311 New Articles

ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ - Δωρεά γλυκισμάτων από την ΠΙΚ ΑΒΕΕ για όλα τα παιδιά των Δημοτικών σχολείων του Δήμου Πύργου

Μια ευχάριστη και πολύ …γλυκιά έκπληξη περιμένει σύντομα τους μαθητές των Δημοτικών σχολείων του Δήμου Πύργου. Η εταιρεία ΠΙΚ ΑΒΕΕ δώρισε στον Δήμο Πύργου μια αξιόλογη ποσότητα γλυκισμάτων (ατομικά τσουρεκάκια) που θα διανεμηθούν τις επόμενες ημέρες στα σχολεία.

Ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος υποδέχτηκε το πρωί της Δευτέρας στο γραφείο του τον εκπρόσωπο της εταιρείας κ. Διονύση Κινινή για να τον ευχαριστήσει για την ευγενική του προσφορά. Όπως δήλωσε ο ίδιος, “ο κ. Κινινής και η εταιρεία του στέκονται πάντα αρωγοί σε δράσεις του Δήμου Πύργου. Τους ευχαριστούμε ολόψυχα γι’ αυτή την χειρονομία τους, η οποία αποκτά επιπλέον δυναμική ειδικά αυτή την περίοδο όπου η πανδημία έχει επιφέρει πολλές δυσκολίες τόσο στους μαθητές όσο και τις οικογένειές τους”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία ΠΙΚ ΑΒΕΕ, είχε δείξει εμπράκτως τη στήριξή της στο Δήμο Πύργου και την προηγούμενη χρονιά προσφέροντας τα γλυκίσματα που δόθηκαν αμέσως μετά την μεγάλη καρναβαλική παρέλαση στον Πύργο, όπως “προστάζει” το έθιμο.

Συνάντηση Διονύση Καλαματιανού με Προέδρους Κοινοτήτων του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας για την Τοπική Αυτοδιοίκηση

Συνάντηση με Προέδρους Κοινοτήτων του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, είχε ο Βουλευτής Ηλείας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Διονύσης Καλαματιανός, με αφορμή την πρόθεση της κυβέρνησης να επέμβει για ακόμα μια φορά στα κρίσιμα και κομβικά ζητήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Στη συνάντηση πήραν μέρος ο Πρόεδρος της Ηράκλειας Γαβριλόπουλος Μιχάλης και του Στρεφίου Κούρβα Αθανασία. Οι Πρόεδροι υποστήριξαν ότι οι  Κοινότητες αποτελούν ενδοδημοτική αποκέντρωση η οποία προκύπτει από γεωοικονομικές, κοινωνικές και συγκοινωνιακές συνθήκες της χώρας. Χαρακτηριστικό γνώρισμα του αποκεντρωτικού συστήματος είναι το να δίνεται από την  νομοθεσία όχι οποιασδήποτε μορφής αρμοδιότητα, αλλά συγκεκριμένα η αποφασιστική αρμοδιότητα.   Αυτή η δυνατότητα θα βοηθήσει στην αντιστροφή του κλίματος παρακμής των τοπικών κοινωνιών. Πολύ σημαντικό για τους Προέδρους είναι μαζί με τις διευρυμένες αρμοδιότητες, να συνεχιστεί η ήδη επιτυχημένη διαδικασία εκλογής των τοπικών συμβουλίων σε ξεχωριστή κάλπη.  

Από την πλευρά του, ο κ. Καλαματιανός ανέφερε πως η κυβέρνηση δυστυχώς στοχεύει σε νέα αλλαγή του εκλογικού νόμου για την αυτοδιοίκηση.

«Η κυβέρνηση επιμένει για την κατάργηση της απλής αναλογικής και σε αυτόν το θεσμό. Είχε προηγηθεί πριν ένα χρόνο η κατάργησή της για τις εθνικές εκλογές.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με το νόμο "Κλεισθένη" υλοποίησε μια μεγάλη προοδευτική και δημοκρατική τομή στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Η απλή αναλογική, μεταξύ άλλων, έβαζε τέλος στο συγκεντρωτικό μοντέλο, και  στον έλεγχο των επιτροπών από μια μόνο παράταξη.

