506 New Articles

Εβδομαδιαίο Δρομολόγιο Κινητής Αστυνομικής Μονάδας Ηλείας

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, πληροφορεί τους πολίτες ότι η Κινητή Αστυνομική Μονάδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, την ερχόμενη εβδομάδα (6-7-2020 έως 12-7-2020) θα βρίσκεται στις εξής περιοχές :

  • Την Δευτέρα 6-7-2020 και κατά τις ώρες 14:00 έως 20:00 στην περιοχή των Αστυνομικών Τμημάτων Πηνειού, Ανδραβίδας, Κυλλήνης και Βουπρασίας, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Γαστούνη – Λυγιά – Κάστρο – Κυλλήνη – Αρετή – Κουρτέσι - Νέα Μανωλάδα  - Μανωλάδα – Κουνουπέλι – Ψάρι – Αετοράχη – Μπόρσι – Άγιος Δημήτριος  - Κόροιβος – Γαστούνη.
  • Την Τρίτη 7-7-2020 και κατά τις ώρες 8:00 έως 14:00 στην περιοχή των Αστυνομικών Τμημάτων Πύργου και Αρχαίας Ολυμπίας, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Πύργος – Αρχαία Ολυμπία – Λάλας – Μηλιές – Φολόη – Κούμανι – Ανδρώνι – Πανόπουλο – Καρυά Αγία Άννα – Πεύκη – Μουζάκι – Καράτουλα – Χειμαδιό – Αμπελώνας – Πύργος.
  • Την Τετάρτη 8-7-2020 και κατά τις ώρες 17:00-24:00, στην περιοχή των Αστυνομικών Τμημάτων Ζαχάρως και Ανδρίτσαινας, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Ζαχάρω – Διασταύρωση Θολού – Λέπρεο – Φασκομηλιά – Νέα Φιγαλεία – Πετράλωνα – Λυνίσταινα – Ανδρίτσαινα - Ναός Επικούρειου Απόλλωνα – Μάτεσι – Ροβιά - Θησόα - Νέα  Φιγαλεία – Ζαχάρω.
  • Την Πέμπτη 9-7-2020 και κατά τις ώρες 14:00-20:00, στην περιοχή των Αστυνομικών Τμημάτων Ήλιδας, Ανδραβίδας, Κυλλήνης και Πηνειού, ακολουθώντας το δρομολόγιο Αμαλιάδα – Χάβαρι – Κεραμυδιά – Εφύρα – Λαγανά – Ροδιά – Σιμόπουλο – Αγραπιδοχώρι – Βάλμη – Βουλιαγμένη – Άγναντα – Κεραμυδιά – Μπόρσι– Όλγα – Ρουπάκι – Αγία Μαύρα – Αμαλιάδα.
  • Το Σάββατο 11-7-2020 και κατά τις ώρες 8:00 έως 14:00, στην περιοχή των Αστυνομικών Τμημάτων Κρεστένων, Ανδρίτσαινας και Ζαχάρως, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Κρέστενα – Πλουτοχώρι – Τρυπητή – Καλλιθέα – Σέκουλας – Ανδρίτσαινα – Κάτω Μυγδαλιές - Λιβαδάκι – Αμυγδαλιές  - Κεραμίδι – Μυρώνια – Βρεστό - Μίνθη – Μηλέα – Αρτέμιδα – Σμέρνα – Βρίνα – Κρέστενα. 
  • Την Κυριακή 12-7-2020 και κατά τις ώρες 8:00 έως 14:00, στην περιοχή των Αστυνομικών Τμημάτων Ζαχάρως και Ανδρίτσαινας, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Ζαχάρω – Διασταύρωση Θολού – Λέπρεο – Φασκομηλιά – Νέα Φιγαλεία – Πετράλωνα – Λυνίσταινα – Ναός Επικούρειου Απόλλωνα – Δραγώγι – Πέτρα - Νέα  Φιγαλεία – Ζαχάρω.

