451 New Articles

Ουσιαστική συνάντηση Αυγερινοπούλου – Μιχαηλίδου για την ενίσχυση των ιδρυμάτων της Ιεράς Μητροπόλεως Ηλείας

Την πρώτη επίσκεψη του έτους σε μια ένδειξη πραγματικού ενδιαφέροντος για τους συμπολίτες που έχουν ανάγκη πραγματοποίησε η Βουλευτής Ν. Ηλείας, Δρ. Διονυσία – Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, με την Υφυπουργό Κοινωνικών Υποθέσεων, Δρ. Δόμνα Μιχαηλίδου. Πρωταρχικό θέμα συζήτησης ήταν η ενίσχυση των ιδρυμάτων της Ιεράς Μητροπόλεως Ηλείας στην Ηλεία, τα οποία επιτελούν σπάνιο ανθρωπιστικό έργο και φιλοξενούν συνάνθρωπους μας από όλη την Ελλάδα, όπως το Άσυλο Ανιάτων των Λαστεϊκων Πύργου, το Ίδρυμα Χρονίως Πασχόντων και Κατάκοιτων Γερόντων στη Κ. Παναγιά Κυλλήνης, το Άσυλο Αναπήρων – Γηροκομείο Γαστούνης, το Ορφανοτροφείο στα Σπάτα, αλλά και ο Πρότυπος Βρεφονηπιακός Σταθμός στο Κέντρο του Δήμου Ήλιδας που χρειάζεται στήριξη στο πλαίσιο φροντίδας του παιδιού.

Η Ηλεία Βουλευτής, Δρ. Διονυσία – Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, σε συνέχεια σειράςσυναντήσεων της με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ηλείας κ. Γερμανό, τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Ωλένης Αθανάσιο, τον Πανοσιολογότατο Αρχιμανδρίτη π. Φιλάρετο Σπανόπουλο και τον Διευθυντή του Ιδρύματος Χρονίως Πασχόντων και Κατακοίτων Γερόντων «Παναγία η Βλαχέρνα» πάτερ Παναγιώτη Μιχαλόπουλου, μετέφερε στην κα Υφυπουργό τα αιτήματα της Ιεράς Μητροπόλεως Ηλείας αναφορικά με τα ιδρύματα που βρίσκονται υπό τη σκέπη της, ενώ τόνισε το εξαίρετο έργο που παράγει η εκκλησία και στο οποίο όλοι οφείλουμε να συνδράμουμε και να είμαστε αρωγοί. Η κα Μιχαηλίδου αναγνώρισε, πράγματι, αυτό το σημαντικό κοινωνικό έργο της εκκλησίας και δεσμεύτηκε ότι το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων θα κάνει ότι μπορεί για να ενισχύσει το έργο αυτό διαδικαστικά, αλλά και ουσιαστικά.

Κρατικές Δομές Πρόνοιας – ΚΕΠΕΠ Λεχαινών

Η κα Αυγερινοπούλου και η κα Μιχαηλίδου συζήτησαν εκτεταμένα το ζήτημα του Κέντρου Περίθαλψης Παίδων Λεχαινών (ΚΕΠΕΠΛεχαινών), καθώς και του Γηροκομείου Πύργου που φιλοξενεί περιστατικά από όλη την Ελλάδα. Η κα Μιχαηλίδου είχε, ήδη, σημαντική γνώση του θέματος. Η κα Αυγερινοπούλου αιτήθηκε την όσο το δυνατόν περισσότερη ενίσχυση του ΚΕΠΕΠ Λεχαινών και του Γηροκομείου,τα οποία παρουσιάζουν σημαντική υποστελέχωση και μειωμένα κονδύλια, ενώ επισήμανε την ανάγκη επανατοποθέτησης της Πρόνοιας σε ορθότερη βάση.

