219 New Articles

Πρώτη συνάντηση της Επιτροπής Εργασίας για την κατάρτιση φακέλου για ΤΕΦΑΑ στον ΠΥΡΓΟ

Ο Επιστημονικός Σύλλογος Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής ν. Ηλείας μετά την από καιρού πρώτη συνάντηση με τον δήμαρχο Πύργου κ. Αντωνακόπουλο Παναγιώτη, διαπίστωσε ταύτιση των απόψεων σχετικά με τους σχεδιασμούς του στον χώρο του αθλητισμού. Έτσι ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά του και ενώνει τις δυνάμεις του για την μεγάλη προσπάθεια που ξεκινά ο Δήμος μας για την ίδρυση στον Πύργο ΣΕΦΑΑ. Θα συνδράμει με όλες του τις δυνάμεις προκειμένου να πραγματοποιηθεί αυτό που αποτελεί όνειρο δεκαετιών για ολόκληρη την Ηλεία.

 

Στην συνάντηση συμμετείχαν από πλευράς του Δήμου ο Γ.Γ του Δήμου Γιάννης Βαρελάς ο Εντεταλμένος Σύμβουλος για θέματα Αθλητισμού Γιάννης Αργυρόπουλος και ο υπάλληλος Κώστας Σκαρτσιάρης. Από τον σύλλογο πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Ν.Ηλείας συμμετείχαν ο Πρόεδρος Ιωάννης Αλτάνης ,ο ειδ.Γραμματέας Βασίλειος Στυλιανός καθώς και το μέλος Βάσω Τσαντίλη.

 Κατά την πρώτη συνάντηση της συντονιστικής επιτροπής του Δήμου για την διεκδίκηση της σχολής επαναβεβαιώθηκε το άριστο κλίμα μεταξύ των εμπλεκομένων μερών

Στο πλαίσιο της συζήτησης, ορίστηκαν οι κατευθυντήριες γραμμές πάνω στις οποίες θα γίνει η σύνταξη μιας ολοκληρωμένης πρότασης -μελέτης Βιωσιμότας -αθλητικών εγκαταστάσεων και στέγασης του τμήματος ΤΕΦΑΑ στον Δήμο Πύργο.

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Τάκης Αντωνακόπουλος « Εν όψη της επικείμενης αξιολόγησης  από  την Εθνική Αρχή Ανωτάτης Εκπαίδευσης για νέα πανεπιστημιακά τμήματα οφείλουμε να έχουμε ένα πλήρη φάκελο μια  ολοκληρωμένη πρόταση -μελέτη για το τμήμα ΤΕΦΑΑ στον Δήμο Πύργο. Για πρώτη φορά θα υπάρξει η κατάρτιση φακέλου που θα περιέχει όλα τα απαραίτητα στοιχεία που αφορούν στις κτηριακές – αθλητικές εγκαταστάσεις της Σχολής και στον έλεγχο της αρτιότητας τους. Ο Σύλλογος Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Ν.Ηλείας αποδέχθηκε την πρότασή μου να συμμετέχουν στην ομάδα εργασίας και Θα συνδράμει με όλες του τις δυνάμεις προκειμένου να πραγματοποιηθεί αυτό που αποτελεί όνειρο δεκαετιών για ολόκληρη την Ηλεία.

 Αυτή η ομάδα θα ενδυναμωθεί με Πύργιους καθηγητές πανεπιστημίου και προσωπικότητες της τοπικής κοινωνίας που η συμβολή τους για την επίτευξη του στόχου κρίνεται επιβεβλημένη.

 Ο Δήμος Πύργου δεν παραιτείται και θα συνεχίσει την διεκδίκηση για την ίδρυση τμήματος ΤΕΦΑΑ στον Πύργο.» 

Ανοιχτή συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ στην Κρέστενα Κυριακή 12/7

Ανοιχτή συνέλευση μελών και φίλων του κόμματος πραγματοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ στην Κρέστενα με πρωτοβουλία της τοπικής Οργάνωσης Μελών. Η συνέλευση θα διεξαχθεί την Κυριακή 12 Ιουλίου, στις 8 μμ, στο χώρο της γιορτής της σταφίδας.
Θα συζητηθούν οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τη στήριξη της κοινωνίας με το πρόγραμμα "Μένουμε Όρθιοι", καθώς και η εξωστρεφής δράση για την επαφή με τους πολίτες της περιοχής.
Στη συνέλευση θα παραστούν μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής, με επικεφαλής τον Συντονιστή Γιώργο Σαϊτά και ο βουλευτής Διονύσης Καλαματιανός.
 
