421 New Articles

Κόκκινους κάδους ανακύκλωσης ενδυμάτων τοποθετεί ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης - Ανακύκλωση ειδών ένδυσης και υπόδησης.

Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης ενημερώνει τους Συνδημότες μας, πως εφαρμόζει νέες πρακτικές ανακύκλωσης και εναλλακτικής διαχείρισης των απορριμμάτων προστατεύοντας το περιβάλλον και τη Δημόσια Υγεία.

Ο Δήμος μας έχει συνάψει συνεργασίες, με εταιρίες για ανακύκλωση υλικών, όπως γυαλί, χαρτί, αλουμίνιο, και πλέον διαθέτει και κόκκινους καδους για ανακύκλωση ειδών ένδυσης και υπόδησης.

Όλοι μας διαθέτουμε στις οικίες μας, χρησιμοποιημένα ενδύματα, υποδήματα, λευκά είδη, κουβέρτες, που δεν χρησιμοποιούμε.

Ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης έχει τοποθετήσει σε αρχική φάση δυο ειδικούς κάδους Ανακύκλωσης, για τη συλλογή αυτών, με σκοπό την επαναχρησιμοποίηση ή την ανακύκλωση τους.

Οι δύο Κόκκινοι Κάδοι είναι τοποθετημένοι, έξω από το Δημαρχείο της Βάρδας, και το Δημαρχείο των Λεχαινών.

Θα ακολουθήσουν τοποθετήσεις και νέων ειδικών κάδων, και στις υπόλοιπες περιοχές του Δήμου μας.

Στους κόκκινους κάδους τοποθετούμε σε κλειστή σακούλα

 

ΜΟΝΟ τα ακόλουθα είδη:

 

 • Ρούχα
 • Παπούτσια ζεύγη
 • Λευκά είδη όπως

 σεντόνια, μαξιλαροθήκες, κουρτίνες κ.α.

 • Κουβέρτες
 • Τσάντες
 • Ζώνες

 

ΔΕΝ ρίχνουμε:

 • Λερωμένα ή βρεγμένα ρούχα
 • Χαλιά και αποκόμματα υφασμάτων
 • Οργανικά απόβλητα
 • Πλαστικά αντικείμενα
 • Συσκευασίες
 • Χαρτί
 • Γυαλί

 

«Ανακυκλώνουμε τα παλιά ρούχα - Προστατεύουμε το Περιβάλλον»

Παρέμβαση Δρ. Αυγερινοπούλου στην Επ. Μορφωτικών Υποθέσεων: Το ισχυρό μήνυμα της Αρχαίας Ολυμπίας για την υιοθέτηση των νέων κανόνων ελέγχου του doping

Στο ισχυρό μήνυμα της Αρχαίας Ολυμπίας για την υιοθέτηση των νέων κανόνων ελέγχου του ντόπινγκ, αλλά και το «Ράλλυ Ακρόπολις» αναφέρθηκε η Βουλευτής Ν. Ηλείας, Ν.Δ., Δρ. Διονυσία – Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, στη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων, της οποίας είναι Μέλος, για το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού με τίτλο: «Αναγκαίες ρυθμίσεις για την εναρμόνιση της ελληνικής νομοθεσίας με τον αναθεωρημένο, με ισχύ από 1ης.1.2021, Κώδικα Αντιντόπινγκ του Παγκοσμίου Οργανισμού Αντιντόπινγκ».

Παρατίθεται κάτωθι το κείμενο της παρέμβασής της:

«Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,

θα ήθελα να δώσω ιδιαίτερη έμφαση στο σημερινό νομοσχέδιο, το οποίο τόσο επί της αρχής, όσο και επί των άρθρων, όλοι οφείλουμε ηθικά και πολιτικά να υπερψηφίσουμε, καθώς εναρμονίζει την ελληνική νομοθεσία με τον αναθεωρημένο Κώδικα Αντιντόπινγκ του Παγκοσμίου Οργανισμού Αντιντόπινγκ (World Anti-Doping Organization - WADA). Ο Κώδικας στηρίζει τόσο την διενέργεια αντικειμενικών, καθαρών αγώνων που διασφαλίζουν τον πρώτο στόχο που πρέπει να εξυπηρετεί ο αθλητισμός, δηλαδή την ίδια την υγεία των αθλητών, προστατεύοντας τους από παράνομες και ενίοτε μοιραίες επιπτώσεις, όσο και την ευγενή άμιλλα ως την ορθή αθλητική νοοτροπία. 