Ανάγκη ίδρυσης και άλλων Δομών Πρόνοιας στη Νότια Ηλεία (Ζαχάρω – Φιγαλεία, Κρέστενα– Ανδρίτσαινα)

Η Ηλεία Βουλευτής και η κα Υφυπουργός συζήτησαν ιδιαιτέρως την ανάγκη ενίσχυσης της πρόνοιας για τους ηλικιωμένους και ταάτομα με ειδικές ανάγκες στους Δήμους Κρέστενας –Ανδρίτσαινας και Ζαχάρως – Φιγαλείας, καθώς ναι μεν στους λοιπούς Δήμους υπάρχουν και λειτουργούν προνοιακά ιδρύματα ή/και μονάδες ημερήσιας φροντίδας ηλικιωμένων, εντούτοις σε αυτούς τους δύο Δήμους υπάρχει πραγματική ανάγκη κρατικής ενίσχυσης και έθεσε το ζήτημα λειτουργίας γηροκομείου ή άλλης δομής υποστήριξης της τρίτης ηλικίας, αλλά και ενίσχυσης της δομής «Βοήθεια στο Σπίτι». Η κα Μιχαηλίδου αναγνώρισε τα ζητήματα και πρότεινε ως πρώτο βήμα την εξέταση των μονάδων που φιλοξενούν έως 12 άτομα επιδοτούμενα που θα μπορούσαν να λειτουργήσουν στις πόλεις των Δήμων και να ενισχυθούν οι συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη.

Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης - Φροντίδα για την γυναίκα και το παιδί

Η κα Αυγερινοπούλου έθεσε, δε, τη σπουδαιότητα της λειτουργίας των κέντρων δημιουργικής απασχόλησης παιδιών, κάτι που βρήκε απόλυτα σύμφωνη και την κα Μιχαηλίδου, όπου προσέθεσε ότι η λειτουργία τους αγγίζει δυο πολύ ευαίσθητες πτυχές, αφενόςτην εισδοχή των γυναικών στην αγορά εργασίας, εναρμονίζοντας την οικογενειακή και επαγγελματική ζωή και αφετέρου την ασφαλή ανάπτυξη του παιδιού που συνιστά μια εκ των προτεραιοτήτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την επόμενη προγραμματική περίοδο. Η κα Υφυπουργός ενημέρωσε, ακόμη, ότι η Ελλάδα έχει λάβει όλες τις απαιτούμενες ενέργειας για να συνεχιστεί η χρηματοδότηση των ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ-ΜΕΑ.

Η κα Βουλευτής κάλεσε την κα Υφυπουργό να επισκεφθεί την Ηλεία, την οποία και αποδέχθηκε με ιδιαίτερη χαρά.

 

Σχόλιο

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε ανήμερα της εορτήςτης Οσίας Δομνίκης και οι δύο γυναίκες της Ν.Δ. αντάλλαξαν θερμές ευχές.

 

ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΣΕ ΣΩΜΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΡΓΟΥ

Ξεκίνησε η ουσιαστική λειτουργία των Διοικητικών Συμβουλίων της Σχολικής Επιτροπής Μονάδων Πρωτοβάθμιας και της Σχολικής Επιτροπής Μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  Δήμου Πύργου, υπό τη νέα διευρυμένη 15μελή τους σύνθεση και υπό την προεδρία του Αντιδημάρχου Διοικητικών Υπηρεσιών  και Παιδείας κ. Δημήτριου Μεσσαλά.

Μετά την τροποποίηση του καταστατικού των Σχολικών Επιτροπών από το Δημοτικό Συμβούλιο Πύργου απαιτούνταν η δημοσίευση της τροποποιητικής πράξης σε  ΦΕΚ για έκαστη Σχολική Επιτροπή , για την νόμιμη λειτουργία τους , η οποία  δημοσίευσή τους πραγματοποιήθηκε στο τέλος Δεκεμβρίου 2019.