Ειδικότερα, για να επιτευχθεί η ενδοδημοτική αποκέντρωση, η ανάδειξη των αρχών των κοινοτήτων αποσυνδέθηκε από τα δημοτικά ψηφοδέλτια και έγινε με ξεχωριστή κάλπη».

«Δυστυχώς, όμως, η κυβέρνηση, αμέσως μετά την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας έκανε επεμβάσεις στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, που αποτέλεσαν θεσμική εκτροπή και νόθευση της λαϊκής εντολής των τελευταίων αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου του 2019. Προχώρησε σε παρεμβάσεις επαναφοράς του προηγούμενου πλαισίου, αγνόησε τη λαϊκή εντολή και τη βούληση του εκλογικού σώματος.

Μεταξύ άλλων, ο ρόλος των τοπικών συμβουλίων μειώθηκε σημαντικά, εξαρτώμενα και εγκλωβισμένα στις αποφάσεις της εκάστοτε δημοτικής αρχής, ενώ αρμοδιότητες και πόροι που προβλεπόταν από τον "Κλεισθένη", αφαιρέθηκαν», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

Συνεχίζοντας, ο Βουλευτής δήλωσε ότι η κυβέρνηση δε σκοπεύει να σταματήσει εδώ.

«Σχεδιάζει να καταργήσει τη ξεχωριστή κάλπη για τις κοινότητες και να ενσωματώσει την εκλογή των αρχών τους στα δημοτικά ψηφοδέλτια. Σκοπεύει να αφαιρέσει, δηλαδή, τη δυνατότητα των κατοίκων των κοινοτήτων να αποφασίζουν άμεσα για το ίδιο τους το μέλλον, με την επιλογή του υποψηφίου που θεωρούν ως τον καταλληλότερο για να τους εκπροσωπήσει και να επιλύσει προβλήματα».

Ολοκληρώνοντας, ανέφερε ότι ο "Κλεισθένης" ήταν το αποτέλεσμα μιας μακροχρόνιας διαβούλευσης, μεταξύ των  κεντρικών και περιφερειακών οργάνων της αυτοδιοίκησης.

«Μεταρρύθμισε το θεσμικό πλαίσιο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης,  στόχευσε στην εμβάθυνση της δημοκρατίας, εξασφάλισε τη βελτίωση και ενίσχυση των οικονομικών και αναπτυξιακών λειτουργιών των ΟΤΑ, ενίσχυσε τους  θεσμούς λαϊκής συμμετοχής.

Η κυβέρνηση προχωρά στην ακριβώς αντίθετη λογική, ακυρώνει το πλαίσιο και αλλοιώνει ουσιαστικά τη λαϊκή ετυμηγορία. Οι τοπικές κοινωνίες υποφέρουν από σημαντικά προβλήματα. Αντί ν΄ αναβαθμίσει τις κοινότητες, επιλέγει ν΄ απαξιώνει τις τοπικές κοινωνίες και τον σπουδαίο ρόλο και χαρακτήρα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης».

 

 

 

 

 

 

Με τη νέα της σύνθεση, συνεδρίασε η Εκτελεστική Επιτροπή του Δήμου Ήλιδας - Οργανώνουν το επόμενο αναπτυξιακό βήμα

Με τη νέα της σύνθεση, αμέσως μετά τις διορθωτικές κινήσεις στις οποίες προχώρησε ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Λυμπέρης, συνεδρίασε το μεσημέρι του Σαββάτου, η Εκτελεστική Επιτροπή του Δήμου Ήλιδας. Στη συνεδρίαση, εκτός του κ. Λυμπέρη ο οποίος έχει και τις αρμοδιότητες των Τεχνικών Υπηρεσιών, συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Αντώνης Πατρινός, οι Αντιδήμαρχοι Οικονομικών Ευγένιος Αστερής, Διοικητικών Χρήστος Παλυβός, Καθαριότητας Ευάγγελος Χριστοφόρου, Δημοτικών Διαμερισμάτων κ Βασίλης Παπαδόπουλος καθώς επίσης και ο πρόεδρος του ΝΠΠΔ «Ο Ηλείος» κ. Γιώργος Μπακέλας.