Η Ελλάδα, μετά λύπης μας, γνωρίζουμε ότι έχει εκτεθεί κατά το παρελθόν όσον αφορά στην αντιμετώπιση της φαρμοκοδιέργεσης. Η ίδρυση και η εξασφάλιση της καλής λειτουργίας του Ελληνικού Οργανισμού Αντιντόπινγκ σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα, με το παρόν νομοσχέδιο, έρχεται να εξασφαλίσει ότι η χώρα μας δεν θα ξαναεκτεθεί στο μέλλον, αλλά αντιθέτως θα μπορέσει να λειτουργήσει ως ένα φωτεινό παράδειγμα στον τομέα αυτό. Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, από την Ηλεία και την Αρχαία Ολυμπία, την γενέτειρα των Ολυμπιακών Αγώνων και του «εὖ ἀγωνίζεσθαι», σας μεταφέρω το μήνυμα ότι η Ελλάδα έχει ηθική υποχρέωση να είναι ηγέτιδα στον παγκόσμιο κίνημα για το antidoping. Αναμένουμε να μας κάνετε πάλι περήφανους εμάς τους Ολύμπιους και το σύνολο των Ελλήνων. Θα ήθελα δε να καταθέσω την πρόταση, το επόμενο διεθνές συνέδριο της WADA για τον έλεγχο του doping, να διεξαχθεί στην Αρχαία Ολυμπία.  Περιμένουμε να φιλοξενήσουμε την διεθνή αθλητική οικογένεια στο τόπο που γεννήθηκε το αθλητικό πνεύμα και να την ξανα-εμπνεύσουμε.

Για το «Ράλλυ Ακρόπολις»

Κλείνοντας, καθώς συζητούμε ένα νομοσχέδιο του Υπουργείου Αθλητισμού, θα επιθυμούσα, επίσης, να αναφερθώ στο σπουδαίο αθλητικό γεγονός, το οποίο θα λάβει χώρα στην Ελλάδα στις 9-12 Σεπτεμβρίου 2021 και το οποίο αξίζει ιδιαίτερης αναφοράς, καθώς μετά από οχτώ χρόνια, το «Ράλλυ Ακρόπολις» αναβιώνει.  Η αναβίωση και η στήριξη αυτού του παγκοσμίου εμβέλειας αθλητικού θεσμού συνιστά μία ακόμα επιτυχία της Κυβέρνησής και της χώρας μας. 

Η εκ νέου διοργάνωση του παγκόσμιου αυτού αθλητικού γεγονότος θα θέσει την Ελλάδα για άλλη μια φορά στο επίκεντρο της παγκόσμιας προσοχής, καθώς το «Ράλλυ Ακρόπολις», συνιστά, μετά τους αγώνες της Formula 1, ένα από τα σπουδαιότερα αθλητικά γεγονότα, στο χώρο της αυτοκίνησης. 

Την διεθνή ελίτ της αυτοκίνησης αναμένουμε, συνεπώς, να την φιλοξενήσουμε στη χώρα μας για άλλη μια φορά τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, επίτευγμα που θα καταστεί εφικτό  με την άμεση συμβολή του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και για αυτό το λόγο θα ήθελα να απευθύνω στην πολιτική μας ηγεσία τα θερμά μου συγχαρητήρια.

Ευχαριστώ πολύ!»

 

Λειτουργία των Υπηρεσιών της Π.Ε Ηλείας και απολύμανση

 

   Κλειστές θα παραμείνουν έως και την Τετάρτη 31  Μαρτίου 2021 οι Υπηρεσίες που στεγάζονται στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας, στον Πύργο, με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Ηλείας Βασίλη Γιαννόπουλου, η οποία ελήφθη μετά τον εντοπισμό τριών θετικών κρουσμάτων στον κορωνοϊό σε εργαζόμενους, και την σχετική εισήγηση της Διεύθυνσης Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε Ηλείας.