Την Τρίτη 14-1-2020 πραγματοποιήθηκε  η πρώτη συνεδρίαση του κάθε θεσμικού οργάνου, κατά την οποία συγκροτήθηκε σε Σώμα η κάθε Επιτροπή και στη συνέχεια εγκρίθηκαν ουσιαστικού ενδιαφέροντος θέματα,  που άπτονται της βασικής λειτουργίας,της  οικονομικής  διαχειριστικής των σχολικών μονάδων του Δήμου.

Στις συνεδριάσειςπαρουσιάστηκε το νέο πλάνο συνεργασίας μεταξύ των Σχολικών Επιτροπών και των Διευθυντών σχολείων σε θέματα διαχείρισης και  προμηθειών , μετά και την νέα Υπουργική Απόφαση με αριθ. 63967/2019 που αφορά τον καθορισμό της λειτουργίας των Σχολικών Επιτροπών και ρύθμιση των οικονομικών θεμάτων αυτών , ενώ συζητήθηκαν επίσης η παραχώρηση  των σχολικών κτηρίων , έκτακτες επιχορηγήσεις και άλλα  θεμάτων που προέκυψαν κατά  τη συζήτηση,

 

Ο Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών κ. Δημήτριος Μεσσαλάς δήλωσε: « Με την αρχή του νέου έτους ξεκίνησε ουσιαστικά και η λειτουργία των σχολικών επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Πύργου.

Κατά την πρώτη συνεδρίαση των Διοικητικών Συμβουλίων , πλην της συγκρότησης σε σώμα , συζητήθηκαν θέματα που αφορούσαν κυρίως διαδικαστικές ενέργειες για την διαχείριση των λογαριασμών των σχολείων , έκτακτες επιχορηγήσεις καθώς και παραχωρήσεις  αιθουσών σε συλλόγους γονέων για την πραγματοποίηση των σκοπών τους.

Σημαντική εξέλιξη αποτελεί , ότι μετά από χρονοβόρες διαβουλεύσεις τόσο με το συνεργαζόμενο τραπεζικό Ίδρυμα όσο και με υπόλοιπα, η δυνατότητα, που κατά το παρελθόν  δεν ήταν εφικτή και αποδεκτή από τα τραπεζικά ιδρύματα, της έκδοσης κωδικώνIBANκαι χρεωστικών χαρτών σε έκαστο Διευθυντή – διαχειριστή, με την οποία διευκολύνεται σημαντικά το έργο τους.

Ήδη η Διεύθυνση  Παιδείας έχει σχεδιάσει -  προγραμματίσει και εργασίες συντηρήσεων σε σχολικές μονάδες και στο προσεχές διάστημα, μετά από αποφάσεις των σχολικών επιτροπών θα ξεκινήσουν στοχευμένες εργασίες σε τουλάχιστον 10 σχολικές μονάδες.

Βασική αρχή στην λειτουργία των σχολικών μονάδων του Δήμου μας, αποτελεί η ορθή λειτουργία των σχολείων, η βελτίωση των δομών , η υλικοτεχνική υποστήριξή τους και η ομαλότερη λειτουργία της εκπαιδευτικής διαδικασίας».

 

 

 

 

ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΔΑΣ : Συνάντηση Λυμπέρη - Νικολόπουλου με Σύλλογο Δασκάλων Νηπιαγωγών Αμαλιάδας

Συνάντηση εργασίας είχαν το πρωί της Τρίτης ο Δήμαρχος Ήλιδας κ Γιάννης Λυμπέρης και ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ Χρήστος Νικολόπουλος,  με το Διοικητικό Συμβούλιο και τον Πρόεδρο Κώστα Ντούμα του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Περιοχής Πρωτοδικείου Αμαλιάδας.

Στη συνάντηση, συζητήθηκαν διάφορα θέματα, μεταξύ αυτών η καταλληλότητα των σχολικών κτιρίων, η ασφάλεια μαθητών και εκπαιδευτικών η επιχορήγηση προς τα σχολεία καθώς και τα γενικότερα προβλήματα που απασχολούν την σχολική κοινότητα και σχετίζονται με τον Δήμο.

