ανακούφισης των ομόρρυθμων και ετερόρρυθμων εταιρειών, των ΕΠΕ και των ΙΚΕ, η οποία εκκρεμεί πάνω από 45 ημέρες

Ο κ. Κατρίνης αναφέρθηκε στην ανάγκη στήριξης των περιφερειακών μέσων ενημέρωσης με συγκεκριμένα μέτρα, όπως έκανε η κυβέρνηση με τα μέσα εθνικής εμβέλειας, αφού και τα τοπικά ΜΜΕ συνέβαλαν στην έγκαιρη και αξιόπιστη ενημέρωση των πολιτών κατά την περίοδο της πανδημίας.

Εξέφρασε τη ριζική διαφωνία του Κινήματος Αλλαγής με τις αποφάσεις που οδηγούν σε λιγότερη εργασία, μικρότερους μισθούς και περιορισμένα δικαιώματα για τους εργαζόμενους, κάνοντας λόγο για κίνδυνο κατάχρησης των σχετικών διατάξεων από τους εργοδότες σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία.

Αναφέρθηκε στην έλλειψη ρευστότητας στην αγορά και την αδυναμία των επαγγελματιών να δανειστούν κεφάλαιο κίνησης από τις τράπεζες, ενώ κατέκρινε την πλήρη απουσία μέτρων ανακούφισης του πρωτογενούς τομέα.

Ο κ. Κατρίνης στηλίτευσε τη στάση της κυβέρνησης στο θέμα της προστασίας της πρώτης κατοικίας και την άρνησή της για διακομματική επιτροπή που θα οδηγήσει σε μια βιώσιμη πρόταση, αφού το επόμενο διάστημα θα ενταθούν οι διαταγές πληρωμής και οι κατασχέσεις, με ορατό τον κίνδυνο μαζικών πλειστηριασμών τον Οκτώβριο και χιλιάδες αδύναμους δανειολήπτες να είναι πρακτικά απροστάτευτοι στις επιθετικές διαθέσεις των funds.

 

Εξαρθρώθηκαν δύο εγκληματικές ομάδες που διακινούσαν ναρκωτικά στην Ηλεία

Συνελήφθησαν συνολικά οκτώ μέλη τους και ένας συνεργός τους ενώ διακριβώθηκε πλήρως η δράση τους 

Οι δράστες διακινούσαν ναρκωτικά σε τουλάχιστον ( 85) χρήστες της περιοχής, τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί

Ταυτοποιήθηκαν περίπου 500 αγοραπωλησίες  ναρκωτικών ουσιών τους τελευταίους εννέα μήνες

Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων περίπου 1500 γραμμάρια κάνναβης, 60 γραμμάρια κοκαΐνης και 40 γραμμάρια ηρωίνης

Εξαρθρώθηκαν, μετά από μεθοδική και συστηματική έρευνα του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, δύο εγκληματικές ομάδες, που διακινούσαν συστηματικά ναρκωτικά, σε περιοχές της Ηλείας.

Η εξάρθρωση της εγκληματικών ομάδων είναι αποτέλεσμα ενδελεχών ερευνών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, κατά τις οποίες οι αστυνομικοί αξιοποίησαν πλήρως όλα τα στοιχεία που συνέλλεξαν τόσο με φυσικές όσο και με ειδικές ανακριτικές μεθόδους.

Η σύλληψη των δραστών, πραγματοποιήθηκε χθες (29-5-2020), στην Ηλεία και στην Αθήνα, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης που σχεδιάσθηκε και υλοποιήθηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, με τη συμμετοχή Αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, της ΟΠΚΕ Πύργου και του Τμήματος Ασφάλειας Ήλιδας,

Συνελήφθησαν οκτώ μέλη των εγκληματικών ομάδων και ένας συνεργός τους και πιο συγκεκριμένα οκτώ άνδρες και μια γυναίκα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία – κακουργηματικού χαρακτήρα - που περιλαμβάνει, τα κατά περίπτωση, αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική ομάδας της διακίνησης, μεταφοράς, πώλησης και αποθήκευσης ναρκωτικών ουσιών, καθώς και της συνέργειας στα προαναφερόμενα αδικήματα.

Για την ίδια υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία για αγορά ναρκωτικών, σε βάρος ακόμη (85) ατόμων, τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.

Από την αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι οι δράστες είχαν σχηματίσει δύο συμμορίες και διακινούσαν ναρκωτικά (κυρίως κοκαΐνη) σε περιοχές της Ηλείας.

Η πρώτη εγκληματική ομάδα αποτελούνταν από έξι άνδρες και μια γυναίκα και είχαν διακινήσει τους τελευταίους εννέα μήνες, σε 250 περιπτώσεις τουλάχιστον 1.500 γραμμάρια κοκαΐνης σε τοξικομανείς.

