225 New Articles

Ενημερωτική εκδήλωση στην Αρχ. Ολυμπία για το ευρωπαϊκό έργο “P.A.T.H”

Στην τουριστική ανάδειξη και προβολή της περιοχής μέσω της δημιουργίας ειδικά διαμορφωμένων ηλεκτρονικών διαδρομών πεζοπορίας της περιοχής αποσκοπεί η πρωτοβουλία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Ελλάδας για την παρουσίαση του ευρωπαϊκού έργου P.A.T.H.

Η παρουσίαση έγινε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Αρχαίας Ολυμπίας. Ο πλήρης τίτλος του έργου είναι «Προώθηση τουριστικής ελκυστικότητας της Δυτικής Ελλάδας μέσω διαδρομών πεζοπορίας και εισαγωγή νέας τουριστικής προσέγγισης (P.A.T.H.)», το οποίο υλοποιείται και χρηματοδοτείται στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Εδαφικής Συνεργασίας INTERREG V-A Ελλάδα – Ιταλία 2014 – 2020.

Ο Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας κ. Γιώργος Γεωργιόπουλος στον χαιρετισμό του τόνισε μεταξύ άλλων ότι το πρόγραμμα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον Δήμο καθώς αφορά στην αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος. Επεσήμανε την ιδιαίτερη συγκυρία όπου, αφενός ο Δήμος έχει ξεκινήσει ενέργειες για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του, αφετέρου η Microsoft υλοποιεί στην Ολυμπία ένα μεγάλο ψηφιακό  έργο εικονικής πραγματικότητας στον αρχαιολογικό χώρο. Αναφέρθηκε ακόμη και στην υπό χρηματοδότηση μελέτη δημιουργίας μονοπατιών στο δρυοδάσος Φολόης που είναι ώριμη για ένταξη στο ΠΕΠ με 650.000 ευρώ το οποίο είναι ένα έργο που θα μπορούσε να συνδυαστεί και με το P.A.T.H. Χαιρετισμό επίσης έκανε και το μέλος του Δ.Σ. της ΠΕΔ, δημοτικός σύμβουλος Αρχαίας Ολυμπίας κ. Πέτρος Γιαννακόπουλος, συγχαίροντας τους διοργανωτές για την προώθηση τέτοιων προγραμμάτων που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των πολιτών.

Ακολούθως ο διευθυντής της ΠΕΔ κ. Θεόδωρος Καμπέρος έκανε την παρουσίαση του προγράμματος τονίζοντας ότι η  δημιουργία των θεματικών  διαδρομών  πρόκειται να  ενισχυθεί από  την ανάπτυξη  μιας ολοκληρωμένης πολυμεσικής διαδικτυακής πλατφόρμας που θα επιτρέπει στους τελικούς χρήστες να προγραμματίσουν την επίσκεψή τους ανάλογα με τις εξατομικευμένες ανάγκες τους. Προβλέπεται, επίσης, η ανάπτυξη μιας σειράς δράσεων για τη δημιουργία ειδικά διαμορφωμένων διαδρομών που θα επιτρέπουν την πρόσβαση σε ΑμεΑ.     

Ειδικότερα, η δημιουργία των ηλεκτρονικών θεματικών διαδρομών θα προσφέρει στους επισκέπτες την ευκαιρία να ανακαλύψουν μονοπάτια ιδιαίτερου φυσικού κάλους και βιοποικιλότητας, χρησιμοποιώντας σημάνσεις QR code, διαδραστικούς χάρτες και εφαρμογές που επιτρέπουν σε κάθε επισκέπτη ξεχωριστά να περιηγηθεί στις επιλεγμένες διαδρομές (self-guiding tourism).

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Αντιδήμαρχος κ. Χάρης Σπηλιόπουλος ο οποίος έκανε και τον εναρκτήριο χαιρετισμό, ο πρόεδρος της ΟΕΣΗ κ. Νίκος Καρυώτης, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αρχαίας Ολυμπίας κ. Νίκος Ζαρόκωστας, ο διευθυντής της ΑΝΟΛ κ. Νίκος Θεοφιλόπουλος, εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης και εκπρόσωποι φορέων.