ΣΥΡΙΖΑ  Ηλείας
 

--

Aπόπειρα αρπαγής ανηλίκου - Στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηλείας, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες καθώς και η ασκηθείσα σε βάρος τους ποινική δίωξη δύο ανδρών, που συνελήφθησαν

Πάτρα, 8 Ιουλίου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηλείας, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες καθώς και η ασκηθείσα σε βάρος τους ποινική δίωξη δύο αλλοδαπών ανδρών, που συνελήφθησαν την 25-6-2020 από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου (Σχετικό το από 26-06-2020 Δελτίο Τύπου).

                              

 

Πρόκειται για τους :

 

(α) (επ) ATANASOV (ον) ANGEL του STOYANOV και της TEMENUZHKA, γεννηθείς στις 14-10-1997 στη Βουλγαρία

     

 

(β) (επ) ATANASOV (ον) VASIL του STOYANOV και της TEMENUZHKA, γεννηθείς στις 16-05-2001 στη Βουλγαρία

 

     

 

  

 

Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου από κοινού.

 

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας μέχρι και την 01-01-2021, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στο να « ενεργοποιηθούν οι πολίτες να αποκτηθούν περαιτέρω πληροφορίες για τους φερόμενους δράστες και την προστασία του κοινωνικού συνόλου, την πρόληψη και την καταστολή των εγκλημάτων κατά της προσωπικής ελευθερίας σε βάρος ανήλικων θυμάτων, η δημοσιοποίηση των στοιχείων του προσώπου των κατηγορουμένων στοιχείων ταυτότητας και της ποινικής δίωξής που ασκήθηκε σε βάρος τους καθώς και η δημοσιοποίηση των φωτογραφιών και των προσωπικών στοιχείων ήτοι οπουδήποτε αναγκαίου ατομικού προσδιοριστικού στοιχείου ή ιδιότητάς τους των ανωτέρω θα υποβοηθούσε στην πληρέστερη εξιχνίαση της ερευνώμενης υπόθεσης και θα προστάτευε το κοινωνικό σύνολο υπό την έννοια ότι θα καθιστούσε ευχερέστερη την ανακάλυψη μη εισέτι διωχθείσων πράξεων των αυτών δραστών, έτσι δε θα διευκολύνονταν η πραγμάτωση αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του προαναφερθέντος κακουργήματος ήτοι της απόπειρα αρπαγής ανήλικου από κοινού»

 

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου, στον τηλεφωνικό αριθμό 26210 – 81740 για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

 

 

 

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΔΡΕΑ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ - Αναμόρφωση δασικών χαρτών «απελευθερώνει» αγροτικές εκτάσεις!

Ένα από τα σημαντικά προβλήματα και τις διαπιστωμένες στρεβλώσεις σε σχέση με την κατάρτιση των δασικών χαρτών, για τις οποίες είχε επισημάνει τις ενστάσεις του αρμοδίως ο βουλευτής Ηλείας Ανδρέας Νικολακόπουλος όπως π.χ. την περίπτωση εμπλοκής με αγροτικές εκτάσεις στην Αετορράχη στην Κ. Παναγιά κλπ. φαίνεται να λύνεται μετά από την  υπογραφή υπουργικής απόφασης.

Η απόφαση για την οποία χθες εξέφρασε την ικανοποίησή του και ο ίδιος ο βουλευτής, θέτει σε ισχύ νέες προβλέψεις στον περιβαλλοντικό νόμο, ακριβώς για την αναμόρφωση και εκ νέου ανάρτηση των δασικών χαρτών.

ΑΠΕΜΠΛΟΚΗ

΄Οπως τόνισε ο Ηλείος κοινοβουλευτικός, η συγκεκριμένη απόφαση, βάζει τέρμα σε έναν παραλογισμό του κράτους που ενώ – από την εποχή Ελευθερίου Βενιζέλου ή Κων/νου Καραμανλή – είχε παραχωρήσει επίσημα εκτάσεις στους αγρότες, θεωρώντας ότι δεν είναι δασικές, έρχεται  τώρα με τους δασικούς χάρτες και αμφισβητεί τις δικές του αποφάσεις!

Το γεγονός – συνέχισε ο κ. Νικολακόπουλος – ότι τόσο στην Ηλεία όσο και σε άλλες περιοχές που γίνεται κατάρτιση δασικών χαρτών έχουν υποβληθεί 170.000 αντιρρήσεις από αντίστοιχες οικογένειες καταδεικνύει το μέγεθος του προβλήματος και την πληθώρα αυτών των στρεβλώσεων.

ΣΑΦΕΙΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΜΕ ΑΠΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Έτσι, και αφού το Υπουργείο ενημερώθηκε αναλυτικά για το τι ακριβώς συμβαίνει στην πραγματικότητα, μπαίνουν τώρα κατ’ εφαρμογή του νέου νόμου σαφείς κανόνες ώστε να δοθούν απλές και δίκαιες λύσεις.

Καταγράφονται ειδικότερα, οι διοικητικές πράξεις με τις οποίες εκτάσεις έχασαν τον δασικό τους χαρακτήρα πριν το 1975. Προβλέπονται επίσης οι διαδικασίες για την αναμόρφωση των δασικών χαρτών και τέλος επισπεύδεται η εξέταση των πρόδηλων σφαλμάτων και των αντιρρήσεων.

Να σημειωθεί ότι διέξοδο από τον απεγκλωβισμό τέτοιων εκτάσεων είχε ζητήσει ο κ. Νικολακόπουλος σε συνάντηση που είχε με τον Υπουργό Περιβάλλοντος Κωστή Χατζηδάκη, ύστερα και από μια σειρά συσκέψεων που είχε κάνει και με τους ενιστάμενους αγρότες στην Ηλεία.

 

Πρόσκληση Σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ανδραβίδας - Κυλλήνης

Ελληνική Δημοκρατία

Νομός Ηλείας

Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης

Τμήμα Υποστήριξης

Πολιτικών Οργάνων

 

 

 

 

        Λεχαινά    9/7/2020    

               

                    Αριθ. Πρωτ. 6984

 

 

 

Ταχ. Δ/νση :

 Πολυτεχνείου 2

Τ.Κ. 27053 Λεχαινά

 

 

 

 

 

Προς:

1.Δήμαρχο Ανδραβίδας-Κυλλήνης

2.Μέλη Δημοτικού Συμβουλίου

3. Αναπληρώτρια Δ/ντρια Διοικητικών

  Υπηρεσιών Δήμου

4. Αναπληρώτρια Δ/ντρια Οικονομικών

  Υπηρεσιών Δήμου

5.Αναπληρωτή Δ/ντή Τεχνικών Υπηρεσιών

 

Πληροφορίες :

Τηλέφωνο :

Fax :

Αλέξης Γαλάνης

2623360828

2623360810

email:

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

 

 

 

 

 

 

Κοιν.:

1.Πρακτικογράφο Δ.Σ.

2.Εφημερίδα ΠΡΩΤΗ

3.Εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ

4.Εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ

 

 

ΘΕΜΑ:

Πρόσκληση Σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου

 

Κατόπιν του με αρ. πρωτ. 6984/9-7-2020 εγγράφου του Δημάρχου κ. Λέντζα Ιωάννη για σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου, σας προσκαλώ να προσέλθετε σε νέα  κεκλεισμένων των θυρών, λόγω λήψης των μέτρων αποφυγής και διάδοσης  του κορωνοϊού COVID -19  συνεδρίαση,  την 13η του μηνός Ιουλίου 2020 , ημέρα Δευτέρα και ώρα 19.30 , που θα γίνει στην   αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου , σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 παρ. 5 του Ν. 3852/2010 για  συζήτηση και λήψη απόφασης  στα παρακάτω  θέματα  της ημερήσιας διάταξης:

  1. Επικύρωση πρακτικών 9ης  κατεπείγουσας συνεδρίασης του δ.σ. στις 10/6/2020 (Εισηγήτρια: Πρόεδρος δ.σ. Κα Κακαλέτρη Γεωργία)
  2. Γνωμοδότηση για απολογισμό οικονομικού  έτους 2019 του ιδρύματος «ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΒΛΑΧΕΡΝΑ» (Εισηγήτρια: Πρόεδρος δ.σ. Κα Κακαλέτρη Γεωργία)
  3. Γνωμοδότηση για προϋπολογισμό  οικονομικού  έτους 2020 του ιδρύματος «ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΒΛΑΧΕΡΝΑ» (Εισηγήτρια: Πρόεδρος δ.σ. Κα Κακαλέτρη Γεωργία)
  1. Αναμόρφωση ισχύοντος προϋπολογισμού του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης, οικονομικού έτους 2020 (Εισηγητής: Α/Δ Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών Κος Βαρβαρέσος Κων/νος)
  2. Έγκριση αναμορφωμένης στοχοθεσίας-Ο.Π.Δ., λόγω αναμόρφωση του εκτελούμενου προϋπολογισμού Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης, οικονομικού έτους 2020(Εισηγητής: Α/Δ Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών Κος Βαρβαρέσος Κων/νος)
  1. Ανάκληση της αριθ. 69/2020 απόφασης του δ.σ. με θέμα: Έγκριση προγραμματικής σύμβασης για την υλοποίηση της δράσης: ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ   ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΝ (Εισηγήτρια: Α/Δ Προγραμματισμού & Ανάπτυξης Κα Γιαννίτση Αλεξάνδρα)
  2. Μετακίνηση λαϊκής αγοράς Ανδραβίδας (Εισηγήτρια: Α/Δ Προγραμματισμού & Ανάπτυξης Κα Γιαννίτση Αλεξάνδρα)
  3. Μεταφορά έργων από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι  στο πρόγραμμα  ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ (Εισηγήτρια: Α/Δ Προγραμματισμού & Ανάπτυξης Κα Γιαννίτση Αλεξάνδρα)