Ο κ Λυμπέρης ευχαρίστησε αρχικά τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής κ. Νικολόπουλο για την προσπάθεια που καταβάλει ώστε να λυθούν όσο το δυνατό περισσότερα εκ των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα σχολεία του Δήμου Ήλιδας. Παράλληλα ευχαρίστησε και το Σύλλογο Δασκάλων και Νηπιαγωγών για την συνεργασία που έχουν και τόνισε ότι ο Δήμος βρίσκεται δίπλα στους εκπαιδευτικούς και στα προβλήματά τους.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου κ. Ντούμας στην τοποθέτηση του έκανε λόγο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η σχολική κοινότητα τονίζοντας πως πρέπει όλοι μαζί να παλέψουν ώστε αυτά να επιλυθούν άμεσα προς όφελος των μαθητών.

 

Έφη Γεωργοπούλου - Σαλτάρη: Σχετικά με τις απόψεις τις απόψεις της κ. Αυγερινοπούλου για τα έργα στον Καϊάφα

Ε, βέβαια αφού τα βρήκε όλα έτοιμα η κ. Αυγερινοπούλου επαίρεται ότι αυτή πρωτοστάτησε και ξεμπλόκαρε τα έργα στον Καϊάφα και κατηγορεί τον  ΣΥΡΙΖΑ για κωλυσιεργία. Τους λόγους ότι "γίνονται εύκολα αντιληπτοί" όσον αφορά τις καθυστερήσεις δεν τους εξηγεί στους Ηλείους πολίτες. Όπως άλλωστε δεν μας εξηγεί γιατί επί των ημερών της δικής της κυβέρνησης δεν έδειξαν κανένα ενδιαφέρον να πραγματοποιηθούν νέες μελέτες για να μην χαθεί  το ΕΣΠΑ των 8.055.000€ (κι όχι 7 εκ. όπως λανθασμένα αναφέρει η κ. Αυγερινοπούλου) που είχε εγκριθεί. Διότι οι μελέτες που είχαν γίνει από την τότε διοίκηση της ΕΤΑΔ δεν έπαιρναν έγκριση από την Αποκεντρωμένη  Διοίκηση γιατί τα έργα που προβλέπονταν δεν ήταν συμβατά με τον χαρακτήρα της περιοχής ως Νατούρα 2000.

      Για την ιστορία του θέματος πρέπει για άλλη μια φορά να ενημερώσω ότι έγιναν  από την αρχή νέες μελέτες, με τη συνεργασία της ΕΤΑΔ των Υπουργείων Πολιτισμού, Οικονομίας, Τουρισμού καθώς και υπηρεσιών της Αποκεντρωμένης διοίκησης και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Ακολούθησε ένας μαραθώνιος επισκέψεων, αυτοψιών και σκληρής δουλειάς εκ μέρους όλων των παραπάνω υπηρεσιακών παραγόντων για να ολοκληρωθεί ο φάκελος για την Ευρωπαϊκή Ένωση. Υπενθυμίζω ότι το έργο εντάχθηκε στο ΕΠΑνΕΚ  τον Ιανουάριο του 2018 για 5 εκ ευρώ στα πλαίσια της  Ανταγωνιστικότητας και αυτό ήδη είχε ένα μεγάλο βαθμό δυσκολίας στον τρόπο σύνταξης του φακέλου προκειμένου  να λάβει έγκριση.