ΦΩΤΟ: path-1,2

 

 

 

                              

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

 

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

            Πύργος  25-6-2020

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΗΛΕΙΑΣ

            Αριθ. Πρωτ.156636/13640

Δ/ΝΣΗ ΑΓΡ.ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ &ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ

 

ΤΜΗΜΑ : ΦΥΤΙΚΗΣ &ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

 

Ταχ. Δ/νση         

:

Διοικητήριο

 

 ΠΡΟΣ: 1.Τα ΜΜΕ Ν.ΗΛΕΙΑΣ

               

Ταχ. Κώδικας  

:

27100

 

Tηλέφωνο

:

2621360133

 

Φαξ

:

2621360156

 

Email

:

 

 

Πληροφορίες

:

Γιάνναρου Νίκη 

Τροχαλιά Γεωργία

 

 

 

 

 

           

ΘΕΜΑ:ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

 

         Από τη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής  ανακοινώνεται ότι όσοι αμπελοκαλλιεργητές ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο μέτρο πρώιμης συγκομιδής ,θα πρέπει να προσέλθουν στην υπηρεσία μας και να υποβάλλουν αίτηση μέχρι τις 30-6-2020 .

     Τα δικαιολογητικά τα οποία θα πρέπει να συνοδεύουν την αίτηση είναι:

1.Αντίγραφο αμπελουργικού μητρώου (δίδεται από την υπηρεσία μας)

2.Αντίγραφο αίτησης ενιαίας ενίσχυσης έτους  2020

  1. Φωτοτυπία 2 όψεων αστυνομικής ταυτότητας

4.Αντίγραφο εκκαθαριστικού εφορίας

5.Φωτοτυπία 1ης σελίδας τραπεζικού βιβλιαρίου.

6.Δηλώσεις συγκομιδής τουλάχιστον των 2 προηγούμενων χρόνων της υποβολής της αίτησης (δίδονται  από την υπηρεσία μας)

   Η ελάχιστη έκταση του αμπελοτεμαχίου να είναι 1 στρέμμα    και  ο παραγωγός να μην έχει παράνομες εκτάσεις.

   Η διενέργεια πρώιμης συγκομιδής θα πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί μέχρι τις 14-8-2020, με την υποχρέωση οι παραγωγοί  να μην προβούν σε μεταβολή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος καθ΄όλη τη διάρκεια του προγράμματος και να μη συγκομίσουν σταφυλική παραγωγή, υποβάλλοντας δε δήλωση συγκομιδής με μηδενική παραγωγή και   αιτιολογία πρώιμος τρύγος.

 

  Πρώιμος τρύγος είναι η χειρωνακτική ή μηχανική απομάκρυνση των σταφυλιών που δεν έχουν ωριμάσει στο σύνολο της εκμετάλλευσης   ή  και    σε τμήμα αυτής ,αλλά σε ολόκληρο το αμπελοτεμάχιο.

      Η κάθε αίτηση θα βαθμολογείται σύμφωνα   με την επιμέρους βαθμολογία    κάθε αμπελοτεμαχίου και το άθροισμα θα διαιρείται με τη συνολική εγκριθείσα έκταση. Η κατανομή των κονδυλίων θα γίνεται κατά φθίνουσα σειρά μέχρι εξαντλήσεως του διαθέσιμου ποσού.

 

 

                                                               Η ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΔΑΟΚ ΗΛΕΙΑΣ

 

                                                                         Π.    ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

 

    Συν:   πίνακας  με τις ποικιλίες που συμμετέχουν στο μέτρο και τα ποσά ενίσχυσης.

   

 

 

 

                                                                                                                                  

                                 

                                              

Ανάδειξη και Προβολή του Κάστρου Χλεμούτσι στην Ευρώπη

Ξεκινάει η υλοποίηση του έργου με τίτλο: "EMOtional technologies for the cultural heritage valorization within transnational UNDERGROUNDS" στο πλαίσιο του Διασυνοριακού Ευρωπαϊκού Προγράμματος Interreg Adrion 2014-2020 με την συμμετοχή 10 εταίρων από την περιοχή της Αδριατικής και του Ιονίου, μεταξύ των οποίων και του Δήμου μας.

