237 New Articles

Αυτοψία Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Ηλείας Βασίλη Γιαννόπουλου στο έργο συντήρησης-αποκατάστασης βατότητας του Ε.Ο.Δ, στο Βούναργο

Αυτοψία στις εργασίες συντήρησης και βελτίωσης του επαρχιακού οδικού δικτύου, στην περιοχή του Βουνάργου, του Δήμου Πύργου, πραγματοποίησε σήμερα Τετάρτη 20 Μαΐου 2020 ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Ηλείας Βασίλης Γιαννόπουλος. Πρόκειται για εργασίες που εκτελούνται στο πλαίσιο του έργου «Συντήρηση αποκατάσταση βατότητας στο Ε.Ο.Δ του βορείου τμήματος Ν. Ηλείας ετών 2019-2020».

   Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιαννόπουλος επιθεώρησε τις εργασίες και ενημερώθηκε για την πορεία εκτέλεσης του έργου συνολικά, από τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε Ηλείας Νίκο Μπούλιαρη. Ειδικότερα, μέχρι σήμερα, έχουν εκτελεστεί οι εργασίες στο τμήμα από την διασταύρωση της Ε.Ο Πατρών – Πύργου έως το Βούναργο και στην παρούσα φάση το έργο υλοποιείται στο τμήμα του επαρχιακού οδικού δικτύου, από Βούναργο προς Φοναΐτικα και Πράσινο. Ακολούθως θα γίνουν οι αναγκαίες παρεμβάσεις και στο τμήμα της επαρχιακής οδού από Πράσινο προς Λαστέικα.

   Σύμφωνα με τις ανάγκες κάθε περιοχής και τμήματος παρέμβασης, οι εργασίες αφορούν σε άρσεις καταπτώσεων και αποκαταστάσεις καθιζήσεων με τοποθέτηση γεωυφάσματος όπου κρίνεται απαραίτητο, καθαρισμούς, διανοίξεις και επενδύσεις τάφρων με σκυρόδεμα, καθαρισμούς πρανών κ.α. Στο έργο, τέλος, περιλαμβάνονται τμηματικές παρεμβάσεις με ασφαλτικές στρώσεις, με πρόβλεψη για τη σχετική διαγράμμιση οδοστρώματος και τοποθέτησης στηθαίων ασφαλείας.

   Πρόκειται για ένα έργο αρχικού προϋπολογισμού 2,5 εκατ. ευρώ, που θα συμβάλει καθαριστικά στην ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων στο επαρχιακό δίκτυο των περιοχών παρέμβασης.

 

 

 

Εθελοντική Αιμοδοσία – Μια πρωτοβουλία της Δημοτικής Αστυνομίας Δήμου Πύργου

 

Σε τούτες τις κρίσιμες στιγμές, τις στιγμές της λοίμωξης COVID-19, η Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Πύργου σε συνεργασία με το Γ.Ν. Νοσοκομείο Πύργου, αναλαμβάνει πρωτοβουλία προσφοράς και αλληλεγγύης.

 Στέλνουμε μήνυμα ζωής, μήνυμα στήριξης στο σύστημα δημόσιας υγείας, στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας μας, σε όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται αντιμέτωποι με προβλήματα υγείας.

Προχωράμε ενωμένοι, όλοι μαζί για να κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο για να αντιμετωπίσουμε την έλλειψη αίματος στην Χώρα μας.

 Για τον λόγο αυτό, στις 23  Μαϊου, ημέρα Σάββατο και ώρα 9:00 το πρωϊ μέχρι 2:00 το μεσημέρι, στο Λάτσειο  Δημοτικό Μέγαρο, θα πραγματοποιηθεί Εθελοντική ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ.

 Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Μαρίνος Αχτύπης δήλωσε για τη συγκεκριμένη δράση : «Σ΄ αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς.

Καλούνται οι συμπολίτες μας, οι αιρετοί, οι εργαζόμενοι του Δήμου, οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι, οι Αθλητικοί Σύλλογοι, ο Εμπορικός Κόσμος, όλοι οι φορείς και σύλλογοι να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια. Η Δημοτική Αστυνομία δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο σε κάθε ευκαιρία και είναι δίπλα στους δημότες του Πύργου, σε κάθε περίπτωση και με κάθε τρόπο»

 

 

Σε ψηφιακό έργο-πιλότο για όλη την Ελλάδα επιλέχτηκε ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας - Συνάντηση του Δημάρχου κ. Γιώργου Γεωργιόπουλου με τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Κυριάκο Πιερρακάκη

Φωτογραφία: Από τη συνάντηση του Δημάρχου Αρχαίας Ολυμπίας κ. Γεωργιόπουλου με τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Πιερρακάκη.