   Οι εν λόγω εργαζόμενοι δεν έχουν προσέλθει στην εργασία τους ενώ ήδη οι αρμόδιες Υπηρεσίες της Π.Ε Ηλείας έχουν προχωρήσει στην εφαρμογή του Πρωτοκόλλου Διαχείρισης Κρούσματος του ΕΟΔΥ. Στο πλαίσιο αυτό, οι Υπηρεσίες που στεγάζονται στο κτίριο του Διοικητηρίου, μέχρι και την Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021, δεν θα λειτουργήσουν για το κοινό, και οι εργαζόμενοι δεν θα προσέλθουν στην εργασία τους. Παράλληλα, από το αρμόδιο κλιμάκιο της Πολιτικής Προστασίας Π.Ε Ηλείας βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία ιχνηλάτησης των επαφών των εργαζομένων που βρέθηκαν θετικοί, ενώ έχει προγραμματιστεί και απολύμανση σε όλους τους χώρους του κτιρίου.

   Οι Υπηρεσίες της Π.Ε Ηλείας θα επαναλειτουργήσουν κανονικά από την Πέμπτη 1η Απριλίου 2021, ενώ κατόπιν επικοινωνίας του Αντιπεριφερειάρχη κ. Γιαννόπουλου με τον ΕΟΔΥ, την ίδια ημέρα οι εργαζόμενοι θα μπορούν να υποβληθούν σε διαγνωστικά τεστ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rapid test: στον Ελαιώνα την Τρίτη (30/3), στον Πύργο την Τετάρτη (31/3), στο Λάνθι την Πέμπτη (1/4)

 Ο Δήμος Πύργου ανακοινώνει ότι αύριο 30/3/2021 ημέρα Τρίτη και ώρες 10:00 - 14:00 θα διεξαχθούν rapid test ελέγχου για τον covid-19 σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, στην περιοχή του Ελαιώνα (κοινοτικό γραφείο).

Οι ενδιαφερόμενοι που θα προσέλθουν θα πρέπει να γνωρίζουν το ΑΜΚΑ τους και τον αριθμό του κινητού τους τηλεφώνου για την αποστολή του αποτελέσματoς με προσωπικό sms.

 

* Την Τετάρτη 31/3 και ώρες 09:00 - 14:00  θα διεξαχθούν rapid test ελέγχου για τον covid-19 σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, στον Πύργο στην Πλατεία Δικαστηρίων.

Οι ενδιαφερόμενοι που θα προσέλθουν θα πρέπει να γνωρίζουν το ΑΜΚΑ τους και τον αριθμό του κινητού τους τηλεφώνου για την αποστολή του αποτελέσματoς με προσωπικό sms.

 

* Την Πέμπτη 1/4 και ώρες 09:00 - 14:00  θα διεξαχθούν rapid test ελέγχου για τον covid-19 σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, στο Λάνθι (κοινοτικό γραφείο).

Οι ενδιαφερόμενοι που θα προσέλθουν θα πρέπει να γνωρίζουν το ΑΜΚΑ τους και τον αριθμό του κινητού τους τηλεφώνου για την αποστολή του αποτελέσματoς με προσωπικό sms.

 

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 

ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ - «Καμπανάκι» για τη μεγάλη άνοδο των κρουσμάτων covid μέσα σε μια βδομάδα - Παναγιώτης Αντωνακόπουλος «Πρέπει να δούμε το θέμα με σοβαρότητα, χωρίς πανικό και ακρότητες»

Τον ανησυχητικό διπλασιασμό των θετικών κρουσμάτων covid 19 την τελευταία εβδομάδα σε επίπεδο Δήμου γνωστοποίησε ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, εφιστώντας την προσοχή όλων για την τήρηση των μέτρων προστασίας.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που διαβίβασε ο ΕΟΔΥ, στις 22/3 τα ενεργά κρούσματα στον Δήμο Πύργου ήταν 46, εκ των οποίων ο αριθμός των ατόμων σε κατ’ οίκον απομόνωση 34 και 12 νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο. Οι αριθμοί αυτοί είδαν μια ραγδαία αύξηση στις 29/3, με 83 ενεργά κρούσματα, εκ των οποίων 67 σε κατ’ οίκον απομόνωση και 16 να νοσηλεύονται.

