206 New Articles

Αυτοψία των Κτ.Υπ. Α.Ε. για την ανέγερση του ΛυκείουΛεχαινών. - Ενημέρωση του Δημάρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Γ. Λέντζα για την πρόοδο των εργασιών του Γενικού́ Λυκείου Λεχαινών και του Δημοτικού́ Σχολείου Ανδραβίδας

Την Τρίτη 7 Ιουλίου κλιμάκιοΑρχιτεκτόνων, και Μηχανικών, των Κτ. Υπ. Α.Ε. μετέβη στη πόλη των Λεχαινών για να πραγματοποιήσειαυτοψία στον περιβάλλονταχώροόπου θα ξεκινήσει η κατασκευή́ του Γενικού́ ΛυκείουΛεχαινών. Στον έλεγχο που διενέργησε η εποπτεύουσααρχή́ του έργου, μαζί́ με τον ανάδοχο του έργου, παρόντεςήταν ο ΔήμαρχοςΑνδραβίδας-Κυλλήνης κ. Λέντζας Γ. και ο ΑντιδήμαρχοςΤεχνικώνΥπηρεσιών κ. Κεκάτος Δ.

Ο Δήμαρχος κ. Λέντζας Γ. στη συνέχεια μετέβη στην πόλη της Ανδραβίδας όπου μαζί́ με τον Πρόεδρο του Ν.Π. Πολιτισμού́ και Αθλητισμού́ κ. Βαρβαρέσο Γ. και τον Πρόεδρο του Συνδέσμου «Ηρακλή́» κ. Χατζή Κ. ενημερώθηκαναπό́ τον εργολάβο για την εξέλιξη των εργασιώνσχετικά με το Δημοτικό ΣχολείοΑνδραβίδας. Ο Δήμαρχος ζήτησε από τους εργολάβους την επίσπευση των εργασιών και την ταχείαολοκλήρωσή τους ώστε στην Ανδραβίδα η νέα σχολική χρόνια να βρει τους μαθητές στο νέο τους σχολείο ενώ στα Λεχαινά η ολοκλήρωση του έργου να επιτευχθεί το δυνατό συντομότερο. Είναι έργα πνοής που αφορούν όλους μας, και ιδίως τα παιδιά μας και συντελούν στη προαγωγή της κοινωνίας μας.

Διονύσης Καλαματιανός για το νόμο για τις συναθροίσεις: Η ελευθερία πάντα βρίσκει τρόπο να αναπνεύσει!

Στην ομιλία του στη Βουλή για το νόμο που φέρνει η κυβέρνηση για τον περιορισμό των συναθροίσεων, ο βουλευτής Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ Διονύσης Καλαματιανός τόνισε:

«Το νομοσχέδιο που φέρνετε προς ψήφιση βάζει στην μέγγενη το ιστορικότερο, ατομικό, συνταγματικό δικαίωμα, που ασκείται συλλογικά. Το δικαίωμα της συνάθροισης. Ένα συνταγματικό δικαίωμα που θέλετε να περιορίσετε υπέρμετρα.

Λέτε ότι δήθεν θέλετε να σταματήσετε την ταλαιπωρία των πολιτών από μικρές ομάδες διαδηλωτών. Επαναλαμβάνετε το επιχείρημα αυτό ενώ ήδη με το ΠΔ 120/2013 το ζήτημα αυτό ρυθμίζεται. Όταν η συγκέντρωση είναι μικρή η αστυνομία μπορεί να μεταφέρει τους διαδηλωτές στο πεζοδρόμιο και δεν παρακωλύεται η συγκοινωνία. Το γνωρίζετε αυτό. Ήδη εφαρμόζεται. Προσπαθείτε, όμως, να δικαιολογήσετε τον περιορισμό του συνταγματικού δικαιώματος προκαλώντας κοινωνικό αυτοματισμό.