Βασικό θέμα συζήτησης ήταν  η οργάνωση και ο συντονισμός των κινήσεων που θα αναληφθούν άμεσα από όλους, προκειμένου να «τρέξουν» θέματα που η υλοποίησή τους θα φέρει το Δήμο Ήλιδας, στο σημείο που δικαιωματικά του ανήκει. Ο κ Λυμπέρης, ενημέρωσε τους συμμετέχοντες για τις επαφές που είχε τις τελευταίες ημέρες με Υπουργούς της Κυβέρνησης, στην προσπάθεια που κάνει - εν μέσω μιας πρωτόγνωρης ,για όλη τη Χώρα, κατάστασης λόγω της πανδημίας, -  να προχωρήσει έργα που παρέμεναν στάσιμα στο Δήμο Ήλιδας. Ζήτησε από όλους να «σηκώσουν τα μανίκια» και να εργαστούν συστηματικά προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες, που καθημερινά εμφανίζονται και δυσχεραίνουν τη λειτουργία του Δήμου.  

Στη συνέχεια της ενημέρωσής του, ο κ. Λυμπέρης, είπε πως ένα μεγάλο θέμα που απασχολεί τους κατοίκους της Αμαλιάδας και αφορά την εισφορά σε χρήμα των ιδιοκτητών οικοπέδων στην επέκταση του Σχεδίου Πόλης, οδεύει προς επίλυση και σύντομα θα υπάρξουν οι οριστικές αποφάσεις που όχι μόνο θα αφαιρούν οριστικά τον κίνδυνο καταλογισμού των χρηματικών ποσών, αλλά και θα λύνουν τα προβλήματα που έχουν εμφανιστεί με την κύρωση της πράξης εφαρμογής στον οικιστικό ιστό της πόλης.

Στη συνέχεια ο κ. Λυμπέρης  άκουσε τα επιμέρους προβλήματα που αντιμετωπίζουν ξεχωριστά οι τομείς του Δήμου από τους Αντιδημάρχους, τονίζοντας πως θα είναι σε συνεχή επικοινωνία μαζί τους  συμβάλλοντας στην επίλυσή τους.

                                                        

Δήμος Ήλιδας: Ευχαριστήριο Μήνυμα του Δημάρχου Ήλιδας Γιάννη Λυμπέρη στον Χρήστο Σούλη για την Δωρεά του στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας

Θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου, στον συμπολίτη και συμπατριώτη μας κ. Χρήστο Σούλη για την ευγενή χειρονομία της δωρεάς 750 αντιβακτηριδιακών αντισηπτικών,  για τις ανάγκες του υγειονομικού προσωπικού του Νοσοκομείου της πόλης μας.

Στην δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε, τέτοιες πράξεις, οι οποίες ενισχύουν την συνοχή της κοινωνίας μας, είναι άξιες αναφοράς και μίμησης.

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΛΙΔΑΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΥΜΠΕΡΗΣ

Tηλεδιάσκεψη του Α. Νικολακόπουλου με τον Γ.Γ. Υποδομών: "Χωρίς άλλη καθυστέρηση μέσα στο 2021 θα ξεκινήσει το έργο του αυτοκινητόδρομου"

Είμαστε πλέον πολύ κοντά στο «ναι» της Ε.Ε. και με «ξεκάθαρο τοπίο» σε σχέση με το ΕΣΠΑ, διαβεβαίωσε ο Γ. Καραγιάννης

 

 

 

 

Δρομολογούνται  εξελίξεις

για συνδετήριο Ολυμπίας – θάλασσας

και Αρκαδίας – Ηλείας

ενώ το καλοκαίρι θα αρχίσουν

και τα έργα στο υφιστάμενο δίκτυο

 

 

 

Χωρίς καμία πλέον αμφιβολία ή επιφύλαξη, η κατασκευή του σύγχρονου αυτοκινητόδρομου Πύργου – Πατρών θα ξεκινήσει εντός του 2021. Αυτό διαβεβαίωσε ο Γενικός Γραμματέας του Υπ. Υποδομών Γιώργος Καραγιάννης σε πολύωρη τηλεδιάσκεψη που είχε με τον Ηλείο Βουλευτή Ανδρέα Νικολακόπουλο.