 

 

Περιοδεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Γεράκι και στο Περιστέρι

Περιοδεία του ΣΥΡΙΖΑ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4/7, στις 8 μμ, στο Γεράκι και στο Περιστέρι. Ο ΣΥΡΙΖΑ συζητά ανοιχτά με τους πολίτες για το πρόγραμμα "ΜΕΝΟΥΜΕ ΟΡΘΙΟΙ", τις προτάσεις του για να μπορέσει η κοινωνία που πλήττεται, οι εργαζόμενοι, οι αγρότες, ο κόσμος της αγοράς να στηριχθεί και να σταθεί στα πόδια του. 
Η περιοδεία γίνεται με πρωτοβουλία της Οργάνωσης Μελών Αμαλιάδας και θα συμμετάσχουν τοπικά στελέχη και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ. 
 
Οργάνωση Μελών Αμαλιάδας

 

Την Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2020, το Κινητό Επιχειρησιακό Κέντρο του Χαμόγελου του Παιδιού, «ΟΔΥΣΣΕΑΣ», στον Πύργο

Ένα πολύ σημαντικό πρόγραμμα εκπαίδευσης, για το προσωπικό του Δήμου Πύργου - που κατέχει κομβικές θέσεις στις υπηρεσίες του - θα υλοποιηθεί τη Τετάρτη 8 Ιουλίου ,στην Πλατεία Σάκη Καράγιωργα, στον Πύργο.  
 Επιστήμονες, με ειδίκευση στα θέματα προστασίας ανηλίκων, θα ενημερώσουν για τις μεθόδους πρόληψης και αντιμετώπισης του εγκληματικού φαινομένου της αρπαγής ανηλίκων, που πρόσφατα, συνέβει και στη περιοχή μας. 
  Ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, αντιμετωπίζει με ιδιαίτερη ευαισθησία το ζήτημα και στοχεύει - για μια ακόμη φορά  - ο Πύργος να είναι μπροστά από τα γεγονότα.  
"Αποτελεί κύριο μέλημα μας, η ασφάλεια των δημοτών. Πρέπει όλοι μας να αντιμετωπίζουμε κάθε φαινόμενο παραβατικότητας με την πιό υπεύθυνη στάση."  Αλλωστε πρόσφατα υπεγράφη μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Πύργου και του Χαμόγελου του Παιδιού, καθορίζοντας το πλαισιο και τους άξονες που πρέπει να κινηθούν και οι δύο πλευρές, σε κάθε ζήτημα που αφορά τα παιδιά και τους νέους. 
 Να επισημάνουμε πως στον «ΟΔΥΣΣΕΑ» και με την τήρηση των απαραίτητων κανόνων ασφάλειας, μπορούν να φιλοξενηθούν ομάδες των 15 ατόμων η κάθε μία. 
 Θα ενημερωθούν εργαζόμενοι στο Δήμο, οι οποιοι αναλόγως με τη θέση και την ειδικότητα την οποία κατέχουν, θα ακολουθήσουν πρόγραμμα εκπαίδευσης ανά ομάδα και ειδικότητα στο Κινητό Εργαστήριο Ενημέρωσης, Εκπαίδευσης & Τεχνολογίας "Οδυσσέας" του Χαμόγελου του Παιδιού,  
 
 

ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: ΔΥΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ - Ενίσχυση Τουριστικών Επιχειρήσεων και δημιουργία νέων δομών

ΤΙ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ Ο ΗΛΕΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΦ. ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ Μ. ΚΟΝΣΟΛΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΟΛΗ.

 

Η δημιουργία στην Αρχαία Ολυμπία Γραφείου Υποστήριξης  Υπηρεσιών Τουρισμού ως παράρτημα του ΕΟΤ αλλά και η λειτουργία εκπαιδευτικής δομής με αντικείμενο τον τουρισμό στην ίδια περιοχή είναι δύο από τα βασικά αιτήματα για τα οποία εδώ και καιρό ο Βουλευτής Ηλείας Ανδρέας Νικολακόπουλος έχει θέσει προς την ηγεσία του Υπουργείου Τουρισμού.