Λέτε ότι πρέπει να προστατευθούν οι επαγγελματίες του κέντρου της Αθήνας. Όμως, τα μαγαζιά σε όλη την Ελλάδα δεν τα κλείνουν οι πορείες, αλλά, η δικιά σας οικονομική πολιτική, που φέρνει ύφεση, φτώχεια και λουκέτα.

Το νομοσχέδιο σας, παρά τις νομοτεχνικές βελτιώσεις που κάνατε, εξακολουθεί να είναι ένα απολίθωμα του πιο σκοτεινού παρελθόντος της πρόσφατης ιστορίας του τόπου. Προβήκατε σε ελάχιστες αλλαγές προκειμένου να εξασφαλίσετε την ψήφο του ΚΙΝΑΛ, ώστε να αποκτήσετε δήθεν προοδευτική νομιμοποίηση για το έκτρωμα που νομοθετείτε.

Ξεχνάτε, όμως, ότι η νομιμοποίηση εδράζεται στην ίδια την κοινωνία. Κανένας νόμος, καμία αστυνομική διάταξη δεν μπορεί να εμποδίσει τις μεγάλες κοινωνικές κινητοποιήσεις.

Η αντισυνταγματικότητα των διατάξεων είναι προφανής και επισημαίνεται από την επιστημονική υπηρεσία της Βουλής, την ολομέλεια των δικηγορικών συλλόγων, από φορείς και επιστήμονες.

Το άρθρο 3 του νομοσχεδίου σας επιβάλλει την υποχρέωση προηγούμενης γνωστοποίησης της συνάθροισης, ως προϋπόθεση πραγματοποίησής της. Η θέση της επιστημονικής υπηρεσίας της Βουλής είναι συντριπτική για το νομοθέτημά σας:

"..μόνη η μη γνωστοποίηση συνάθροισης δεν μπορεί ν΄ αποτελεί νόμιμο έρεισμα για τη διάλυσή της."

Περαιτέρω, τα άρθρα 7, 8 και 9 προβλέπουν περιορισμούς, δηλαδή αστυνομικές διατάξεις, με τις οποίες επιβάλλονται υποχρεώσεις στον τρόπο διεξαγωγής της συνάθροισης. Προβλέπονται κριτήρια, τα οποία όμως συνάπτονται με απλή πιθανολόγηση εκ μέρους των αρχών.

Έρχονται σε πλήρη αντίθεση με το άρθρο 11 του Συντάγματος, σύμφωνα με το οποίο δημόσια συνάθροιση μπορεί να απαγορευτεί μόνο όταν επίκειται σοβαρός λόγος για την δημόσια ασφάλεια ή όταν απειλείται σοβαρή διατάραξη της κοινωνικοοικονομικής ζωής.

Έτσι, με το νομοσχέδιο θεσπίζονται αντισυνταγματικά δύο νέοι λόγοι διάλυσης εν εξελίξει συνάθροισης: η παράλειψη γνωστοποίησης και η μη συμμόρφωση σε αστυνομικούς περιορισμούς.

Είναι προφανές ότι προσπαθείτε να ποδηγετήσετε το συνδικαλιστικό κίνημα και να φιμώσετε τις φωνές διαμαρτυρόμενων κοινωνικών ομάδων. Θέλετε να επιβάλλετε το δόγμα "νόμος και τάξη", προκειμένου να εγκαθιδρύσετε μια νέα καθεστηκυία τάξη.

Γνωρίζετε πολύ καλά ότι η απραξία της Κυβέρνησης σας και η επιλεκτική χρηματοδότηση των λίγων και εκλεκτών, θα εκτοξεύσει την ύφεση, την ανεργία, τη φτώχεια. Η όξυνση των προβλημάτων στην οικονομία και την αγορά, η αύξηση της ανεργίας και η δραματική συρρίκνωση του εισοδήματος των πολιτών θα προκαλέσουν κοινωνικές αντιδράσεις και κινητοποιήσεις.