 

Ο τελευταίος, πήρε την πρωτοβουλία και ζήτησε την συγκεκριμένη εξ’ αποστάσεως συνάντηση προκειμένου να συζητηθούν σοβαρά θέματα του οδικού δικτύου που αφορούν το Νομό μας, και βεβαίως, να ζητήσει την επίσπευση περαιτέρω των διαδικασιών για την έγκριση του έργου που προαναφέρθηκε και αποτελεί πάντα για τον τόπο και τους κατοίκους του, μείζονα προτεραιότητα.

 

Όπως εκτιμήθηκε, κατά τη διάρκεια της συζήτησης, βρισκόμαστε περισσότερο από ποτέ κοντά στην έναρξη των εργασιών ενώ το προηγούμενο της έγκρισης από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την πανομοιότυπη κατασκευή και της οδικής αρτηρίας Ε-65, είναι ήδη ένα ιδιαίτερα θετικό στοιχείο, προκειμένου να συμβεί το ίδιο και με την οδό Πύργου – Πατρών.

 

Στο ίδιο πλαίσιο ξεκαθαρίστηκε ότι δεν υπάρχει ζήτημα απένταξης του έργου από το ΕΣΠΑ όπως κάποιοι υποστήριξαν προσφάτως, κάνοντας ανέξοδη αντιπολιτευτική τακτική. Περιμένουμε κατόπιν τούτου, είπε ο κ. Νικολακόπουλος, να έχουμε εξελίξεις που θα δώσουν τέλος στην μακροχρόνια αναμονή και αγωνία για το θέμα.

 

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΟΥΣΙΑΣ

ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

 

Ένα από τα σημαντικά πάντως έργα που θα προχωρήσει γρήγορα και για το οποίο έγινε αναλυτική αναφορά από τον κ. Καραγιάννη και τον κ. Νικολακόπουλο, ήταν και αυτό των βελτιώσεων του υφιστάμενου οδικού εθνικού δικτύου στο Νομό, έργο προϋπολογισμού 30 εκατομμυρίων ευρώ, που αναμένεται να δώσει λύσεις στα προβλήματα που υπάρχουν σήμερα, εκκρεμούν επί σειρά ετών, και έχουν σχέση με την ασφάλεια των πολιτών.

 

Όπως είπε ο Ηλείος βουλευτής πρόκειται για παρεμβάσεις ουσίας που αφορούν μεταξύ άλλων στον καθαρισμό των τάφρων, το κλάδεμα και καθαρισμών των πρανών ώστε να υπάρχει η ορατότητα στους οδηγούς, η τοποθέτηση καινούργιου ασφαλτοτάπητα με όλες τις βελτιώσεις επί του οδοστρώματος, η διαγράμμιση και ο διαχωρισμός κατευθύνσεων σε όλο το μήκος του δρόμου κ.λπ.

Επίσης με το ίδιο έργο, θα γίνει αντικατάσταση και συμπλήρωση πινακίδων, τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας, θα τοποθετηθούν φωτεινοί σηματοδότες σε 18 υφιστάμενους κόμβους και θα υπάρξει νέος οδοφωτισμός σε επτά περιπτώσεις του δικτύου. Παράλληλα θα κατασκευασθούν και πέντε διαβάσεις πεζών για την διευκόλυνση και προστασία των πολιτών.