 

  1. Παράταση εκμίσθωσης αγροτεμαχίων(Εισηγητής: Α/Δ Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών Κος Βαρβαρέσος Κων/νος)

                                                                                                         Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

                                

 

 

                                                                                                       ΚΑΚΑΛΕΤΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑ

Σπύρος Σιδηροκαστρίτης - Για τις αναπλάσεις στην πόλη

Η ανάπλαση της κεντρικής πλατείας αναπόφευκτα θα επηρεάσει τη φυσιογνωμία της πόλης για τις επόμενες δεκαετίες. Η ανάπλασή της στο τμήμα του Επαρχείου είχε δημιουργήσει αντιδράσεις και συνεχίζει να θεωρείται αμφιλεγόμενη από μεγάλη μερίδα δημοτών ως προς το αισθητικό αποτέλεσμα, το κόστος, τη χρηστικότητα αλλά και για τη μεθοδολογία που ακολουθήθηκε για να φτάσουμε στην έγκριση της συγκεκριμένης παρέμβασης. Οι επικρίσεις για τα παραπάνω εδράζονται στο γεγονός ότι για την ανάπλαση της κεντρικής πλατείας της πόλης, ένας τόπος ιδιαίτερα δεμένος με την ζωή σ’ αυτήν, θα έπρεπε να είχε γίνει αρχιτεκτονικός διαγωνισμός και η επιλογή της τελικής πρότασης να ήταν αποτέλεσμα ουσιαστικής συζήτησης και συγκλίσεων. Δυστυχώς, παρ’ όλες τις ενστάσεις η προηγουμένη δημοτική αρχή δεν προχώρησε σε διορθωτικές κινήσεις. Η σημερινή, που τότε ως αντιπολίτευση είχε καταψηφίσει τις αναπλάσεις, σήμερα έρχεται να τις υπερασπιστεί και να τις υλοποιήσει. Αναμφίβολα μετά από τόσα χρόνια ανυπαρξίας έργων συντήρησης των δημόσιων χώρων  η ανάπλαση του Επαρχείου αποτελεί άμεση προτεραιότητα. Η πλατεία στο Ηρώων έχει καταρρεύσει, ο λόφος του Επαρχείου παρουσιάζει παρακμιακή εικόνα και οι δρόμοι στους οποίους θα γίνουν παρεμβάσεις έχουν χρόνια να συντηρηθούν. Η ανάπλαση της πλατείας αποτελεί μέρος μιας τριλογίας παρεμβάσεων που υλοποιούνται ενταγμένες σε ένα πρόγραμμα που βασικός στόχος του ήταν η ανάδειξη της πόλης ως τμήμα  του άξονα Κατάκολο-Πύργος-Ολυμπία. Από τα διαθέσιμα κονδύλια η προηγούμενη δημοτική αρχή απορρόφησε πολύ λίγα, αλλά και τα διαθέσιμα χρήματα του δήμου επέλεξε να τα «ρίξει» σε αναπλάσεις όπως αυτή που πραγματοποιείται στους δρόμους πίσω από την πρώην  Αγροτική Τράπεζα που ακόμα και σήμερα ψάχνουμε(;) να βρούμε το νόημα της συγκεκριμένης παρέμβασης.