Σήμερα, Πέμπτη 25 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε η επίσημη έναρξη του έργου, Kick of Meeting,  από τον επικεφαλής εταίρο του έργου, Municipality of Nardò, Italy. Ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Λέντζας Γ. απηύθυνε χαιρετισμό, δηλώνοντας ότι «ο αρχαιολογικός χώρος του Κάστρου Χλεμούτσι, είναι μεγάλης ιστορικής και πολιτιστικής σημασίας, αλλά και πόλος έλξης για τους επισκέπτες και τους τουρίστες στη περιοχή. Στόχος μας είναι να αποτελέσει κεντρικό σημείο στο οποίο θα βασιστεί η ανάπτυξη ενός ολοκληρωμένου τουριστικού προϊόντος, που θα οδηγήσει στη δημιουργία μιας βιώσιμης, έξυπνης και χωρίς αποκλεισμούς ανάπτυξης όλων των περιοχών του όμορφου Δήμου μας».

Η συνάντηση των εταίρων του έργου πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού (COVID-19). Μετά την υπογραφή των σχετικών συμβάσεων, σύμβαση επιχορήγησης μεταξύ του επικεφαλής εταίρου και της Διαχειριστικής Αρχής και σύμβασης μεταξύ των εταίρων, το έργο είναι απολύτως έτοιμο για την ουσιαστική έναρξη υλοποίησης των δράσεών του.

Στόχος του έργου EMOUNDERGROUNDS είναι η αξιοποίηση του εξαιρετικού πλούτου και των δυνατοτήτων στοχευμένων πολιτιστικών χώρων της περιοχής των εταίρων του έργου (Χλεμούτσι), η οποία θα επιτρέψει τη δημιουργία μιας βιώσιμης, έξυπνης και χωρίς αποκλεισμούς ανάπτυξη ολόκληρης της περιοχής ADRION μέσα από την υλοποίηση καινοτόμων λύσεων όπως είναι οι αίθουσες εικονικής πραγματικότητας, έξυπνες εφαρμογές για κινητά, ολογραφικές επιδείξεις, διαδραστικές οθόνες / προβολές κλπ.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 2.605.497,06 ευρώ με τον προϋπολογισμό του Δήμου μας στο ποσό των 360.283,45 ευρώ. Η συνολική διάρκειά του είναι 30 μήνες.

Συνάντηση A. Νικολακόπουλου και Κ. Σκρέκα για την υπογειοποίηση του αρδευτικού δικτύου – Αρχίζουν το επόμενο διάστημα οι απαλλοτριώσεις

Επιταχύνονται οι διαδικασίες

υπογειοποίησης

του αρδευτικού δικτύου

 

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΔΡΕΑ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΥΦ. ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ

ΚΑΙ ΠΙΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟΝ

ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ

 

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΗΛΕΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ  ΤΗΣ  ΝΔ

ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΕΒ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ 

 

Ένα από τα μεγαλύτερα, τα πιο ουσιαστικά και τα πλέον χρήσιμα έργα για τον Ηλειακό κάμπο και τους αγρότες μας, συζητήθηκε στην σύσκεψη που έγινε στην Αθήνα και στο γραφείο του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστα Σκρέκα.

Την σχετικη πρωτοβουλία για τη συνάντηση του Υφυπουργού με τον Πρόεδρο Δημ. Κουλούρη  και μέλη του Δ.Σ. του ΤΟΕΒ Γαστούνης είχε ο Βουλευτής της ΝΔ Ανδρέας Νικολακόπουλος, ο οποίος εδώ και πολύ καιρό παρακολουθεί το θέμα και εντείνει  και τις δικές του προσπάθειες για την ολοκλήρωση των σχετικών διαδικασιών.

 

Το έργο ειδικότερα αφορά στην υπογειοποίηση του αρδευτικού δικτύου του συγκεκριμένου ΤΟΕΒ και εντάσσεται για την υλοποίησή του με αντίστοιχη απόφαση στις «Υποδομές Εγγείων Βελτιώσεων» με συνολικό προϋπολογισμό 17.420.000 ευρώ. Συγχρηματοδοτείται εξ’ άλλου από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης και όπως εκτιμάται αν ακολουθήσει η ομαλή πορεία κατασκευής θα ολοκληρωθεί το αργότερο μέχρι τον Οκτώβριο του 2023.