 

Από όλα τα παραπάνω καταλαβαίνουμε ότι θα γίνουν εργασίες μείζονος σπουδαιότητας για την ασφαλή διέλευση από την Ηλεία, είπε ο κ. Νικολακόπουλος, προσθέτοντας ότι, μέχρι 9 Φεβρουαρίου θα κατατεθούν οι προσφορές, βάσει της προκηρυχθείσας δημοπρασίας και σε ομαλούς ρυθμούς το έργο θα ξεκινήσει μέχρι το καλοκαίρι.

 

ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΗΣ

ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΔΡΟΜΟΙ


Από την «ατζέντα» της θεματολογίας, πάντως δεν έλειψαν και άλλα έργα μεγάλης σημασίας για την Ηλεία όσον αφορά την τουριστική και κατ’ επέκταση την τοπική οικονομία. Ειδικότερα έγινε αναφορά στον στόχο της σύνδεσης της περιοχής της Αρχ. Ολυμπίας με την θάλασσα και πάνω σε αυτή τη βάση εξετάζεται ήδη η προσφορότερη διαδρομή για να εκκινηθούν επί της ουσίας οι διαδικασίες. Γι’ αυτό και αναμένεται να υπάρξει νέα επικοινωνία με τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών.

Ακόμη τονίσθηκε η ανάγκη άμεσης πρόσβασης σε Ηλεία από την Αρκαδία, και πιο συγκεκριμένα από τη Γορτυνία και αντίστροφα, κάτι που αποτελεί αίτημα  βασικό τόσο των κατοίκων του γειτονικού Νομού όσο και των επαγγελματιών του Νομού μας. Και εδώ ο κ. Καραγιάννης και ο κ. Νικολακόπουλος συμφώνησαν σε περαιτέρω συνεργασία, ώστε να δρομολογηθούν σε άμεσο χρόνο οι ανάλογες θετικές εξελίξεις.

ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ - Ένθερμη ανταπόκριση στο κάλεσμα για εθελοντική αιμοδοσία της Δημοτικής Αστυνομίας και της Υπηρεσίας Πρασίνου - Συγκεντρώθηκαν πάνω από 30 μονάδες αίματος

Με το σύνθημα “Δίνουμε αίμα σώζουμε μια ζωή” ολοκληρώθηκε με επιτυχία η τρίτη εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε η

Δημοτική Αστυνομία- σε συνεργασία αυτή τη φορά και με την Υπηρεσία Πρασίνου- με το  Γ.Ν. Νοσοκομείο Πύργου. Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Πολύκεντρου και συγκεντρώθηκαν πάνω από 30 μονάδες αίματος.

“Η αυτοδιοίκηση είναι ο θεσμός που οφείλει να υπηρετεί τον πολίτη. Και η  αιμοδοσία είναι μια ανιδιοτελής πράξη αγάπης και προσφοράς ζωής προς τον συνάνθρωπό μας” δήλωσε ο δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος ο οποίος βρέθηκε στο χώρο, καθώς στέκεται πάντα αρωγός σε όλες τις εθελοντικές αιμοδοσίες που διοργανώνει η Δημοτική Αστυνομία.

Ο αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας και Πρασίνου Μαρίνος Αχτύπης, που ηγείται όλης αυτής της προσπάθειας, ευχαρίστησε τους συναδέλφους του και τους  πολίτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του και αφιέρωσαν λίγο χρόνο από την καθημερινότητα τους για να προσφέρουν αυτό το πολύτιμο αγαθό ζωής.

“Και οι δύο  προηγούμενες αιμοδοσίες στέφθηκαν με μεγάλη επιτυχία, γεγονός που μας έδωσε την ώθηση να συνεχίσουμε με ευθύνη αυτή την πρωτοβουλία,  ειδικά σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας του covid-19 όπου οι ανάγκες για αίμα είναι ιδιαίτερα αυξημένες” δηλώνει ο κ. Αχτύπης.  “Στέλνουμε μήνυμα ζωής, μήνυμα στήριξης στο σύστημα δημόσιας υγείας, στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας μας, σε όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται αντιμέτωποι με προβλήματα υγείας” καταλήγει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της αιμοδοσίας τηρήθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και στο  χώρο υπήρχαν αντισηπτικά για ευρεία χρήση.