Η σημαντική προοπτική συνεργασίας του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας και του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης αποτέλεσε το αντικείμενο συνάντησης εργασίας που πραγματοποιήθηκε τη περασμένη Τετάρτη 13 Μαΐου 2020, στο γραφείο του Υπουργού κ. Κυριάκου Πιερρακάκη.

Ο Δήμαρχος κ. Γεωργιόπουλος, μετά από σχετική πρόσκληση του Γραφείου του Υπουργού, συναντήθηκε με τον κ. Πιερρακάκη και συζήτησε τα γενικότερα ζητήματα ψηφιακού μετασχηματισμού που βρίσκονται στις κυβερνητικές προτεραιότητες και απ’ τις οποίες ο Δήμος μπορεί να επωφεληθεί ανταποκρινόμενος στις απαιτήσεις της νέας ψηφιακής εποχής.

Μέσα από την εφαρμογή του Σχεδίου που παρουσίασε ο κ. Γεωργιόπουλος στον Υπουργό κ. Πιερακκάκη, ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας στοχεύει να υλοποιήσει «έξυπνες δράσεις» για την ενίσχυση της συμμετοχικότητας των πολιτών, τη βελτίωση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητάς τους, την άρση του ψηφιακού χάσματος, την επίτευξη βιωσιμότητας και αποτελεσματικής διαχείρισης των υπηρεσιών, την ενίσχυση της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας, τη βελτίωση των συνθηκών μετακίνησης, την προστασία του περιβάλλοντος, την αποτελεσματική διαχείριση των φυσικών πόρων και τη δημιουργία ενός σύγχρονου και ανταγωνιστικού τουριστικού προορισμού, όπως αξίζει στην Αρχαία Ολυμπία.

Ο κ. Γεωργιόπουλος επισήμανε ότι «αυτό που πραγματικά χρειάζεται η Αρχαία Ολυμπία, δεν είναι μία διαχείριση της κατάστασής της. Είναι καινοτόμες και πρωτοποριακές παρεμβάσεις που θα αναβαθμίσουν τον Δήμο και θα αναδείξουν την σημαντικότητά του με σύγχρονους όρους και καινοτόμες δράσεις ψηφιακής και όχι μόνο μετεξέλιξης. Θέλει επιμονή, φαντασία αλλά και γνώση για να αλλάξει η Αρχαία Ολυμπία. Και αλλάζει».

Αποτέλεσμα, τόσο της εν λόγω συνάντησης όσο και της προηγηθείσας «αθόρυβης» πλην όμως συστηματικής και άρτιας προετοιμασίας του Δήμου, ήταν η  επιλογή του ΚΕΠ του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας  ως δήμου – πιλότου για την υλοποίηση του προγράμματος  my KEP live ( εξυπηρέτηση μέσω βιντεοκλήσεων) που πρόκειται να πραγματοποιήσει το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Στη συνάντηση, η οποία διεξήχθη σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, παρόντες  ήταν οι Αντιδήμαρχοι Πολιτισμού – Τουρισμού κ. Χάρης Σπηλιόπουλος και Τεχνικών Έργων κ. Παναγιώτης Φλέσσας.

Μετά το πέρας της συνάντησης  ο Δήμαρχος κ. Γεωργιόπουλος δήλωσε: «Ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας θα περάσει στην ψηφιακή εποχή. Ο ψηφιακός μετασχηματισμός ήταν προεκλογική μας δέσμευση αλλά πρωτίστως ήταν και είναι η απαίτηση των πολιτών και της εποχής μας. Μείναμε αρκετά πίσω για πολύ καιρό.  Η ένταξη του Δήμου μας στο πρόγραμμα my KEP live είναι μια μικρή κατάκτηση. Από τους δημότες μας ζητώ να το «αγκαλιάσουν» καθώς είμαι πεπεισμένος πως θα βελτιώσει αισθητά τις παρεχόμενες από τον δήμο υπηρεσίες και θα ανοίξει το δρόμο για τη σταδιακή μετατροπή της Αρχαίας Ολυμπίας σε μία έξυπνη πόλη.

Χαίρομαι ιδιαίτερα για αυτήν την πρώτη, πλην όμως άκρως παραγωγική, συνάντηση με τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Κυριάκο Πιερρακάκη. Ευχαριστώ τόσο τον ίδιο όσο και τους συνεργάτες του για την αμέριστη βοήθειά τους και την κατανόηση του έργου μας και των προσπαθειών μας. Δεν είναι τυχαία η επιλογή του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας για το έργο – πιλότο του my KEP live.  Είναι αποτέλεσμα δουλειάς και συνέπειας».

