773 New Articles

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΗΝΕΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΡΙΝΟΥ - Η πρώτη επίσημη του Δ. Βασιλόπουλου στην «καρδιά» του Δήμου

«Με την βοήθεια του Δημάρχου Ανδρέα Μαρίνου, της διευθύντριας και όλου του προσωπικού της Τεχνικής Υπηρεσίας, θα συνεχίσουμε την υλοποίηση σειράς δράσεων αναπτυξιακού χαρακτήρα που έχουν στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και την ανάπτυξη του Δήμου μας», τόνισε μεταξύ άλλων ο αναπληρωτής δήμαρχος και αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Πολεοδομίας και Χωροταξίας του Δήμου Πηνειού κ. Δημήτρης Βασιλόπουλος παρουσία του Δημάρχου Πηνειού κ. Ανδρέα Μαρίνου και της απελθούσης αντιδημάρχου κ. Χριστίνας Βρυώνη, στην πρώτη επαφή που είχε σήμερα με το προσωπικό της Υπηρεσίας που αποτελεί την «καρδιά» του Δήμου και την αιχμή του δόρατος για την ανάπτυξή του.

Συγκεκριμένα ο κ. Δημήτρης Βασιλόπουλος, δήλωσε:

«Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή η απόφαση του Δημάρχου Πηνειού Ανδρέα Μαρίνου να αναλάβω εκτός από το κομμάτι του Πολιτισμού και την αντιδημαρχία της Τεχνικής Υπηρεσίας, απόφαση που παράλληλα είναι και μια μεγάλη πρόκληση. Είναι ένας δύσκολος τομέας που εκτιμώ ότι με την βοήθεια του Δημάρχου, της διευθύντριας και όλου του προσωπικού, θα έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Μαζί θα συνεχίσουμε την υλοποίηση σειράς δράσεων αναπτυξιακού χαρακτήρα με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και την ανάπτυξη του Δήμου μας».

Ο Δήμαρχος Πηνειού κ. Ανδρέας Μαρίνος δήλωσε:

«Κατ’ αρχήν θέλω να ευχαριστήσω την Χριστίνα Βρυώνη που απέδειξε ότι αποτελεί μια μεγάλη αυτοδιοικητική μονάδα για τον Δήμο μας. Δικαιώνει την άποψή μου ότι η νεολαία μας είναι το μέλλον του τόπου μας. Μόλις ξεπεραστεί το προσωπικό της πρόβλημα θα της δοθεί νέα ευκαιρία σε θέση ευθύνης. Την διαδέχεται ένας αυτοδιοικητικός με τεράστια εμπειρία που θα μπορούσε να είναι για πολλά χρόνια η αιχμή του δόρατος στο Δήμο Πηνειού αλλά κάποιοι τον φοβόντουσαν και δεν του έδωσαν ευκαιρίες με αποτέλεσμα να χάσει ο Δήμος. Τον έμπειρο Δημήτρη Βασιλόπουλο τον όρισα επίσης και αναπληρωτή μου γιατί η πληθώρα των υποχρεώσεων που έχω, με αναγκάζει να βρίσκομαι αρκετές φορές εκτός νομού για να προωθήσω μέσω των γνωριμιών μου θέματα του Δήμου. Τέλος όσον αφορά την Τεχνική Υπηρεσία ομολογώ ότι είμαστε λίγοι, αλλά είμαστε πολύ δυνατοί και αυτός είναι ο λόγος που ο Δήμος είναι ένα διαρκές εργοτάξιο».