 

ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΕΙΣ

 

Ο Υφυπουργός άκουσε τόσο τον Ηλείο βουλευτή όσο και την αντιπροσωπεία του ΤΟΕΒ Γαστούνης να μιλούν για την ιδιαίτερη σημασία του έργου αφού είναι γνωστά τα σοβαρά προβλήματα με το αρδευτικό δίκτυο του νομού, με  την ανάγκη αντικατάστασης και εκσυγχρονισμού του να είναι επιτακτική περισσότερο από ποτέ άλλοτε.

Παράλληλα όπως επεσήμανε ο κ. Νικολακόπουλος με αυτό το έργο, θα μπορέσουμε να προστατεύσουμε την λειτουργία του δικτύου και το κυριότερο θα επιτύχουμε την εξοικονόμηση νερού προς άρδευση από τις σημερινές διαρροές που δυστυχώς συμβαίνουν εξαιτίας της παλαιότητάς του.

 

Έτσι, αποφασίσθηκε να επιταχυνθούν περαιτέρω οι διαδικασίες και να ξεκινήσουν σε πρώτη φάση οι απαλλοτριώσεις ώστε να ολοκληρωθούν μέσα στους επόμενους επτά με οκτώ μήνες.

Μετά τη σύσκεψη ο κ. Νικολακόπουλος και η διοίκηση του ΤΟΕΒ εξέφρασαν την ικανοποίησή τους αφού βλέπουν έναν βασικό στόχο τους να παίρνει τον δρόμο της υλοποίησής του, ενώ συμφώνησαν να βρίσκονται σε διαρκή συνεργασία και επικοινωνία με τους αρμόδιους παράγοντες του Υπουργείου ώστε να επιλύονται άμεσα τα επιμέρους προβλήματα.

 

 

ΘΑ ΣΤΗΡΙΧΘΟΥΝ  ΟΙ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ

 

Το δεύτερο θέμα στην ατζέντα της συνάντησης του Βουλευτή της περιφέρειάς μας με τον Υφυπουργό ήταν η στήριξη των Ηλείων αγροτών για τις επιπτώσεις που υπέστη η παραγωγή τους λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Ο κ. Νικολακόπουλος έθεσε για μια ακόμη φορά τα ζητήματα πιέζοντας να ληφθούν αποφάσεις και να δρομολογηθούν πρωτοβουλίες επαρκούς αποζημώσης των αγροτών μας.

 

Ο κ. Σκρέκας, που ήταν ενήμερος και για τα θέματα που έχει θέσει προφορικώς και εγγράφως προς το Υπουργείο  ο κ. Νικολακόπουλος, (πρόσφατα για τη ζημιά στο καρπούζι και νωρίτερα για την φράουλα και άλλες κατηγορίες προϊόντων) διαβεβαίωσε ότι υπάρχει σχεδιασμός στο Υπουργείο και μέσω ειδικής διαδικασίας θα υπάρξει ενίσχυση των πληγέντων καλλιεργητών για την ζημιά που υπέστησαν από τις επιπτώσεις του κορωνοϊού.

 

Αυγερινοπούλου: Οικονομική ανεξαρτησία γυναικών – Υψηλότερη συμμετοχή στην πολιτική ζωή