Αυτές θέλετε να προλάβετε, να αποτρέψετε και να καταστείλετε. Ξέρετε ότι έρχεται ένα δύσκολο φθινόπωρο για την κοινωνική πλειοψηφία και σπεύδετε να λάβετε μέτρα περιστολής των δημοκρατικών ελευθεριών.

Οι συνθήκες που δημιουργείτε θα πυροδοτήσουν ένα κύμα λαϊκής δυσαρέσκειας και διαμαρτυρίας. Και τότε τι θα γίνει; Πιστεύετε πράγματι ότι με τέτοιους αντισυνταγματικούς νόμους θα καταστείλετε τη λαϊκή αντίδραση; Καταφανέστατα όχι! Στο τέλος η ελευθερία βρίσκει τρόπο να αναπνεύσει. Έτσι γίνεται πάντα!

Αυτό το αναχρονιστικό νομοθέτημα παραπέμπει σε απαγορεύσεις και καταστολή. Είχατε ευκαιρία να εκκινήσετε ένα σοβαρό και ειλικρινή διάλογο με όλες τις πολιτικές δυνάμεις για το θέμα αυτό. Δεν θα το κάνετε, όμως. Και δεν το κάνετε γιατί φλερτάρετε με το ακροδεξιό ακροατήριο. Αυτό θα πρέπει να γίνει αντιληπτό και από όσους κινούνται στη λογική "τι Πλαστήρας-τι Παπάγος".

Οι στιγμές απαιτούν συσπείρωση όλων των προοδευτικών δυνάμεων για να απαντήσουμε στον αναχρονισμό, στο συντηρητισμό, στην καταστολή. Για να υπερασπιστούμε τα δημοκρατικά, τα εργασιακά και τα κοινωνικά δικαιώματα. Για να διεκδικήσουμε αξιοπρεπείς μισθούς και συνολική βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των πολιτών.»

Πρώτη συνάντηση της Επιτροπής Εργασίας για την κατάρτιση φακέλου για ΤΕΦΑΑ στον ΠΥΡΓΟ

Ο Επιστημονικός Σύλλογος Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής ν. Ηλείας μετά την από καιρού πρώτη συνάντηση με τον δήμαρχο Πύργου κ. Αντωνακόπουλο Παναγιώτη, διαπίστωσε ταύτιση των απόψεων σχετικά με τους σχεδιασμούς του στον χώρο του αθλητισμού. Έτσι ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά του και ενώνει τις δυνάμεις του για την μεγάλη προσπάθεια που ξεκινά ο Δήμος μας για την ίδρυση στον Πύργο ΣΕΦΑΑ. Θα συνδράμει με όλες του τις δυνάμεις προκειμένου να πραγματοποιηθεί αυτό που αποτελεί όνειρο δεκαετιών για ολόκληρη την Ηλεία.

 

Στην συνάντηση συμμετείχαν από πλευράς του Δήμου ο Γ.Γ του Δήμου Γιάννης Βαρελάς ο Εντεταλμένος Σύμβουλος για θέματα Αθλητισμού Γιάννης Αργυρόπουλος και ο υπάλληλος Κώστας Σκαρτσιάρης. Από τον σύλλογο πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Ν.Ηλείας συμμετείχαν ο Πρόεδρος Ιωάννης Αλτάνης ,ο ειδ.Γραμματέας Βασίλειος Στυλιανός καθώς και το μέλος Βάσω Τσαντίλη.

 Κατά την πρώτη συνάντηση της συντονιστικής επιτροπής του Δήμου για την διεκδίκηση της σχολής επαναβεβαιώθηκε το άριστο κλίμα μεταξύ των εμπλεκομένων μερών

Στο πλαίσιο της συζήτησης, ορίστηκαν οι κατευθυντήριες γραμμές πάνω στις οποίες θα γίνει η σύνταξη μιας ολοκληρωμένης πρότασης -μελέτης Βιωσιμότας -αθλητικών εγκαταστάσεων και στέγασης του τμήματος ΤΕΦΑΑ στον Δήμο Πύργο.