Η απελθούσα αντιδήμαρχος κ. Χριστίνα Βρυώνη, συγκινημένη δήλωσε:

«Ευχαριστώ τον Δήμαρχο για την τιμή και την εμπιστοσύνη που επέδειξε στο πρόσωπό μου αναθέτοντάς μου τα καθήκοντα του αντιδημάρχου, γιατί απέδειξε για πολλοστή φορά ότι είναι από τους ανθρώπους που δίνουν βήμα στη νεολαία πιστεύοντας πως από τη νέα γενιά εξαρτάται το μέλλον του τόπου μας. Ήμουν είμαι και θα είμαι πάντα στο πλευρό του Ανδρέα Μαρίνου, στηρίζοντας τις αποφάσεις του και τις επιλογές του. Ευχαριστώ επίσης για την αρμονική συνεργασία όλο το προσωπικό της Τεχνικής Υπηρεσίας. Είμαι απόλυτα βέβαιη ότι ο δάσκαλος και έμπειρος αυτοδιοικητικός κ. Δημήτρης Βασιλόπουλος θα αφήσει το δημιουργικό του αποτύπωμα στην Τεχνική Υπηρεσία».

ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

 

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ - Για τα κρούσματα στα σχολεία

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

 

Κοινοποίηση: 1.Υπουργείο Υγείας (Υπουργό & Αν. Υπουργό)

2. Περιφερειακή Δ/νση Α΄/βάθμιας & Β΄/βάθμιας Εκπαίδευσης Δυτ.

Ελλάδας

3. Υπουργείο Παιδείας

4. Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο

 

Ο Ιατρικός Σύλλογος Ηλείας με δεδομένη την μεγάλη συρροή κρουσμάτων COVID-19 σε σχολικές μονάδες της περιοχής μας καλεί την Πολιτεία να αναθεωρήσει την απόφασή της περί αναστολής της δια ζώσης διδασκαλίας σχολικού τμήματος μόνο εφόσον νοσούν πάνω από τους μισούς μαθητές του. Γνωρίζουμε όλοι ότι τα μέτρα ατομικής προστασίας στα σχολεία δύσκολα εφαρμόζονται, ιδιαίτερα η τήρηση των απαιτούμενων αποστάσεων μέσα στις κλειστές αίθουσες διδασκαλίας, συνεπώς απαιτείται έγκαιρη παρέμβαση, εν ανάγκη και με αναστολή της δια ζώσης εκπαίδευσης όπου απαιτείται, προτού η κατάσταση επιδεινωθεί περαιτέρω.

 

Υπενθυμίζουμε επίσης ότι τα παιδιά, είτε νοσήσουν είτε απλώς έλθουν σε στενή επαφή με άλλο άτομο που έχει νοσήσει, σε αντίθεση με τους ενήλικες δεν μπορούν μετά για προληπτικούς λόγους να αυτοαπομονωθούν πλήρως, καθώς ως ανήλικα πρέπει διαρκώς να βρίσκονται υπό την μέριμνα και την παρουσία γονέα ή γενικότερα κηδεμόνα. Αυτό έχει ως συνέπεια, σχεδόν αναπόφευκτα, αύξηση της ενδοοικογενειακής διασποράς της λοίμωξης και έκθεση σε κίνδυνο ατόμων που πιθανώς ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες.

 

Λαμβανομένων υπ΄όψιν όλων των παραπάνω, εκτιμούμε ότι η Πολιτεία οφείλει να αναθεωρήσει άμεσα τη στάση της απέναντι στο ζήτημα και να μην διστάσει να προχωρήσει σε αναστολή της λειτουργίας σχολικών μονάδων για λόγους δημόσιας υγείας.

 

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

του Ιατρικού Συλλόγου Ηλείας

 

 

Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας

 

Χρήστος Γιαννικούλης Λεωνίδας Λεοναρδόπουλος

 

ΜΗΝΥΜΑ-ΚΑΛΕΣΜΑ ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΤΡΙΝΗ - «Την Κυριακή συναντιόμαστε με το μέλλον της δημοκρατικής παράταξης»

Την Κυριακή είναι το δικό μας ραντεβού. Η συνάντηση μας για την νέα, μεγάλη δημοκρατική παράταξη που θα διεκδικήσει τη διακυβέρνηση της χώρας.

Την Κυριακή είναι η ημέρα που κάθε δημοκρατικός πολίτης της Ηλείας έχει τη δυνατότητα να πάρει στα χέρια του την υπόθεση αυτή και να γίνει ο πρωταγωνιστής στη νέα προσπάθεια που ξεκινά.

Είναι η ώρα της αλλαγής, της νέας μας πορείας.