«Η γενική εικόνα της Ελλάδας, είναι και η εικόνα στην περιοχή μας. Έχουμε δυστυχώς σχεδόν διπλασιασμό των κρουσμάτων όπως αποφαίνονται τα στοιχεία από τον ΕΟΔΥ. Δεν χρειάζεται να κινδυνολογούμε. Το φαινόμενο θέλει περιορισμό γιατί ο καθένας μπορεί να γίνει μέρος αυτού. Δεν υπάρχουν άτομα υψηλού κινδύνου, αλλά συμπεριφορές υψηλού κινδύνου» δήλωσε στα τοπικά ΜΜΕ ο Δήμαρχος Πύργου, ο οποίος υπογράμμισε ότι είναι σε διαρκή επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ.

«Επειδή η επιδημιολογική κίνηση έχει χαρακτηριστικά γεωμετρικής προόδου, ο διπλασιασμός των καταγεγραμμένων κρουσμάτων έχει και μια «θολή ζώνη» και δεν ξέρουμε πόσα ακριβώς είναι στην πραγματικότητα όλα τα ενεργά κρούσματα.  Επιπλέον έχουμε στη χώρα μας 17 μεταλλάξεις οι οποίες δεν έχουν μελετηθεί επαρκώς γι’ αυτό και οι τακτικές αλλάζουν απέναντι στην πανδημία.

Το πιο σημαντικό είναι να τηρούμε τα μέτρα των αποστάσεων, να φοράμε μάσκα, να αερίζονται σωστά οι χώροι. Πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή  σ’ αυτές τις απλές τακτικές που είναι καθοριστικές για να μπορέσουμε γρήγορα να «ανοίξει» η ζωή μας. Δεν πρέπει να χαλαρώνουμε και χρειάζεται να τηρούμε όλα τα μέτρα.  Πρέπει να δούμε το θέμα με σοβαρότητα, χωρίς όμως πανικό και χωρίς ακρότητες».

Επίσης ο κ. Αντωνακόπουλος υπογράμμισε ότι ο Δήμος Πύργου λαμβάνει διαρκώς όλα τα κατάλληλα μέτρα. «Όπου απαιτείται, διενεργούνται κι οι κατάλληλες απολυμάνσεις των χώρων. Αν και γνωρίζουμε ότι ο ιός δεν ζει πολλή ώρα στο περιβάλλον, ωστόσο όταν οι περιστάσεις το απαιτούν κάνουμε απολυμάνσεις με την Πολιτική προστασία, ακόμα και για ψυχολογικούς λόγους. Όλες μας οι υπηρεσίες λειτουργούν με καθορισμένα ραντεβού, τηρούνται οι αποστάσεις, στην είσοδο του δημαρχείου υπάρχουν θερμικές κάμερες, τηρούνται τα μέτρα της παρουσίας του προσωπικού όπως αυτά καθορίζονται από το υπουργείο, και γίνονται όσα προβλέπονται. Επιπλέον, όταν ανοίξουν τα σχολεία, έχουμε όλα τα απαιτούμενα αντισηπτικά και μάσκες να δώσουμε σε μαθητές όπου χρειαστεί. Βέβαια οφείλουμε να τονίσουμε κι ότι η απαραίτητη ατομική ευθύνη σε συγκεκριμένους τομείς, δεν μπορεί να αντικατασταθεί με καμία δραστηριότητα καμίας αρχής».

Επισημαίνοντας ακόμα πως:

«Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί αυτές τις μέρες, όπως και τις αμέσως επόμενες. Πρέπει να παραμείνουμε υγιείς και να μην γίνουμε καταστροφικοί για τους συνανθρώπους μας από αμέλεια ή αδιαφορία. Θα κριθούμε όλοι για την κοινωνική μας ευαισθησία, την υπευθυνότητά  και τη σοβαρότητά μας. Αν αυτά λειτουργήσουν, τότε πολύ γρήγορα θα βγούμε από τον καταστροφικό κύκλο, καθώς και με τους εμβολιασμούς θα χτίσουμε έναν κύκλο ανοσίας».