Αξίζει να σημειωθεί πώς μόλις μία μέρα αργότερα ο Δήμος, σύμφωνα με την ΑΠ.ΥΦ. 283/13-5-20 επιστολή του Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Γιώργου Γεωργαντά, επιλέχθηκε ως τόπος διοργάνωσης συνάντησης εργασίας στην Αρχαία Ολυμπία, στο πλαίσιο του προγράμματος ΚΕΠPLUS. Σκοπός της συνάντησης είναι η ανταλλαγή απόψεων αναφορικά με την ενίσχυση της τοπικής νεοφυούς επιχειρηματικότητας και η διερεύνηση του ρόλου που μπορούν να διαδραματίσουν τα ΚΕΠ ως επιταχυντές  της τοπικής επιχειρηματικής ανάπτυξης.

Μετά και την επιλογή του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας στο πρόγραμμα KEΠPLUS ο κ. Γεωργιόπουλος εξέφρασε την ικανοποίησή του και τόνισε: «Στην Αρχαία Ολυμπία δίνουμε κάθε μέρα μία διαφορετική μάχη και όταν την κερδίζουμε είμαστε ευχαριστημένοι, αλλά ταυτόχρονα ετοιμαζόμαστε για την επόμενη. Εμείς όντως έχουμε πειστεί ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση μπορεί να παράγει σπουδαία αποτελέσματα και ότι μπορούμε, με τις δικές μας δυνάμεις να χτίσουμε έναν Δήμο πρότυπο. Εξωστρεφή,  κοντά στους νέους που επιχειρούν, που εξάγουν, που δημιουργούν. Έναν Δήμο που δεν φοβάται το νέο και το σύγχρονο, που μπορεί να καινοτομεί και να παράγει αποτέλεσμα,  που δίνει κίνητρα και στηρίζει τις προσπάθειες των ανθρώπων του. Που αγκαλιάζει τους αδύναμους , αποδεικνύοντας έμπρακτα το κοινωνικό του πρόσωπο. Που προάγει τα ανταγωνιστικά του πλεονεκτήματα και χτίζει το αύριο με σημαντικά έργα υποδομής. Ένας “έξυπνος” Δήμος, όπως τον ονομάζουμε, που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πολιτών και δεν τους ταλαιπωρεί με τη γραφειοκρατία. Και αυτό δεν είναι απλό. Για να καταφέρουμε να λειτουργήσει ο έξυπνος Δήμος, χρειάζεται να δώσουμε μάχη για το αυτονόητο και να έρθουμε αντιμέτωποι με την οπισθοδρόμηση και την άρνηση. Θα τα καταφέρουμε».

Συνελήφθη δράστης για κλοπές στην Ηλεία

Εξιχνιάσθηκαν συνολικά τέσσερις περιπτώσεις σε οικίες και κατάστημα

Επιπλέον ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία δυο συνεργών του

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπών.

Με την ίδια κατηγορία βαρύνονται και δυο ακόμα ημεδαποί, συνεργοί του δράστη, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.

Ειδικότερα, οι δράστες, προχθές το απόγευμα, ενεργώντας από κοινού, μετέβησαν σε οικία ηλικιωμένης ημεδαπής σε περιοχή της Αμαλιάδας, όπου οι δυο από αυτούς με την μέθοδο της απασχόλησης, της αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (500) ευρώ και διέφυγαν με όχημα, στο οποίο τους ανέμενε ο τρίτος δράστης.

Για τη διερεύνηση του περιστατικού κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, οι οποίοι εντόπισαν χθες το πρωί τον δράστη στην Πάτρα και τον συνέλαβαν σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών. 

Από την έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, προέκυψε ότι οι δράστες ενεργώντας από κοινού, είχαν διαπράξει από την 03-05-2020 έως και την 18-05-2020, τις εξής κλοπές σε περιοχές της Ηλείας :

 • Την 03/05/2020 εισήλθαν σε οικία ηλικιωμένου ημεδαπού και με την μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσαν από την τσέπη του παντελονιού του το χρηματικό ποσό των (780) ευρώ.
 • Την 08/05/2020 μετέβησαν σε οικία ηλικιωμένης ημεδαπής και προφασιζόμενοι τους πλανόδιους πωλητές αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (65) ευρώ.
 • Την 18/05/2020 μετέβησαν σε κατάστημα μίνι μάρκετ και αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν χρήματα, χωρίς ωστόσο να ολοκληρώσουν την πράξη τους.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας, ενώ το αυτοκίνητο κατασχέθηκε ως μέσο τέλεσης διάπραξης των κλοπών. 