Στόχος λοιπόν της κριτικής μας είναι να αποφύγουμε τα λάθη του παρελθόντος και να μην τα επαναλάβουμε. Οι ανάγκες της πόλης είναι πολλές και οι πόροι περιορισμένοι γι’ αυτό η νέα δημοτική αρχή θα κριθεί από τους πολίτες στο κατά πόσο είναι προετοιμασμένη να απορροφήσει όσο το δυνατό περισσότερα κονδύλια, για το αν έχει ώριμες μελέτες έτσι ώστε να ενταχθεί σε προγράμματα που τρέχουν και αν το έργο της  θα λειτουργεί πολλαπλασιαστικά έτσι ώστε κάθε ευρώ να έχει αντίκρισμα. Για να αποκτήσει λοιπόν νόημα το «νέο» πρέπει να ανταποκριθεί στις ανάγκες των καιρών μας.  Επιβάλλεται η ουσιαστική διαβούλευση της τοπικής κοινωνίας με τη Δημοτική Αρχή ώστε τα νέα έργα που θα γίνουν στην πόλη να είναι προϊόν διαλόγου και σύνθεσης απόψεων.  Να εκσυγχρονιστεί το site του Δήμου ώστε να υπάρχει αμφίδρομη επικοινωνία με τους πολίτες καθώς οι προτάσεις και τα σχέδια για αναπλάσεις θα είναι ανοιχτά και προσβάσιμα. Να γίνεται ουσιαστικός διάλογος με τους επιστημονικούς φορείς της πόλης για έργα εμβληματικού χαρακτήρα και να διενεργούνται αρχιτεκτονικοί διαγωνισμοί.

 Κανείς δεν έχασε από τις πολλές προτάσεις και τις διαφορετικές ιδέες αφού δίνουν την ευκαιρία της καλύτερης επιλογής.

 

Σιδηροκαστρίτης Σπύρος, Αντιπρόεδρος Συμβουλίου Κοινότητας Πύργου

Γυμνάσιο / Λύκειο Καράτουλα - Ενημέρωση στελεχών του Δήμου Πύργου από ανάδοχο και Κ.Τ.Υ.Π.

Με εντολή του Δημάρχου Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλου οι αντιδήμαρχοι Γιάννης Αργυρόπουλος και Νίκος Κοτσώνης καθώς και ο διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών Άγγελος Τσίκας μετέβησαν στο χώρο του εργοταξίου του νέου Γυμνασίου – Λυκείου Καράτουλα προκειμένου να ενημερωθούν για την πορεία των εργασιών. Κατά τη συνεργασία που είχαν με τον ανάδοχο του έργου και τους εκπροσώπους των Κτηριακών Υποδομών που είναι η εποπτεύουσα αρχή επισήμαναν ότι η ανοχή τόσο της τοπικής κοινωνίας όσο και της Δημοτικής Αρχής έχουν εξαντληθεί καθώς καθυστέρηση στην υλοποίηση του έργου είναι  πολύ μεγάλη. Οι κ.κ Αργυρόπουλος και Κοτσώνης ζήτησαν από τον εργολάβο να εντείνει τους ρυθμούς των εργασιών προκειμένου το νέο σχολείο να είναι ετοιμοπαράδοτο στην αρχή της νέας σχολικής χρονιάς. «Αν αυτό δεν συμβεί ο δήμος σε συνεννόηση με τους εκπροσώπους της τοπικής κοινωνίας θα προχωρήσουμε σε δυναμικές κινητοποιήσεις» τόνισαν. Στο ίδιο πνεύμα κινήθηκαν τοσο ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Θοδωρής Κλειδέρης, όσο και ο πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Γιώργος Μαρκόπουλος.   Η θετική εξέλιξη είναι ότι ξεπεράστηκε η εμπλοκή που υπήρξε με τις ιδιοκτησίες γειτονικών οικοπέδων, πρόβλημα που είχε συμβάλλει στη μεγάλη καθυστέρηση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η τελευταία παράταση που έχει δοθεί από την ΚΤΥΠ στον ανάδοχο για την ολοκλήρωση του έργου είναι η 31η Αυγούστου. Οι εργασίες που απομένουν είναι στη διαμόρφωση του αύλειου χώρου.

Τις επόμενες μέρες ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος - σε συνέχεια των ενεργειών του για το ζήτημα - θα επισκεφθεί τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΚΤΥΠ Αθανάσιο Γιάνναρη για να ζητήσει την άμεση στελέχωση του σχολείου με εκπαιδευτικό και εργαστηριακό εξοπλισμό προκειμένου να είναι λειτουργικό με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Περισσότερα Άρθρα...

Εγγραφείτε προκειμένου να λαμβάνετε δωρεάν ειδοποιήσεις όταν έχουμε νεότερες πληροφορίες.