Πρόκειται για δύο θέματα που αναμένεται να συζητηθούν κατά τη σύσκεψη που θα γίνει στην Αρχαία Ολυμπία υπό τον Υφυπουργό Τουρισμού Μάνο Κόνσολα , με τον οποίο ο Βουλευτής της ΝΔ είχε και συναντήσεις , συνεργαζόμενος μαζί του για τα ζητήματα του νομού μας.

Ειδικότερα όπως τόνισε ο κ. Νικολακόπουλος τόσο η δομή εκπαίδευσης όσο και το Γραφείο Υποστήριξης Υπηρεσιών θα συμβάλλουν τα μέγιστα στην ανάδειξη , προβολή και την περαιτέρω ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος σε συνδυασμό και με τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Άλλωστε -υποστήριξε- ότι ανάπτυξη και τουρισμός είναι αλληλένδετες έννοιες που θα πρέπει να αξιοποιήσουμε κατά τον καλύτερο τρόπο .

 ___________________

ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

_____________________

Σχετικά με την ίδια τη σύσκεψη ο Ηλείος Βουλευτής επεσήμανε ότι η σημερινή κατάσταση με πλήθος τουριστικών επιχειρήσεων και ξενοδοχείων επιβάλλει μια διεξοδική συζήτηση για τους τρόπους ενίσχυσης των επαγγελματιών μας, κάτι που έχει επισημανθεί από την πρώτη στιγμή για τουριστικές ζώνες όπως είναι η Ολυμπία, το Κατάκολο κλπ. αφού πέραν των άλλων στερούνται το μεγάλο βαθμό επισκεψιμότητας από την προσέγγιση των κρουαζιερόπλοιων.

            Ο ίδιος έχει μεταφέρει την εικόνα που επικρατεί σε καιρό πανδημίας όπως και τη θέση των επαγγελματιών Ηλείας στον Τουρισμό, για μια ικανοποιητική αντιμετώπιση των φετινών προβλημάτων

             Να σημειωθεί ότι και προσφάτως είχε γίνει  μία ακόμη συνάντηση με τον κ. Κόνσολα και το Προεδρείο του ΔΣ του Επιμελητηρίου Ηλείας για τα προβλήματα που προέκυψαν με την πανδημία όπου διατυπώθηκαν και άλλες προτάσειςμε έμφαση στην ψηφιακή οικονομία, για την ενίσχυση του ιαματικού τουρισμού, αλλά και του αρχαιολογικού, πολιτιστικού και θρησκευτικού τουρισμού με στόχο την ανάδειξη του μνημειακού πλούτου της περιοχής.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε και στο αίτημα των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του τουρισμού για εκπαίδευση του προσωπικού τους στα νέα υγειονομικά πρωτόκολλα με τη χορήγηση της αντίστοιχης πιστοποίησης προσώπων και επιχειρήσεων. Ο κ. Κόνσολας είχε τότε αποδεχθεί και την πρόταση του βουλευτή και του Επιμελητηριακού θεσμού για να επισκεφθεί σύντομα την Ηλεία κάτι που τελικώς πραγματοποιείται.

Όπως είπε ο κ. Νικολακόπουλος, ο Υφυπουργός Τουρισμού είναι φίλος της Ηλείας, δείχνει κάθε φορά ενδιαφέρον για τον τόπο, και ήδη βλέπει με θετική προοπτική , όσα του έχουν αναφερθεί, σε μια προσπάθεια να βοηθήσει όσο μπορεί από την πλευρά του.