Ο κ. Αντωνακόπουλος αναφερόμενος και στο Νοσοκομείο Πύργου, εξέφρασε τη λύπη του για τα όσα συμβαίνουν σε εργασιακό επίπεδο, τη στιγμή που τα κρούσματα αυξάνονται και διπλασιάζονται:

«Μέσα σε όλα αυτά, εμείς έχουμε στην περιοχή μας και την ιδιαίτερα προβληματική κατάσταση που κατά ατυχή συγκυρία στο Νοσοκομείο Πύργου, αντί για την απαραίτητη εργασιακή ειρήνη την ώρα της μάχης, εκεί έχουμε τις γνωστές μεγάλες διαμάχες.

Να πω πολύ απλά πως δεν είναι το θέμα ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο, αλλά πάνω από όλα είναι η έντονη ανάγκη άμεσης επέμβασης του υπουργείου Υγείας και κάθε αρμόδιου. Για να μη συνεχίζεται αυτή η κατάσταση και βγαίνει αυτή η εικόνα που δικαιολογημένα δημιουργεί ανασφάλεια στον κόσμο και τον φοβίζει! «Που να πάω εκεί, τι κατάσταση θα βρω, αυτοί …σκοτώνονται» σκέφτεται ο πολίτης.

Δεν μπορεί σε αυτή την κατάσταση οι αρμόδιοι να κωφεύουν και να εθελοτυφλούν! Απαιτείται άμεσα η παρέμβαση τους. Σοβαρά κι όχι γραφειοκρατικά.  

Αυτά είναι δυστυχώς τα σοβαρά θέματα. Η πραγματική εικόνα δεν είναι αυτή που κάποια site και κάποιοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν στο στόχαστρο μόνο το δήμαρχο και ασχολούνται με το ντύσιμο του, το χτένισμα του, αν το παπούτσι του είχε …σκόνη, ποια είναι η κάθε προσωπική του δραστηριότητα, ή τι φόρεσε η κ. Γιάννα Αγγελοπούλου και τι δήλωσε η κ. Πατούλη, τέτοια …«σπουδαία» δηλαδή θέματα. Κι ειδικά εδώ στην περιοχή μας, που έχουμε κι άλλα πάρα πολύ σοβαρά, όπως το πιο επίκαιρο με τη μεθοδευμένη απομάκρυνση των Πανεπιστημιακών Σχολών, κι ακόμα όπως, την όλο και πιο δύσκολη όπως φαίνεται κατάσταση της μεγάλης στασιμότητας για το δρόμο Πάτρα – Πύργος.

Η πολιτεία, όπως και η κοινωνία, οφείλουν να γνωρίζουν την πραγματικότητα, την κατάσταση από τις συνέπειες των προβλημάτων, και πάνω από όλα τις τεράστιες δυσκολίες που θα περιλαμβάνει η «επόμενη» μέρα. Όπου σε αυτήν θα βγουν στην επιφάνεια σε πλήρες μέγεθος όλες οι συνέπειες, οι οποίες πρέπει να αντιμετωπιστούν μόνο με συγκεκριμένες κινήσεις! Μόνο με μεγάλες βοήθειες, μόνο με μεγάλες οικονομικές στηρίξεις, μόνο με τύπωμα «ζεστού» χρήματος, μόνο με διαγραφές μέρους χρεών».  

* Η μη τήρηση των μέτρων, οι μεταλλάξεις του ιού αλλά και η κόπωση που παρατηρείται στην πλειοψηφία των πολιτών είναι οι βασικότερες αιτίες αύξησης των κρουσμάτων, όπως εκτιμά ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας Αντρέας Βγενόπουλος, που ανέφερε: «Το «κλειδί» είναι η ατομική ευθύνη όλων. Εμείς ως Δήμος είμαστε σε αγαστή συνεργασία με τον ΕΟΔΥ όπου καθημερινά γίνονται rapid test τόσο σε σημεία της πόλης όσο και τις κοινότητες, ώστε έχουμε μια γνώση των κρουσμάτων και να φτιάξουμε ένα τοίχος προστασίας στο Δήμο. Θέλω να παρακαλέσω να προσέχουμε όλοι, να είμαστε ασφαλείς γιατί όλα δείχνουν ότι αρχίζει να φαίνεται ένα «φως στο τούνελ» και πολύ σύντομα θα έρθει η έξοδος απ’ όλο αυτό που ζούμε. Να κάουμε όμως αυτά που πρέπει για να φτάσουμε πιο γρήγορα εκεί» .