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Τάκης Αντωνακόπουλος « Εν όψη της επικείμενης αξιολόγησης  από  την Εθνική Αρχή Ανωτάτης Εκπαίδευσης για νέα πανεπιστημιακά τμήματα οφείλουμε να έχουμε ένα πλήρη φάκελο μια  ολοκληρωμένη πρόταση -μελέτη για το τμήμα ΤΕΦΑΑ στον Δήμο Πύργο. Για πρώτη φορά θα υπάρξει η κατάρτιση φακέλου που θα περιέχει όλα τα απαραίτητα στοιχεία που αφορούν στις κτηριακές – αθλητικές εγκαταστάσεις της Σχολής και στον έλεγχο της αρτιότητας τους. Ο Σύλλογος Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Ν.Ηλείας αποδέχθηκε την πρότασή μου να συμμετέχουν στην ομάδα εργασίας και Θα συνδράμει με όλες του τις δυνάμεις προκειμένου να πραγματοποιηθεί αυτό που αποτελεί όνειρο δεκαετιών για ολόκληρη την Ηλεία.

 Αυτή η ομάδα θα ενδυναμωθεί με Πύργιους καθηγητές πανεπιστημίου και προσωπικότητες της τοπικής κοινωνίας που η συμβολή τους για την επίτευξη του στόχου κρίνεται επιβεβλημένη.

 Ο Δήμος Πύργου δεν παραιτείται και θα συνεχίσει την διεκδίκηση για την ίδρυση τμήματος ΤΕΦΑΑ στον Πύργο.» 

Πρόσκληση Σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ανδραβίδας - Κυλλήνης

Ελληνική Δημοκρατία

Νομός Ηλείας

Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης

Τμήμα Υποστήριξης

Πολιτικών Οργάνων

 

 

 

 

        Λεχαινά    9/7/2020    

               

                    Αριθ. Πρωτ. 6984

 

 

 

Ταχ. Δ/νση :

 Πολυτεχνείου 2

Τ.Κ. 27053 Λεχαινά

 

 

 

 

 

Προς:

1.Δήμαρχο Ανδραβίδας-Κυλλήνης

2.Μέλη Δημοτικού Συμβουλίου

3. Αναπληρώτρια Δ/ντρια Διοικητικών

  Υπηρεσιών Δήμου

4. Αναπληρώτρια Δ/ντρια Οικονομικών

  Υπηρεσιών Δήμου

5.Αναπληρωτή Δ/ντή Τεχνικών Υπηρεσιών

 

Πληροφορίες :

Τηλέφωνο :

Fax :

Αλέξης Γαλάνης

2623360828

2623360810

email:

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

 

 

 

 

 

 

Κοιν.:

1.Πρακτικογράφο Δ.Σ.

2.Εφημερίδα ΠΡΩΤΗ

3.Εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ

4.Εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ

 

 

ΘΕΜΑ:

Πρόσκληση Σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου

 

Κατόπιν του με αρ. πρωτ. 6984/9-7-2020 εγγράφου του Δημάρχου κ. Λέντζα Ιωάννη για σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου, σας προσκαλώ να προσέλθετε σε νέα  κεκλεισμένων των θυρών, λόγω λήψης των μέτρων αποφυγής και διάδοσης  του κορωνοϊού COVID -19  συνεδρίαση,  την 13η του μηνός Ιουλίου 2020 , ημέρα Δευτέρα και ώρα 19.30 , που θα γίνει στην   αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου , σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 παρ. 5 του Ν. 3852/2010 για  συζήτηση και λήψη απόφασης  στα παρακάτω  θέματα  της ημερήσιας διάταξης:

  1. Επικύρωση πρακτικών 9ης  κατεπείγουσας συνεδρίασης του δ.σ. στις 10/6/2020 (Εισηγήτρια: Πρόεδρος δ.σ. Κα Κακαλέτρη Γεωργία)
  2. Γνωμοδότηση για απολογισμό οικονομικού  έτους 2019 του ιδρύματος «ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΒΛΑΧΕΡΝΑ» (Εισηγήτρια: Πρόεδρος δ.σ. Κα Κακαλέτρη Γεωργία)
  3. Γνωμοδότηση για προϋπολογισμό  οικονομικού  έτους 2020 του ιδρύματος «ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΒΛΑΧΕΡΝΑ» (Εισηγήτρια: Πρόεδρος δ.σ. Κα Κακαλέτρη Γεωργία)
  1. Αναμόρφωση ισχύοντος προϋπολογισμού του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης, οικονομικού έτους 2020 (Εισηγητής: Α/Δ Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών Κος Βαρβαρέσος Κων/νος)
  2. Έγκριση αναμορφωμένης στοχοθεσίας-Ο.Π.Δ., λόγω αναμόρφωση του εκτελούμενου προϋπολογισμού Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης, οικονομικού έτους 2020(Εισηγητής: Α/Δ Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών Κος Βαρβαρέσος Κων/νος)
  1. Ανάκληση της αριθ. 69/2020 απόφασης του δ.σ. με θέμα: Έγκριση προγραμματικής σύμβασης για την υλοποίηση της δράσης: ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ   ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΝ (Εισηγήτρια: Α/Δ Προγραμματισμού & Ανάπτυξης Κα Γιαννίτση Αλεξάνδρα)
  2. Μετακίνηση λαϊκής αγοράς Ανδραβίδας (Εισηγήτρια: Α/Δ Προγραμματισμού & Ανάπτυξης Κα Γιαννίτση Αλεξάνδρα)
  3. Μεταφορά έργων από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι  στο πρόγραμμα  ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ (Εισηγήτρια: Α/Δ Προγραμματισμού & Ανάπτυξης Κα Γιαννίτση Αλεξάνδρα)

 

  1. Παράταση εκμίσθωσης αγροτεμαχίων(Εισηγητής: Α/Δ Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών Κος Βαρβαρέσος Κων/νος)

                                                                                                         Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

                                

 

 

                                                                                                       ΚΑΚΑΛΕΤΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑ

Αντωνακόπουλος: «Άμεση αξιοποίηση του Πράσινου Ταμείου»

Πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα – τη Πέμπτη 9 /07 -  συνάντηση εργασίας σχετική με τα έργα του Πράσινου Ταμείου στο Δήμο Πύργου. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, ο Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννης Αργυρόπουλος και ο Πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Πράσινου Ταμείου Στάθης Σταθόπουλος.

  Ο  κ. Σταθόπουλος εξέφρασε το θαυμασμό του για τη μελέτη της Ανάπλασης της οδού 28ης Οκτωβρίου, η οποία αποτελεί μία από τις καλύτερες προτάσεις πανελλαδικά που κατατέθηκαν στο Ταμείο. Ο Δήμος Πύργου έχει εντάξει τέσσερα μεγάλα έργα στο Πράσινο Ταμείο.

 Το αθλητικό κέντρο Αγίας Βαρβάρας , την ανάπλαση της οδού 28ης Οκτωβρίου, τον αρχιτεκτονικό διαγωνισμό για το Μανωλοπούλειο Νοσοκομείο και την ευρύτερη περιοχή καθώς και τα Σ.Β.Α.Κ.   