Εξ άλλου από τον Σεπτέμβρη του 2019 είχα ανακοινώσει ότι μετά τη διαγωνιστική διαδικασία είχε ανακηρυχθεί ο προσωρινός μειοδότης του έργου που  είναι η εταιρία ΑΕΤΕΘ Α.Ε. Από τότε έπρεπε να περάσει ένα εύλογο χρονικό διάστημα για τυχόν ενστάσεις κλπ. μέχρι να γίνει η επίσημη ανακήρυξη του αναδόχου από  Ανεξάρτητη Επιτροπή εμπειρογνωμόνων, πανεπιστημιακών κ.ά. και να υπογραφεί η σύμβαση. Όπως καταλαβαίνει ο κάθε Ηλείος πολίτης από πλευράς μας δεν υπήρξε καμία καθυστέρηση κι αυτά που λέει η κ. Αυγερινοπούλου ότι πήγε στην κ. Κουντουρά και διέσωσε το έργο είναι ψευδέστατα, όταν τόσα υπουργεία και θεσμικοί φορείς έπρεπε ταυτόχρονα και συντονισμένα να δουλέψουν. Και στο κάτω-κάτω η κ.  Κουντουρά ποιας κυβέρνησης ήταν υπουργός; Του ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν;

Δεν διεκδικώ για τον εαυτό μου την πατρότητα της επανεκκίνησης των διαδικασιών για τα έργα στην περιοχή του Καϊάφα παρ' όλο που θα είχα κάθε ηθικό δικαίωμα να το κάνω. Πολλοί γνωρίζουν:πολίτες, ΜΜΕ και θεσμικοί από πόσα κύματα πέρασε αυτή η υπερπροσπάθεια. Ελπίζω  η κ. Αυγερινοπούλου να μην συνεχίσει να λέει ανακρίβειες και ψέματα γι’ αυτό το θέμα γιατί μόνο θετικό αντίκτυπο δεν έχει προς το πρόσωπό της.

 

 

 

Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Ζαχάρως: Χαιρετίζουμε την έναρξη των έργων στον Καϊάφα

Χαιρετίζουμε με ενθουσιασμό και ικανοποίηση την έναρξη των έργων για την αποκατάσταση και αξιοποίηση του Καϊάφα. Ένα μεγάλο έργο που η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ σχεδίασε, ωρίμασε, εξασφάλισε τη χρηματοδότησή του και δημοπράτησε, μπαίνει στη φάση της κατασκευής.

Ήταν το προσωπικό στοίχημα όλων των μελών του ΣΥΡΙΖΑ στη Ζαχάρω που το κέρδισαν με επιμονή, με κόπο και προσήλωση. Η σημαντικότητα του για την περιοχή μας είναι τεράστια. Ο Καϊάφας είναι η ναυαρχίδα της προόδου και ευημερίας του τόπου μας.

Η πρώτη φάση που ξεκίνησε αφορά «Παρεμβάσεις Εκσυγχρονισμού για το Συγκρότημα Καϊάφα», με προϋπολογισμό 5 εκατομμυρίων ευρώ για έργα εξυγίανσης των υδάτων, αποκατάσταση - ανάδειξη των σπηλαίων των Ανυγρίδων Νυμφών και εκσυγχρονισμού των υφιστάμενων δημόσιων υποδομών (ύδρευση, ενέργεια, αποχέτευση και αντιπυρική προστασία). Η δεύτερη και τρίτη φάση, με προϋπολογισμούς 5 και 7 εκατομμυρίων αντίστοιχα, έχουν εξασφαλισμένη χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ και το μόνο που απομένει στην παρούσα κυβέρνηση είναι να μην μπλοκάρει τα έργα, όπως κάνει με τον οδικό άξονα Πάτρα – Πύργος.

Καλούμε τον λαό της περιοχής, τους φορείς του τόπου και τη Δημοτική Αρχή στην πιο πλατιά συστράτευση προκειμένου να απαιτήσουμε την ομαλή ολοκλήρωση του έργου. Τα στελέχη και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ Ζαχάρως θα είμαστε πάντα στην πρώτη γραμμή της όποιας προσπάθειας για το καλό του τόπου. Στα πέντε χρόνια διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ αποδείξαμε ότι μπορούμε να κάνουμε και μεγάλα έργα. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!