 

 

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΡΙΝΗΣ: Χωρίς αντίκρισμα οι υποσχέσεις της κυβέρνησης για τη ρύθμιση των πυρόπληκτων δανείων

Πρακτικά εκτός των μέτρων ρευστότητας οι επαγγελματίες της Ηλείας

Αόριστες υποσχέσεις για ειδική νομοθετική ρύθμιση των βεβαιωμένων οφειλών που προέρχονται από τα ‘’πυρόπληκτα’’ δάνεια έδωσε ο υφυπουργός Οικονομικών κ. Ζαββός, απαντώντας στην επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή Ηλείας Μιχάλη Κατρίνη.

Ο κ. Ζαββός επανέλαβε αυτό ακριβώς που είχε εγγράφως υποσχεθεί και ο κ. Σκυλακάκης στις 26/11/2019, απαντώντας σε σχετική ερώτηση και το οποίο ουδέποτε έγινε. Δικαιολόγησε, μάλιστα, την καθυστέρηση λόγω της κρίσης του κορωνοϊού, χωρίς να απαντήσει γιατί η κυβέρνηση εδώ και 6 μήνες δεν έχει υλοποιήσει τη δέσμευσή της ώστε να ρυθμιστούν οι φορολογικές υποχρεώσεις των Ηλείων ‘’πυρόπληκτων’’ δανειοληπτών σε 120 δόσεις.

Ο κ. Κατρίνης ζήτησε από την κυβέρνηση να πιέσει τις τράπεζες να προχωρήσουν άμεσα σε ρυθμίσεις των πυρόπληκτων δανείων, ώστε οι επαγγελματίες της Ηλείας να αποκτήσουν πρόσβαση στα εργαλεία ρευστότητας (ΤΕΠΙΧ ΙΙ, Ταμείο Εγγυοδοσίας), τα οποία τρέχουν τώρα και  από τα οποία είναι αποκλεισμένοι. Ο Ηλείος βουλευτής ζήτησε να ενταχθούν και τα πυρόπληκτα δάνεια που είναι μη εξυπηρετούμενα στο καθεστώς των ‘’κόκκινων’’ δανείων που θα επιδοτηθούν από το κράτος για 9 μήνες (πληττόμενοι από κορωνοϊό), σύμφωνα με τις προαναγγελίες της κυβέρνησης.

Ο κ. Κατρίνης επανέλαβε την απροθυμία των τραπεζών να προτείνουν βιώσιμες ρυθμίσεις στους ‘’πυρόπληκτους’’ δανειολήπτες εντός του 2019 (όσο ίσχυαν οι εγγυήσεις του δημοσίου), θέτοντας ερωτήματα για το πόσες τέτοιες ρυθμίσεις ολοκληρώθηκαν και πόσα αιτήματα για καταπτώσεις των εγγυήσεων υποβλήθηκαν από τις τράπεζες και έγιναν δεκτά, χωρίς να πάρει απάντηση.

Ο Ηλείος βουλευτής στηλίτευσε τη στάση των τραπεζών, οι οποίες μεταφέρουν εκτός από τα ‘’κόκκινα’’ δάνεια και εξυπηρετούμενα δάνεια ή δάνεια με μικρή καθυστέρηση στις εταιρείες διαχείρισης (funds) για να τα διαχειριστούν, την ίδια στιγμή που η Τράπεζα της Ελλάδος προτείνει τη δημιουργία μιας ‘’bad bank’’, εναλλακτικά των τιτλοποιήσεων του ‘’Ηρακλή’’.

Ο κ. Κατρίνης δήλωσε:’’ Η κυβέρνηση εδώ και 6 μήνες υπόσχεται λύση στο θέμα των πυρόπληκτων δανείων, χωρίς να κάνει κάτι. Η μεγάλη πλειοψηφία των επαγγελματιών της Ηλείας πάλεψε να σταθεί όρθια στην κρίση, αλλά σήμερα δεν έχει πρόσβαση στον τραπεζικό δανεισμό με εγγύηση του δημοσίου. Οι τράπεζες, επιτέλους, να προτείνουν βιώσιμες ρυθμίσεις ώστε ο επιχειρηματικός κόσμος να ρυθμίσει τις οφειλές του, να τύχει της επιδότησης δανείου που έχει προαναγγείλει η κυβέρνηση και να αποκτήσει πρόσβαση στη ρευστότητα με ευνοϊκούς όρους’’

Πύργος - Σύλληψη για μέθη και για παράβαση του νόμου για τα όπλα

Συνελήφθη, χθες αργά το βράδυ, στην Εθνική Οδό Πατρών -  Πύργου, στην διασταύρωση Αγίου Γεωργίου, από αστυνομικούς του Τμήματος  Τροχαίας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε τροχονομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε αυτοκίνητο, υπό την επήρεια μέθης.