Ο Δήμαρχος Πύργου δήλωσε μεταξύ των άλλων, στο τέλος της εποικοδομητικής συνάντησης : «Αξιοποιούμε όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία  που μας δίνει το Πράσινο Ταμείο. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα οι Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου, κατάφεραν να υποβάλουν τεκμηριωμένες και ώριμες προτάσεις προκειμένου να τύχουμε της χρηματοδότησης από το Πράσινο Ταμείο. Είναι έργα που θα αναβαθμίσουν το αστικό περιβάλλον και βελτιώνουν τη ποιότητα ζωής των πολιτών.»                

Ανοιχτή συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ στην Κρέστενα Κυριακή 12/7

Ανοιχτή συνέλευση μελών και φίλων του κόμματος πραγματοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ στην Κρέστενα με πρωτοβουλία της τοπικής Οργάνωσης Μελών. Η συνέλευση θα διεξαχθεί την Κυριακή 12 Ιουλίου, στις 8 μμ, στο χώρο της γιορτής της σταφίδας.
Θα συζητηθούν οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τη στήριξη της κοινωνίας με το πρόγραμμα "Μένουμε Όρθιοι", καθώς και η εξωστρεφής δράση για την επαφή με τους πολίτες της περιοχής.
Στη συνέλευση θα παραστούν μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής, με επικεφαλής τον Συντονιστή Γιώργο Σαϊτά και ο βουλευτής Διονύσης Καλαματιανός.
 
ΣΥΡΙΖΑ  Ηλείας
 

--

Aπόπειρα αρπαγής ανηλίκου - Στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηλείας, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες καθώς και η ασκηθείσα σε βάρος τους ποινική δίωξη δύο ανδρών, που συνελήφθησαν

Πάτρα, 8 Ιουλίου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηλείας, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες καθώς και η ασκηθείσα σε βάρος τους ποινική δίωξη δύο αλλοδαπών ανδρών, που συνελήφθησαν την 25-6-2020 από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου (Σχετικό το από 26-06-2020 Δελτίο Τύπου).

                              

 

Πρόκειται για τους :

 

(α) (επ) ATANASOV (ον) ANGEL του STOYANOV και της TEMENUZHKA, γεννηθείς στις 14-10-1997 στη Βουλγαρία

     

 

(β) (επ) ATANASOV (ον) VASIL του STOYANOV και της TEMENUZHKA, γεννηθείς στις 16-05-2001 στη Βουλγαρία

 

     

 

  

 

Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου από κοινού.

 

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας μέχρι και την 01-01-2021, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στο να « ενεργοποιηθούν οι πολίτες να αποκτηθούν περαιτέρω πληροφορίες για τους φερόμενους δράστες και την προστασία του κοινωνικού συνόλου, την πρόληψη και την καταστολή των εγκλημάτων κατά της προσωπικής ελευθερίας σε βάρος ανήλικων θυμάτων, η δημοσιοποίηση των στοιχείων του προσώπου των κατηγορουμένων στοιχείων ταυτότητας και της ποινικής δίωξής που ασκήθηκε σε βάρος τους καθώς και η δημοσιοποίηση των φωτογραφιών και των προσωπικών στοιχείων ήτοι οπουδήποτε αναγκαίου ατομικού προσδιοριστικού στοιχείου ή ιδιότητάς τους των ανωτέρω θα υποβοηθούσε στην πληρέστερη εξιχνίαση της ερευνώμενης υπόθεσης και θα προστάτευε το κοινωνικό σύνολο υπό την έννοια ότι θα καθιστούσε ευχερέστερη την ανακάλυψη μη εισέτι διωχθείσων πράξεων των αυτών δραστών, έτσι δε θα διευκολύνονταν η πραγμάτωση αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του προαναφερθέντος κακουργήματος ήτοι της απόπειρα αρπαγής ανήλικου από κοινού»

 

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου, στον τηλεφωνικό αριθμό 26210 – 81740 για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

 

 

 

Περισσότερα Άρθρα...

Εγγραφείτε προκειμένου να λαμβάνετε δωρεάν ειδοποιήσεις όταν έχουμε νεότερες πληροφορίες.