Με εκτίμηση

Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Ζαχάρως

Ερώτηση κατέθεσε χθες στη Βουλή ο Ανδρέας Νικολακόπουλος - Κανένα περιθώριο αναμονής και αγωνίας σχετικά με την Πατρών - Πύργου

Η ανησυχία που έχει δημιουργηθεί μετά την καθυστέρηση στις διαδικασίες και τα νέα τροχαία δυστυχήματα στην εθνική οδό «μιλούν από μόνα τους» ότι περιθώρια άλλα για αναμονή και παρατεταμένη αγωνία δεν υπάρχουν…

 

Την επισήμανση αυτή έκανε χθες ο βουλευτής Ηλείας της ΝΔ Ανδρέας Νικολακόπουλος καταθέτοντας ερώτηση στη Βουλή για τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή σχετικά με τον αυτοκινητόδρομο.

 

Ο κ. Νικολακόπουλος ζητά να δοθούν απαντήσεις για τον τρόπο υλοποίησης του έργου και τον σχεδιασμό του Υπουργείου όπως και για το χρονικό πλαίσιο που υπό νέες συνθήκες οι εργασίες θα ολοκληρωθούν.

 

Αναλυτικά η ερώτηση του Ηλείου κοινοβουλευτικού έχει ως εξής:

  1. Εάν έχει ολοκληρώσει τις επαφές με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και αν υπάρχει απάντηση για τον τρόπο υλοποίησης του έργου
  2. Εάν η οποιαδήποτε ενδεχόμενη διαφοροποίηση από τις σημερινές συνθήκες του έργου και η αλλαγή του τρόπου εκτέλεσης θα επιφέρει νέα καθυστέρηση και για πόσο χρονικό διάστημα
  3. Εάν υπάρχει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του έργου

 

Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου για τον θάνατο των δύο εκπαιδευτικών

ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΦΑΣΗΣ

 

Ακολούθως ο Πρόεδρος έθεσε υπόψη του Δημοτικού Συμβουλίου το μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης με τίτλο: Έκδοση ψηφίσματος  για τον άδικο θάνατο των δυο εκπαιδευτικών που υπηρετούσαν στο ΓΕΛ Λεχαινών, σε θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στην Ε.Ο. Πύργου – Πατρών και κάλεσε το σώμα να προβεί στην έκδοση ψηφίσματος.

 

   Το Δημοτικό Συμβούλιο Πύργου,

Αποφασίζει ομόφωνα

 

την έκδοση ψηφίσματος το πλήρες κείμενο του οποίου έχει ως εξής:

 

Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α

 

Το Δημοτικό Συμβούλιο Πύργου, μετά το θλιβερό άγγελμα του  άδικου θανάτου,  των εκπαιδευτικών ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ και ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΡΟΔΗ που υπηρετούσαν στο ΓΕΛ Λεχαινών, σε θανατηφόρο ατύχημα στο δρόμο καρμανιόλα Πύργος - Πάτρα, αποφάσισε

 

  1. Να εκφράσει τα θερμά του συλλυπητήρια στις οικογένειες των εκλιπόντων
  2. Να εκφράσει τη βαθιά αγανάκτησή του για τις βαλτωμένες διαδικασίες της κατασκευής του αυτοκινητόδρομου Πύργος – Πάτρα που έχουν ως συνέπεια την απώλεια ανθρώπινων ζωών
  3. Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό τύπο και
  4. Να αποσταλεί το ψήφισμα στους καθ’ ύλην αρμόδιους υπουργούς.

 

 

Η παρούσα απόφαση έλαβε αύξοντα αριθμό **/2020.

Για το σκοπό αυτό συντάχθηκε το παρόν πρακτικό που υπογράφεται ως ακολούθως:

 

    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                              ΤΑ ΜΕΛΗ                          Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

Ακριβές Απόσπασμα

εκ των πρακτικών του Δ.Σ.

Πύργος  ** – ** -  2020

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ

 

 

 

 

ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ

Περισσότερα Άρθρα...

Εγγραφείτε προκειμένου να λαμβάνετε δωρεάν ειδοποιήσεις όταν έχουμε νεότερες πληροφορίες.