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ

Σύμφωνα με πρόσφατο έγγραφό του κ. Νικολακόπουλου , τόσο στον κ. Θεοχάρη όσο και στον κ. Κόνσολα , η Αρχαία Ολυμπία είναι το ισχυρό πλεονέκτημα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για μια δυνατότητα περαιτέρω της τουριστικής ανάδειξης. Είναι λοιπόν ένας ακόμη λόγος που χρήζει ιδιαίτερης προσοχής και αξιοποίησης. Σε μια τέτοια κατεύθυνση πρέπει να στρέψουμε όλοι τις προσπάθειές μας να στηρίξουμε πραγματικά την «επόμενη ημέρα» του τουρισμού στην Ελλάδα με αιχμή και σημείο αναφοράς την Ηλεία και την Ολυμπία και έτσι θα στηρίξουμε παράλληλα την εθνική και πολύ περισσότερο την τοπική μας οικονομία.

 

 

 

Ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Γ. Λέντζας - Πολλαπλές συναντήσεις με Υπουργούς, και Φορείς του Δημοσίου, για αναπτυξιακά έργα

Ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Λέντζας Γ. μετέβη στην Πρωτεύουσα τη Δευτέρα 29 και Τρίτη 30 Ιουνίου, όπου πραγματοποίησε μια σειρά από συναντήσεις με Υπουργούς και Φορείς για την προώθηση λύσεων, και ανάπτυξης του Δήμου μας.
Ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Οικονόμου Ε., συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Προγραμματισμούκ. Γιαννίτση Α.
Ο Δήμαρχος έθεσε τα ζητήματα που αφορούν την υποστελέχωση των Αστυνομικών Τμημάτων Λεχαινών, Βάρδας, Ανδραβίδας, καθώς φαίνεται στην οργανική τους δύναμη ότι υπηρετούν περίπου 24 άτομα, ενώ στη πραγματικότητα υπηρετούν το πολύ έως δέκα αστυνομικοί σε κάθε Αστυνομικό Τμήμα. Στη συζήτηση, τέθηκε και το θέμα του κτιριακού, γιατί  και τα δυο Αστυνομικά κτίρια δεν είναι ιδιόκτητα και σύντομα, πρέπει να μεταφερθούν σε κτίρια του Δήμου. Επιπλέον, έγινε αναφορά και στο θέμα της ανανέωσης του επιχειρησιακού στόλου, της ΕΛ ΑΣ γιατί το μεγαλύτερο μέρος από αυτά πεπαλαιωμένα. Ο Δήμαρχος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο θέμα του μεγάλου αριθμού εργατών γης, όπου χρήζουν καλύτερης αστυνόμευσης, κυρίως στη περιοχή της Νέας Μανολάδας.
Από τη πλευρά του ο κ. Οικονόμου αφού άκουσε με μεγάλη προσοχή τα θέματα που του έθεσε ο Δήμαρχος, τον διαβεβαίωσε πως θα συμβάλει στην αύξηση του ανθρώπινου δυναμικού της Αστυνομίας, καθώς και των κτιριακών υποδομών, στη περιοχή των Λεχαινών και της Βουπρασίας, ώστε να μπορεί η Αστυνομία να έχει αποτελεσματικότερο ρόλο αλλά και δικά της κτίρια.
Παρών στη συνάντηση ήταν και ο Επιτελάρχης κ. Ντζιοβαρας Π.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος επισκέφθηκε το Υπουργείο ΑγροτικήςΑνάπτυξης και είχε συνάντηση με τον Διευθυντή  του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης
κ. Αθανασά Θ.
Στη συνάντηση έγινε ενδελεχής αναφορά από το Δήμαρχο, στις απώλειες του εισοδήματος από τις ζημιές που έχει υποστεί από τον κωρονοϊό όλη η αγροτική παραγωγή του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης. Ο Δήμαρχος έθεσε τα προβλήματα που έχουν προκύψει για τους παραγωγούςπατάτας, φράουλας, καρπουζιού, με τις πολύ χαμηλές τιμές διάθεσης του προϊόντος, με συνέπειά, όλη η παραγωγή να παραμένει στα χωράφια.