Στην διαδικτυακή εκδήλωση της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και του KonradAdenauerStiftungμε θέμα: «Οι γυναίκες πρωταγωνιστούν στη σύγχρονη κεντροδεξιά. Καλές ευρωπαϊκές πρακτικές για την περαιτέρω ενίσχυση της συμμετοχής των γυναικών στην πολιτική ζωή» μετείχε η Δρ. Διονυσία – Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, Βουλευτής Ν. Ηλείας, Ν.Δ., με τη συμμετοχή Μελών του Εθνικού και Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τη δραστηριοποίηση των γυναικών στην ενεργό πολιτική δράση.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τέθηκαν όλα τα θέματα και οι παράγοντες που επιδρούν στην συμμετοχή των γυναικών στην πολιτική ζωή και στα κέντρα λήψης πολιτικών αποφάσεων, αλλά και η ανάγκη οικονομικής και κοινωνικής στήριξης των γυναικών, όπως μέσω της ποσόστωσης, καθώς και της ενίσχυσης των θεσμών μέσω από τους οποίους μπορούν να συμμετάσχουν. Τα προσκόμματα αυτά ξεπερνούνται, καθώς το κόμμα υποστηρίζει ενεργά τις γυναίκες, ενώ η συμβολική επιλογή της Προέδρου της Δημοκρατίας ως γυναίκα στο ύπατο πολιτειακό αξίωμα σχολιάστηκε θετικά από όλους τους μετέχοντες.

Η Δρ. Αυγερινοπούλου, στην παρέμβαση που πραγματοποίησε, έθιξε το θέμα της εκπαίδευσης, η οποία αποτελεί σημαντικό εργαλείο συμμετοχής των γυναικών στην πολιτική ζωή, καθώς τις θωρακίζει με γνώσεις, αυτοπεποίθηση και συστηματικότητα στη σκέψη. Οι γυναίκες, πλέον, διαθέτουν υψηλότερο μορφωτικό επίπεδο από ποτέ και συνακόλουθα η δράση τους αποκτά εγκυρότητα, στηριζόμενη στην γνώση. Οι γυναίκες, δε, στον πολιτικό στίβο, όπως επισήμανε η κα Βουλευτής, φέρνουν στο προσκήνιο νέα ατζέντα συζήτησης, όπως περιβαλλοντικά ζητήματα και θέματα δημόσιας υγείας, η οποία είναι προς όφελος του συνόλου της κοινωνίας. Η οικονομική ανεξαρτησία των γυναικών και η πρόσβαση σε καλά αμειβόμενες εργασίες με ίση αμοιβή για εργασία ίσης αξίας είναι ιδιαιτέρως σημαντική, καθώς οι γυναίκες πρέπει να διαθέτουν τους απαιτούμενους οικονομικούς πόρους για να στηρίξουν τη συμμετοχή τους στην ενεργό πολιτική, καθώς αυτός είναι ένας από τους ουσιώδεις παράγοντες πουεπηρεάζουν την δυνατότητα ενεργούς συμμετοχής στα κοινά.

«Η Νέα Δημοκρατία στηρίζει ως παράταξη ενεργά τις γυναίκες. Βρίσκομαι ως γυναίκα πολιτικός στο πλευρό κάθε γυναίκας που χρειάζεται υποστήριξη, ώστε να δραστηριοποιηθεί πολιτικά. Είναι θέμα ατομικής ευθύνης κάθε μιας από εμάς να συμμετάσχουμε» δήλωσε η Δρ. Αυγερινοπούλου.

Επίβλεψη εργασιών από τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Ηλείας Β. Γιαννόπουλο, στις εργασίες καθαρισμού του «Αχέροντα», στην Τ.Κ Πλουτοχωρίου

 

   Τις εργασίες καθαρισμού του υδατορέματος «Κόβιτσας» (Αχέροντας) που εκτελούνται στην Τ.Κ Πλουτοχωρίου του Δήμου Ανδρίτσαινας - Κρεστένων, επέβλεψε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Ηλείας Βασίλης Γιαννόπουλος. Πρόκειται για εργασίες που θα «θωρακίσουν» τον οικισμό και τις παρόχθιες ιδιοκτησίες από τον κίνδυνο πλημμυρών, και οι οποίες εκτελούνται από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας.