Είναι η ώρα να φτιάξουμε και πάλι  μεγάλη τη δημοκρατική παράταξη, πρωταγωνιστή των πολιτικών εξελίξεων.

Την παράταξη που άνοιξε νέους δρόμους για τη χώρα και έδωσε ελπίδα και προοπτική στους πολίτες που ήταν αποκλεισμένοι και στο περιθώριο.

Για να δώσουμε και πάλι ελπίδα και προοπτική σε όσους σήμερα νιώθουν ότι αποδυναμώνονται και αποκλείονται.

Είμαστε περήφανοι για το ΠΑΣΟΚ και την ιστορία μας.

Έχουμε ελπίδα, αυτοπεποίθηση και σχέδιο για τη χώρα.

Την Κυριακή δεν ψηφίζουμε μόνο για  νέο πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής. Αποφασίζουμε για το μέλλον της δημοκρατικής παράταξης, αποφασίζουμε για την Ελλάδα και το μέλλον της.

Οι δημοκρατικοί πολίτες της Ηλείας θα δώσουν  ηχηρό ‘’παρών’’.

Πρώτη μας νίκη,  η μεγάλη συμμετοχή της Κυριακής.

Πρώτο και αποφασιστικό μεγάλο βήμα για τη Νέα Αλλαγή.

Θα είμαστε όλοι εκεί.

 

Μιχάλης Κατρίνης

Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Κινήματος Αλλαγής

Βουλευτής Ηλείας

Άμεσα αντανακλαστικά από τον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης - Αντικατάσταση λαμπτήρων στις πλημμυρόπληκτες Κοινότητες

Άμεσα ξεκίνησε και συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς η αντικατάσταση λαμπτήρων στους στύλους ηλεκτροφωτισμού στις Κοινότητες του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης που «χτυπήθηκαν» από την κακοκαιρία της περασμένης εβδομάδας.

Ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής Οδοποιίας και Ηλεκτροφωτισμού Νικόλαος Σίνος σε συνεργασία με τους Προέδρους τον πλημμυρόπληκτων Κοινοτήτων επιβλέπουν την διαδικασία που αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα.

«Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να αποκαταστήσουμε άμεσα τον ηλεκτροφωτισμό στις Κοινότητες που επλήγησαν από την θεομηνία. Με συντονισμένες προσπάθειες και γνώμονα την ποιότητα της ζωής των Συνδημοτών μας έχουμε καταφέρει ήδη την αντικατάσταση καμένων λαμπτήρων σε ένα μεγάλο μέρος του Δήμου μας και συνεχίζουμε εντατικά μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες», τόνισε ο Αντιδήμαρχος Νικόλαος Σίνος.

Συνάντηση Α. Νικολακόπουλου με τον Δ/ντα Σύμβουλο της ΕΤΑΔ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ :ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΤΖΕΚΤ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ  ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ

 

Ο Καϊάφας προτεραιότητα στον σχεδιασμό

των μεγάλων επενδυτικών πρωτοβουλιών !

 

 

Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ Δ/ΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΕΤΑΔ

ΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΟΥ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΚΟΥΡΟΥΤΑΣ

 

 

  • Ενίσχυση της Απασχόλησης των Ηλείων
  • Τόνωση της οικονομίας του τόπου
  • Παγκόσμια προβολή και ανάδειξη του Νομού

 

 

 

 

Η αξιοποίηση ακινήτων στην Ηλεία που εντάσσονται στην ΕΤΑΔ και μπορούν να αποτελέσουν βασικά σημεία ανάπτυξης για τον τόπο, με ότι θετικό συνεπάγεται αυτό, για το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα συζητήθηκε και μάλιστα με αναλυτικό τρόπο στην επίσκεψη και συνάντηση που έκανε ο βουλευτής του Νομού μας Ανδρέας Νικολακόπουλος με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρίας Ελληνικών Ακινήτων Στέφανο Βλαστό.