Μάλιστα, ο Δήμαρχος ανέφερε στον κ. Αθανασά ότι επιστρέφοντας θα του αποστείλει αναλυτικά το κοστολόγιο της καλλιέργειας πατάτας, κάτι που έπραξε άμεσα.
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Αθανασάς μαζί με τον κ. Βορίδη και άλλους υπηρεσιακούς παράγοντες, έχουν συντάξει ένα πόρισμα σχετικά με τις ζημιές για τους πατατο-παραγωγούς, και εντός των ημερών θα υπάρξουν και σχετικές ανακοινώσεις ανακούφισης των παραγωγών αρχικά για την πατάτα, και αργότερα για το καρπούζι και τη φράουλα.

Συνάντηση με τον Ειδικό Γραμματέα Συντονισμού Εμπλεκόμενων Φορέων σχετικά με τη Μετανάστευση, και το Άσυλο, κ. Ευάγγελο- Απόστολο Κωνσταντίνου είχε ο Δήμαρχος κ Λέντζας Γ.
Συζητήθηκε το θέμα της Δομής στη Μυρσίνη (LMVillage), και οι τρόποι εκείνοι ώστε να μπορούν να υπάρχουν και ανταποδοτικά οφέλη για τον Δήμο σε σχέση με τη φιλοξενία που  παρέχεται. Έγινε αναφορά στη καλή λειτουργία της Δομής ως πρότυπη Δομή, ενώ αναφέρθηκε ότι στο επόμενο χρονικό διάστημα θα δοθεί ένα κονδύλι από το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου,στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης, περίπου 50.000 ευρώ, ώστε να μπορέσει ο Δήμος να εκπονήσει κάποια έργα, σαν ανταποδοτικό όφελος της λειτουργίας της Δομής στο Δήμο μας.
Καταλήγοντας τονίστηκε η σημασία της άριστης, και συνεχής συνεργασίας για να μπορούν να επιτευχθούν οι σκοποί της Δομής, και του Δήμου. 


Συνάντηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΕΤΑΑ κ. Σπύρο Σπυρίδων, είχε ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Λέντζας Γιάννης. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα συνεργασίας, κατά την οποία υπήρξε ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τις ενέργειες και τα εργαλεία που πρέπει ο Δήμος να έχει για να διεκδικήσει έργα από το νέο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης». Έργα που σκοπό θα έχουν την καλυτέρευση των συνθηκών διαβίωσης των συνδημοτών μας και τη βιώσιμη πράσινη ανάπτυξη. Ο Δήμαρχος τόνισε την άμεση συνεργασία, και το θετικό κλίμα τόσο με τον Πρόεδρο, όσο και με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΕΤΑΑ, ώστε με το που θα κοινοποιηθούν οι άξονεςδράσης του Προγράμματος «Α. Τρίτσης» ο Δήμος να είναι έτοιμος με ώριμεςμελέτες και προγράμματα.

Επίσκεψη και στο Υπουργείο Εσωτερικών


Ο Δήμαρχος μετέβη στο Υπουργείο Εσωτερικών όπου έθεσε το πρόβλημα που υπάρχει σχετικά με την έλλειψη προσωπικού στις Τεχνικές και στις Οικονομικές Υπηρεσίες του Δήμου. Υπήρξε διαβεβαίωση πως ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης θα ενισχυθεί μέχρι το τέλος του χρόνου με έναν Πολιτικό Μηχανικό και με έναν Τοπογράφο Μηχανικό. Επίσηςσυζητήθηκε η λειτουργία τριών Κέντρων ΔημιουργικήςΑπασχόλησης Παιδιών μέσω των προγραμμάτων ΕΣΠΑ. Έγινεαναφορά με το τρόπο που ο Δήμος μπορεί να προσλάβει προσωπικό στους παιδικούςσταθμούς λόγω του αυξημένου αριθμού των παιδιών, καθώς και για το τρόπο δημιουργίας, στελέχωσης, και λειτουργίας της ΔημοτικήςΑστυνομίας.