 

M. Κατρίνης: Η κυβέρνηση αδυνατεί ή δε θέλει να στηρίξει την αγορά;

Τις προτάσεις του Κινήματος Αλλαγής για την τόνωση της αγοράς ανέπτυξε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος κ. Μιχάλης Κατρίνης κατά τη συζήτηση της επίκαιρης επερώτησης στον υπουργό Οικονομικών.

Ο κ. Κατρίνης αναφέρθηκε στην αδυναμία της κυβέρνησης να εξασφαλίσει τη ρευστότητα μέσω των τραπεζών, αφού με τα αυστηρά τραπεζικά κριτήρια πρόσβαση έχουν μόλις 30.000 επιχειρήσεις. Αναρωτήθηκε, μάλιστα, για το ποιοι είναι αυτοί που πήραν δάνεια από τις τράπεζες και στις 2 φάσεις του ΤΠΕΙΧ ΙΙ και του Ταμείου Εγγυοδοσίας, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι κάποιοι πήραν αρκετές χιλιάδες ευρώ από 8 πλευρές χρηματοδότησης (4 επιστρεπτέες και 4 προγράμματα μέσω τραπεζών), τη στιγμή που οι περισσότεροι αρκέστηκαν σε 1000-2000 ευρώ από ένα κύκλο της επιστρεπτέας.

Ο Ηλείος βουλευτής κατηγόρησε την κυβέρνηση για εγκατάλειψη των αγροτών και κτηνοτρόφων, αφού δεν εφαρμόστηκε καμία αναστολή φορολογικών, ασφαλιστικών και δανειακών υποχρεώσεων για αυτούς, ενώ μίλησε για ανικανότητα της κυβέρνησης Μητσοτάκη, αφού από τα 150 εκατ. ευρώ (για αποζημιώσεις λόγω Covid-19) που είχε διαθέσιμα το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης εκταμιεύτηκαν μόλις 76,1 εκατ μέσα στο 2020, σύμφωνα με την επίσημη απάντηση του υπουργείου (28/12/2020), ενώ οι αποζημιώσεις γίνονται αντικείμενο κατάσχεσης λόγω οφειλών πχ στη ΔΕΗ.

Ο κ. Κατρίνης επεσήμανε τον κίνδυνο λουκέτων για τις μικρές επιχειρήσεις αν δε ληφθούν άμεσα μέτρα από την κυβέρνηση, ζητώντας:

  • Αύξηση επιστρεπτέας προκαταβολής στα 5,5 δις το 2021 με 70% ενίσχυση και επιστροφή μόνο του 50% από του 3 πρώτους κύκλους του 2020
  • Ρύθμιση 120 δόσεων με κούρεμα 30% για όσους τηρούν τη ρύθμιση και όχι απλά ρύθμιση 12-24 δόσεων που δεν είναι βιώσιμη για την πλειοψηφία των επαγγελματιών
  • Αναστολή πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας και αναστολή εφαρμογής πτωχευτικού κώδικα μέχρι να ομαλοποιηθεί η οικονομική κατάσταση

Ο Μιχάλης Κατρίνης επανέλαβε ότι το Κίνημα Αλλαγής έχει καταθέσει ολοκληρωμένη πρόταση τόσο για την αντιμετώπιση της κρίσης, όσο και για την αξιοποίηση των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης, υπενθυμίζοντας στον υπουργό Οικονομικών ότι αρκετές προτάσεις του Κινήματος Αλλαγής έγιναν-με καθυστέρηση- δεκτές από την κυβέρνηση (μείωση προκαταβολής φόρου- αύξηση επιστρεπτέας-επέκταση επιδόματος ανεργίας κ.α.).

Περισσότερα Άρθρα...

Εγγραφείτε προκειμένου να λαμβάνετε δωρεάν ειδοποιήσεις όταν έχουμε νεότερες πληροφορίες.