Ειδικότερα, τα μέλη της εγκληματικής ομάδας είχαν αναπτύξει διακριτούς ρόλους ως εξής:

 • Ένας άνδρας μέλος της εγκληματικής ομάδας, είχε κεντρικό ρόλο στην διακίνησή της κοκαΐνης στην Ηλεία, ενώ προμηθεύονταν την ναρκωτική ουσία από έναν αλλοδαπό άνδρα, μέλος της συμμορίας, που βρισκόταν στην Αθήνα,
 • Σε περίπτωση αδυναμίας του να μεταβεί στην Αθήνα για να παραλάβει και να μεταφέρει τις ναρκωτικές ουσίες, εκτελούσαν χρέη «μεταφορέα» δύο άλλα μέλη της εγκληματικής ομάδας (ένας άνδρας και μια γυναίκα),
 • Τέλος, η περαιτέρω διακίνηση τους, σε τοξικομανείς στην Ηλεία, γινόταν από τα υπόλοιπα τρία μέλη της συμμορίας που παραλάμβαναν τις ποσότητες από το κεντρικό μέλος ή τους μεταφορείς και τις διακινούσαν ακόμη και μέσα από συνεργείο αυτοκινήτων και κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, σε τοξικομανείς.

Σε ότι αφορά την δεύτερη συμμορία, αποτελούνταν από δύο άνδρες - ένας εκ των οποίων συμμετείχε και στην πρώτη ομάδα - οι οποίοι τους τελευταίους εννέα μήνες, είχαν διακινήσει κοκαΐνη, τουλάχιστον σε 240 αγοραπωλησίες.

Το κοινός μέλος των δύο εγκληματικών ομάδων, λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, το οποίο χρησιμοποιούσε ως «κέντρο» για τις παραγγελίες των ναρκωτικών ουσιών.

Τα μέλη των εγκληματικών ομάδων λάμβαναν ιδιαίτερες προφυλάξεις προκειμένου δυσχεράνουν τον εντοπισμό τους και συγκεκριμένα χρησιμοποιούσαν ψευδώνυμα αλλά και κωδικοποιημένη φρασεολογία, κατά τις συνομιλίες  τους, χρησιμοποιούσαν μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να συνεννοηθούν με τους χρήστες, ενώ εφοδιάζονταν με μικρές ποσότητες ναρκωτικών που τις πωλούσαν σταδιακά.

Κατά την αστυνομική επιχείρηση στην Αθήνα οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, συνέλαβαν τον αλλοδαπό άνδρα και το κεντρικό μέλος της πρώτης συμμορίας, ενώ σε έρευνα που τους ενήργησαν βρήκαν στην κατοχή του αλλοδαπού 51,5 γραμμάρια κοκαΐνης και 1025 γραμμάρια κάνναβης.

Σε ότι αφορά τον συνεργό των δραστών, που είναι συγγενικό πρόσωπο δύο εκ των μελών της συμμορίας, συνελήφθη τη στιγμή που μετέφερε με εκσκαφέα μια μεταλλική ντουλάπα σε σημείο εναπόθεσης απορριμμάτων.

Οι αστυνομικοί βρήκαν στο εσωτερικό της ντουλάπας και κατέσχεσαν ποσότητες κάνναβης, ηρωίνης, ζυγαριές και ένα πλαστικό τελάρο με φυτά κάνναβης.

Ειδικότερα, σε έρευνες που διενεργήθηκαν στις οικίες των δραστών, στα αυτοκίνητά τους και στην κατεσχεθείσα ντουλάπα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, βρήκαν και κατέσχεσαν συνολικά:

 • 472 γραμμάρια κάνναβης σε εννέα συσκευασίες,
 • 41,5 γραμμάρια ηρωίνης,
 • 7,2 γραμμάρια κοκαΐνης σε εννέα συσκευασίες,
 • 22 φυτά κάνναβης,
 • ένα αεροβόλο πιστόλι με μεταλλικά σφαιρίδια
 • ένα στιλέτο τύπου πεταλούδας,
 • ζυγαριές,
 • 080 ευρώ,
 • νάιλον συσκευασίες και μια συσκευή θερμοκόλλησης τους

Το παράνομο περιουσιακό όφελος που αποκόμισαν τα μέλη της από την διακίνηση των ναρκωτικών, εκτιμάται ότι ξεπερνά τις 145.000 ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον  Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.

Το προανακριτικό έργο και τις έρευνες διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου.

 

 

 

 

Περισσότερα Άρθρα...

Εγγραφείτε προκειμένου να λαμβάνετε δωρεάν ειδοποιήσεις όταν έχουμε νεότερες πληροφορίες.