 

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΡΙΝΗΣ: Η κυβέρνηση αδυνατεί να στηρίξει τις επιχειρήσεις με πραγματική ρευστότητα

Το θέμα της υπερφορολόγησης των αναδρομικών των συνταξιούχων ανέδειξε σε ομιλία του στην Βουλή ο Μιχάλης Κατρίνης. Επισημαίνοντας την τεράστια αδικία, σημείωσε ότι αποτελεί προσβολή για τους συνταξιούχους να καλούνται απροειδοποίητα να πληρώσουν πρόστιμα και προσαυξήσεις με τόκο 20% την ίδια στιγμή μάλιστα που η κυβέρνηση διευκολύνει τις εταιρίες διαδικτυακού τζόγου, μειώνοντας το απαιτούμενο ποσό που πρέπει να καταβάλουν φέτος, σε μια περίοδο αύξησης του διαδικτυακού τζόγου.

Αναφερόμενος, στον συμπληρωματικό ΕΝΦΙΑ των αγροτεμαχίων, μια ακόμα άδικη φορολογική επιβάρυνση, την ώρα που ο πρωτογενής τομέας πλήττεται από τις επιπτώσεις της πανδημίας, σημείωσε ότι η κυβέρνηση θα έπρεπε ήδη να τον έχει καταργήσει, αντί να αναλώνεται σε ημίμετρα εντυπωσιασμού όπως η αναστολή του για ένα χρόνο.

Μιλώντας με συγκεκριμένα στοιχεία ο Ήλειος βουλευτής μετέφερε την αγωνία των ανθρώπων της αγοράς που ταλαιπωρούνται από την έλλειψη ρευστότητας με 3 στις 10 επιχειρήσεις να κινδυνεύουν να βάλουν λουκέτο το επόμενο διάστημα και ορατό τον κίνδυνο απώλειας 250.000 θέσεων εργασίας και μείωσης του τζίρου κατά 50 δις.

«Τα προγράμματα ρευστότητας έχουν αποτύχει, το μόνο εργαλείο που έχει δώσει ανάσα στην αγορά είναι η επιστρεπτέα προκαταβολή, η ανταπόκριση είναι τεράστια για αυτό και έχουμε ζητήσει την αύξηση του ποσού στα 3 δις», ανάφερε συγκεκριμένα ο Μιχάλης Κατρίνης. Επανέλαβε επίσης τη θέση του Κινήματος Αλλαγής για μείωση της προκαταβολής φόρου στο 50% για όλες τις επιχειρήσεις και μηδενική προκαταβολή για τις άμεσα πληττόμενες ως ένα μέτρο έμμεσης ρευστότητας».

Κλείνοντας την τοποθέτησή του ο τομεάρχης Ανάπτυξης του Κινήματος Αλλαγής Μιχάλης Κατρίνης, υπογράμμισε την απουσία ολοκληρωμένης στρατηγικής από την κυβέρνηση και τόνισε ότι δεν υπάρχει άλλος χρόνος για χάσιμο. «Ο κόσμος της αγοράς πρέπει να στηριχθεί για να μη γκρεμιστούν σε δυο μήνες όσα με θυσίες κρατήθηκαν για περισσότερα από δέκα δύσκολα χρόνια. Θα είναι μια ήττα του πολιτικού συστήματος».

 

 

 

 

 

 

 

 

Πύργος - Σύλληψη για κατοχή όπλου

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στον Πύργο Ηλείας, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένας σουγιάς.

Περισσότερα Άρθρα...

Εγγραφείτε προκειμένου να λαμβάνετε δωρεάν ειδοποιήσεις όταν έχουμε νεότερες πληροφορίες.