6 New Articles

Β. Φεύγας (Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού & Επικοινωνίας -ΝΔ): “Η Ελλάδα βρίσκει τους ρυθμούς της με τη Νέα Δημοκρατία στο τιμόνι

Για τον ένα χρόνο από την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας μας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη μίλησε στους ραδιοφωνικούς σταθμούς Politica 89.8 και LatoFM, ο Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Φεύγας. 

Για τις αλλαγές που επήλθαν μετά από ένα χρόνο διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Φεύγας τόνισε πως: “Πριν από ένα χρόνο είχαμε ζητήσει να μας δοθεί ρητή εντολή διακυβέρνησης από τον Ελληνικό λαό, όπως και έγινε, με αποτέλεσμα να σηματοδοτηθεί η πολιτική αλλαγή που χρειαζόταν για την χώρα μας. Η Ελλάδα προσελκύει το επενδυτικό ενδιαφέρον. Το εμβληματικό έργο στο Ελληνικό ξεκίνησε όπως και πολλές άλλες επενδύσεις, μικρές και μεγάλες, δημιουργώντας θέσεις εργασίας και καλύτερες προοπτικές για όλους μας.  Το κύρος και η αξιοπιστία της χώρας έχουν αποκατασταθεί στο εξωτερικό, καθώς η διεθνής οικονομική κοινότητα μας εμπιστεύεται με αποτέλεσμα τα επιτόκια δανεισμού της χώρας να κυμαίνονται σε χαμηλά επίπεδα εδώ κι ένα χρόνο. Έχουμε αποκτήσει ισχυρή διπλωματική φωνή, κάτι που αποδείχθηκε εμπράκτως με τη στήριξη της Ελλάδας στην κρίση του Έβρου από όλους τους θεσμικούς φορείς της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και άλλων συμμαχικών χωρών.”

Μέτρα στήριξης για τους εργαζομένους στον τουρισμό, θα λάβει η κυβέρνηση, όπως επεσήμανε ο Φεύγας τονίζοντας πως:  “Αντιμετωπίσαμε με επιτυχία την υγειονομική κρίση του COVID-19, με αποτέλεσμα η χώρα να θεωρείται πρότυπο και σημείο αναφοράς σε όλο τον κόσμο προκειμένου να ανακάμψει και το τουριστικό προϊόν της χώρας και πλέον είμαστε  έτοιμοι να λάβουμε περαιτέρω μέτρα στήριξης και για τους εργαζομένους που πλήττονται.στον τουρισμό “

Κοροναϊός: 9 νέα κρούσματα – Τα 7 εισαγόμενα [Γραφήματα]

Σήμερα ανακοινώνουμε 9 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων τα 7 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου τις χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 3519, εκ των οποίων το 54.8% άνδρες αφορά άνδρες.

Πηγή, περισσότερα στο https://www.in.gr/2020/07/05/greece/koronaios-9-nea-krousmata-ta-7-eisagomena/

Κοροναϊός: 25 νέα κρούσματα και κανένας θάνατος το τελευταίο 24ωρο – Πόσα είναι «εισαγόμενα»

Σταθερός παραμένει ο αριθμός των νέων κρουσμάτων κοροναϊού στη χώρα μας, καθώς το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν 25, εκ των οποίων τα οκτώ κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου. Παράλληλα, δεν σημειώθηκε κάποιος θάνατος.

Πηγή, περισσότερα στο https://www.in.gr/2020/07/04/greece/koronaios-25-nea-krousmata-kai-kanenas-thanatos-teleytaio-24oro/

Προκήρυξη Διαγωνισμού για παραγωγή αναμνηστικών προϊόντων με τα Σήματα της Επιτροπής «Ελλάδα 2021»

Η Επιτροπή «Ελλάδα 2021» προχωρά στην προκήρυξη διαγωνισμού για ανακήρυξη αδειούχων που θα αναλάβουν την παραγωγή και εμπορία αναμνηστικών προϊόντων ενόψει της συμπλήρωσης διακοσίων (200) ετών από την Παλιγγενεσία, τα οποία θα φέρουν τα Σήματα της Επιτροπής.

Πηγή, περισσότερα στα https://www.tanea.gr/2020/07/03/market/prokiryksi-diagonismou-gia-paragogi-anamnistikon-proionton-me-ta-simata-tis-epitropis-ellada-2021/

Τουρισμός για όλους: Πότε εκπνέει η προθεσμία για την υποβολή αίτησης

Η διάρκεια του προγράμματος είναι εξάμηνη, από τις 15 Ιουλίου έως τις 31 Δεκεμβρίου, με δυνατότητα παράτασης. Ο Χάρης Θεοχάρης επισήμανε ότι το πρόγραμμα αποσκοπεί στην ομαλή επανεκκίνηση της τουριστικής κίνησης, αλλά και την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.

Πηγή, περισσότερα στα https://www.tanea.gr/2020/07/04/economy/tourismos-gia-olous-pote-ekpneei-i-prothesmia-gia-tin-ypovoli-aitisis/

 

Ξεκινάει τον Οκτώβριο ο έλεγχος των αιτήσεων του ν. Κατσέλη

Στον έλεγχο των αιτήσεων του νόμου Κατσέλη προκειμένου να διαπιστωθεί πόσοι δικαιούνται την προστασία του και πόσοι έχουν κάνει αίτηση προκειμένου να κερδίσουν χρόνο, προχωράει η κυβέρνηση.

Πηγή, περισσότερα στην https://www.kathimerini.gr/1085952/article/oikonomia/ellhnikh-oikonomia/3ekinaei-ton-oktwvrio-o-elegxos-twn-aithsewn-toy-n-katselh

Στις 18 Ιουλίου η ενθρόνιση του νέου μητροπολίτη Ίμβρου και Τενέδου από τον Οικουμενικό Πατριάρχη

Το μεσημέρι του Σαββάτου 18 Ιουλίου, στο μητροπολιτικό ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στην Παναγία της Ίμβρου, ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος θα ενθρονίσει το νέο μητροπολίτη Ίμβρου και Τενέδου κ. Κύριλλο, που είναι λεσβιακής καταγωγής.

Πηγή, περισσότερα στο https://www.in.gr/2020/07/04/greece/stis-18-iouliou-enthronisi-tou-neou-mitropoliti-imvrou-kai-tenedou-apo-ton-oikoumeniko-patriarxi/

Περισσότερα Άρθρα...

Εγγραφείτε προκειμένου να λαμβάνετε δωρεάν ειδοποιήσεις όταν έχουμε νεότερες πληροφορίες.