   Ο καθαρισμός του υδατορέματος - το οποίο «δέχεται» νερά και φερτά υλικά και από τα γύρω ρέματα της περιοχής και καταλήγει στον Αλφειό ποταμό - αποτελούσε πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής, οι οποίοι κάθε χειμώνα και σε κάθε δυνατή βροχόπτωση, έβλεπαν τις περιουσίες τους να «πνίγονται» από τις υπερχειλίσεις. Κατανοώντας τα προβλήματα και την αναγκαιότητα καθαρισμού του, με εντολή του Αντιπεριφερειάρχη κ. Γιαννόπουλου, εντάχθηκε στην εργολαβία «Καθαρισμός – συντήρηση και αποκατάσταση υφιστάμενων αντιπλημμυρικών έργων σε ποταμούς και χειμμάρους Ν. Ηλείας» και στο υποέργο «Καθαρισμός βλάστησης – άρση φερτών υλικών, συντήρηση και αποκατάσταση υφιστάμενων αντιπλημμυρικών έργων σε ποταμούς και χειμμάρους Ν. Ηλείας, έτους 2019-2020».

   Ο κ. Γιαννόπουλος επισκέφθηκε την περιοχή του Πλουτοχωρίου όπου, παρουσία του προέδρου της Τ.Κ Μιχάλη Πυρλή, ενημερώθηκε από τον επιβλέποντα μηχανικό της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων και από τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας για την πορεία των εργασιών, οι οποίες έχουν ολοκληρωθεί στο ήμισυ του μήκους παρέμβασης, με τους κατοίκους να παρακολουθούν με ικανοποίηση και ανακούφιση την εκτέλεση του, καθώς είχε να καθαριστεί από το 2008.

   Οι εργασίες καθαρισμού, αφορούν στο τμήμα από τις εκβολές του Αλφειού ποταμού και ανάντι, σε μήκος 7 χιλιομέτρων περίπου. Η περάτωση της εργολαβίας, θα «θωρακίσει» όχι μόνο τον οικισμό του νέου χωριού, αλλά και τις παρόχθιες ιδιοκτησίες και καλλιεργήσιμες εκτάσεις που αναπτύσσονται κατά μήκος του ποταμού.

  

 

 

 

 

Στο Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης - Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για θέσεις εκπαιδευτών ενηλίκων στα «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) – Νέα Φάση» ΟΠΣ 5002212

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ - ΚΥΛΛΗΝΗΣ, ενημερώνει όλους τους υποψήφιους ενδιαφερόμενους ότι το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης (Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.), απευθύνει την με Α.Π.: 660/4/16980/10-06-2020 Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την υποβολή αιτήσεων προς πλήρωση θέσεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων στο πλαίσιο της πράξης “Κέντρα Δια Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.)-ΝΕΑ ΦΑΣΗ” (ΟΠΣ 5002212).

 

Οι ιστοσελίδες πρόσβασης στα σχετικά αρχεία της Πρόσκλησης είναι οι ακόλουθες:

Ιστοσελίδα Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. www.inedivim.gr

Ιστοσελίδα Έργου: http://kentradiaviou.gr

 

Σύμφωνα με τη σχετική Ανακοίνωση και τους όρους της σχετικής Πρόκλησης του Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.:

Η αίτηση θα υποβάλλεται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση http://mis.inedivim.gr

H προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων ορίζεται: από 15/06/2020 (ώρα 11:00 π.μ.) έως και 29/06/2020 (ώρα 11:00 π.μ.).

Οι υποψήφιοι θα αποστείλουν στο Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. ταχυδρομικά ή με ταχυμεταφορές τα δικαιολογητικά τους εντός σφραγισμένου φακέλου διάστασης Α4 έως και τις 03/07/2020, στη διεύθυνση: Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης, Αχαρνών 417 και Κοκκινάκη Τ.Κ. 11143 Αθήνα (Κεντρική Γραμματεία 2ο όροφος).

 

Αιτήσεις που δεν υποβάλλονται με την ανωτέρω (ηλεκτρονική) μορφή και αποστέλλονται ταχυδρομικά, με e-mail ή fax, δεν γίνονται δεκτές και απορρίπτονται.

 

Φάκελοι δικαιολογητικών που θα κατατεθούν ιδιοχείρως δεν θα γίνονται δεκτοί.

 

Πληροφορίες σχετικά με την Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος και τους όρους της θα παρέχονται στα τηλέφωνα και κατά τις ώρες που αναφέρονται σε αυτή.

 

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».

Περισσότερα Άρθρα...

Εγγραφείτε προκειμένου να λαμβάνετε δωρεάν ειδοποιήσεις όταν έχουμε νεότερες πληροφορίες.