Επιπλέον, από τον έλεγχο των στοιχείων του συλληφθέντα προέκυψε ότι κατείχε κυνηγετικό όπλο, χωρίς να έχει ανανεώσει την άδεια του.

Δ/ση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής: Παρατείνεται το πρόγραμμα αναδιάρθρωσης και μετατροπής αμπελώνων μέχρι την 15η Ιουνίου

              

             

                          

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

 

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

 

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΗΛΕΙΑΣ

                       Πύργος   20/5/2020

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

  ΚΑΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ

                      

                       Αριθ. Πρωτ.:116723/10351

ΤΜΗΜΑ: ΦΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ                  

 

Ταχ. Δ/νση        

:

Διοικητήριο

 

 

  ΠΡΟΣ:     Μ.Μ.Ε ΗΛΕΙΑΣ

               

 

Ταχ. Κώδικας  

:

 

27131

 

Tηλέφωνο

:

2621360133

 

Φαξ

:

2621360156

 

Email

:

 

 

Πληροφορίες

:

Γιάνναρου Νίκη-Τροχαλιά Γ.

 

 

 

 

 

 

           

ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

            Από τη Δ/ση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής ανακοινώνεται ότι παρατείνεται το πρόγραμμα αναδιάρθρωσης και μετατροπής αμπελώνων μέχρι την 15η Ιουνίου. Όσοι αμπελοκαλλιεργητές ενδιαφέρονται να ενταχθούν  στο πρόγραμμα αναδιάρθρωσης και μετατροπής αμπελώνων μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις συνοδευόμενες με τα παρακάτω δικαιολογητικά.

 1. Δήλωση αμπελοκαλλιέργειας επικαιροποιημένη
 2. Δηλώσεις συγκομιδής των δύο τελευταίων ετών για όλα τα υφιστάμενα αμπελοτεμάχια από τις οποίες να προκύπτει εμπορία σε οινοποιεία.
 3. Δήλωση εκμετάλλευσης στα πλαίσια της αίτησης Ενιαίας Ενίσχυσης  τρέχουσας χρονιάς μαζί με το απόσπασμα του ορθοφωτοχάρτη. Υποχρέωση που πρέπει να τηρείται για τα δέκα επόμενα χρόνια.
 4.    Φωτοτυπία των δυο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας
 5. Συμβόλαιο ή Βεβαίωση δηλωθείσας περιουσιακής κατάστασης    

   (συνοδευόμενη από Υπεύθυνη δήλωση ότι τα στοιχεία είναι ακριβή και αληθή)    

   ή ενοικιαστήρια  θεωρημένα για το γνήσιο των υπογραφών, και σε περίπτωση  

    έγκρισης ένταξης στο πρόγραμμα 10/ετές ενοικιαστήριο όπου απαιτείται .

 1. Φωτοτυπία Εκκαθαριστικού Εφορίας τελευταίου έτους ή άλλου φορολογικού εγγράφου, όπου αναγράφεται το  ΑΦΜ του παραγωγού.
 2. Φωτοτυπία βιβλιαρίου τράπεζας, με το αριθμό του τραπεζικού λογαριασμού.
 3. Σε περίπτωση που έχουμε αλλαγή θέσης κατά την φύτευση ή άδεια αναφύτευσης είναι υποχρεωτική η προσκόμιση των συντεταγμένων των αιτούμενων αγροτεμαχίων.

Η ελάχιστη έκταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα καθορίζεται σε 0,5 στρ και η διατήρηση της νέας φυτείας θα πρέπει να είναι τουλάχιστον δέκα ετών ανεξαρτήτως κατόχου.

 Η  αίτηση του  παραγωγού θα αποστέλλεται στα παρακάτω  e-mail

         Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.    ή

         Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

   ή θα αποστέλλεται   ταχυδρομικώς στην υπηρεσία μας,

   ή μετά από τηλεφωνικό ραντεβού   συνοδευόμενη με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

  Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν το πρόγραμμα θα απευθύνεστε   στα τηλέφωνα: 2621360133 και 2621360127.                                    

                                                Η Προϊσταμένη Διεύθυνσης  Αγροτικής Οικονομίας

                                                                      και Κτηνιατρικής

                                                                     Π. ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Περισσότερα Άρθρα...

Εγγραφείτε προκειμένου να λαμβάνετε δωρεάν ειδοποιήσεις όταν έχουμε νεότερες πληροφορίες.