* Ο εντεταλμένος σύμβουλος του δημάρχου σε θέματα δημόσιας υγείας Βασίλης Σωτηρόπουλος δήλωσε: «Αυτή την περίοδο υπάρχει μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων και πιστεύω ότι οφείλεται στην μη αυστηρή και συστηματική τήρηση των μέτρων, όπως και στην κόπωση του κόσμου. Ο κίνδυνος όμως υπάρχει ακόμη και είναι ορατός. Με την περιοχή μας να είναι πλέον επιβαρυμένη περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Το Νοσοκομείο είναι ασφυκτικά γεμάτο με ασθενείς και η έλλειψη των γιατρών δημιουργεί δυστυχώς σοβαρό πρόβλημα της δημόσιας υγείας στην περιοχή».

 

 

ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ - Υλικές προμήθειες από το Γραφείο Εθελοντισμού στους σεισμοπαθείς της Λάρισας

Σε υλικές προμήθειες πρώτης ανάγκης, και συγκεκριμένα σε χαρτικά είδη, εξαργυρώθηκαν τα χρήματα που συγκέντρωσε το Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου Πύργου για τους σεισμοπαθείς κατοίκους της Λάρισας.

 

Λίγες μέρες μετά τον ισχυρό σεισμό που δημιούργησε πολλά προβλήματα στην ευρύτερη περιοχή και τους κατοίκους, το Γραφείο Εθελοντισμού σε συνεργασία με το Σύλλογο Νέων Καταραχίου ήρθε σε επικοινωνία με τους Ενεργούς Πολίτες Λάρισας και αποφασίστηκε να συγκεντρωθούν χρήματα προκειμένου να αγοραστούν είδη πρώτης ανάγκης για τους κατοίκους.

Έτσι, το ποσό που απέστειλε το Γραφείο, χρησιμοποιήθηκε σε αγορά χαρτικών ειδών που ήδη διανεμήθηκαν στους κατοίκους της περιοχής που αντιμετωπίζουν ακόμη σοβαρά προβλήματα. Μάλιστα οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας απέστειλαν και τις σχετικές φωτογραφίες με την αγορά των ειδών ευχαριστώντας θερμά το Δήμο Πύργου, το Γραφείο Εθελοντισμού, τον Σύλλογο Νέων Καταραχίου και τους δημότες του Πύργου που βοήθησαν με τον τρόπο αυτό σε καλύτερες συνθήκες διαβίωσης των σεισμοπαθών κατοίκων.

 

“Από την πρώτη στιγμή ήρθαμε σε επαφή με τους Ενεργούς Πολίτες Λάρισας ώστε να συνδράμουμε και να βοηθήσουμε με όποιον τρόπο ήταν εφικτό.

Όλοι εδώ εμείς στον Πύργο γνωρίζουμε πολύ καλά τις επιπτώσεις ενός ισχυρού σεισμού και τις ανάγκες των σεισμοπαθών μέχρι να ξεπεραστούν όλα τα προβλήματα. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους δημότες που συνέδραμαν οικονομικά και φυσικά τα μέλη του Συλλόγου Νέων Καταραχίου που πάντα βρίσκονται στο πλευρό μας”, δηλώνει ο υπεύθυνος του Γραφείου Εθελοντισμού Γιάννης Πλεμμένος.

 

 

 

 

Δήμος Πύργου Προετοιμασία υποψηφίων στις αθλητικές δοκιμασίες για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Στα πλαίσια του προγράμματος κοινωφελούς χαρακτήρα του ΟΑΕΔ, ο Δήμος Πύργου υλοποιεί με δωρεάν συμμετοχή στους χώρους των Δημοτικών Αθλητικών Εγκαταστάσεων, την  παρακάτω δράση:

Προετοιμασία υποψηφίων στις αθλητικές δοκιμασίες,  για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιείται τις πρωινές ώρες.

Για πληροφορίες, στο τηλέφωνο  26213 62417  κ. Σκαρτσιάρη Κων/νο.

 

Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού

Ιωάννης Αργυρόπουλος

Περισσότερα Άρθρα...

Εγγραφείτε προκειμένου να λαμβάνετε δωρεάν ειδοποιήσεις όταν έχουμε νεότερες πληροφορίες.