Ο κ. Νικολακόπουλος ειδικότερα, αφού ενημερώθηκε για την πορεία θεμάτων που αφορούν στην Ηλεία, στάθηκε ιδιαίτερα στην περιοχή του Καϊάφα επισημαίνοντας ότι είναι επιβεβλημένο να προχωρήσουν εκεί παρεμβάσεις σε ένα περιβαλλοντικό και οικοτουριστικό σύστημα που έχει να δώσει πολλά αν αναδειχθεί σωστά  και παντού η σημασία του και η δυναμική που προσδίδει ο χώρος για την Ελλάδα την Ηλεία και την εθνική – τοπική μας οικονομία.

Ο κ. Βλαστός απάντησε ότι ο σχεδιασμός έχει ήδη προχωρήσει καθώς ο Καϊάφας είναι στις προτεραιότητες της Εταιρίας και πολύ σύντομα, πιθανότατα μέχρι τον Φεβρουάριο, θα υπάρξει η πρόσκληση για την εκδήλωση διεθνούς επενδυτικού ενδιαφέροντος  με ένα σημαντικό πρότζεκτ προτάσεων και πρωτοβουλιών για την περιοχή.

Στην προεργασία αυτού του πλαισίου αναμένεται  η καλύτερη δυνατή προβολή παγκοσμίως του σπάνιου οικοσυστήματος και σε αυτό θα βοηθήσουν εκτός από την ΕΤΑΔ και το Υπουργείο Τουρισμού,η Ελληνική Εταιρία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου ( EnterpriseGreece) όπως και το ίδιο το Υπουργείο Εξωτερικών.

Στον Καϊάφα  εκτιμάται ότι το ιδιωτικό επενδυτικό ενδιαφέρον θα είναι έντονο αφού και στο παρελθόν έχουν υπάρξει  διεθνείς επιχειρήσεις και μεγάλοι Όμιλοι που θέλησαν να δραστηριοποιηθούν με συγκεκριμένες επενδύσεις, και να δώσουν έτσι ένα τέλος στην απραξία σε έναν πανέμορφο τόπο, ικανό να προσελκύσει αναρίθμητους τουρίστες κάθε χρόνο.

ΤΟΝΩΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

ΕΝΙΣΥΣΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ

 

Παράλληλα, αναμένεται να δημιουργηθούν αρκετές θέσεις εργασίας  για τους Ηλείους, θα δοθεί η ευκαιρία και για άλλες παράλληλες δράσεις επαγγελματικού χαρακτήρα ευρύτερα, ενώ θα ενισχυθεί εκ των πραγμάτων σε μια τέτοια εξέλιξη η οικονομική ζωή του Νομού, επεσήμανε ο Ηλείος βουλευτής.

Για τον λόγο αυτό ζήτησε από τον κ. Βλαστό να μην υπάρξουν άλλες καθυστερήσεις και να τεθεί σε εφαρμογή ο σχεδιασμός της ΕΤΑΔ, αφού κάτι τέτοιο θα βοηθήσει τον τόπο και τους κατοίκους του. Ωστόσο πρόσθεσε, η Εταιρία θα πρέπει να δει και άλλες περιπτώσεις προς αξιοποίηση στην ίδια ζώνη και ειδικότερα ακίνητα και εκτάσεις  - κυρίως παράκτιες -  που βρίσκονται στα γεωγραφικά όρια της Ζαχάρως. Κατέθεσε εξάλλου και ο ίδιος τις δικές του προτάσεις προς αυτή την κατεύθυνση, όπως και παρεμβάσεις που έχει κατά καιρούς κάνει ο Δήμος για το ίδιο θέμα.                       

 

Η ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΚΑΜΠΙΝΓΚ

ΤΗΣ ΚΟΥΡΟΥΤΑΣ

 

Μία ακόμη εξαιρετικού κάλλους περιοχή, που όμως σήμερα «μαραζώνει» γιατί δεν έχουν γίνει οι ανάλογες κινήσεις, είναι και αυτή του Κάμπινγκ της Κουρούτας που επίσης είναι στις προθέσεις της ΕΤΑΔ να ενεργοποιηθεί προς όφελος του τόπου.

Εδώ ο κ. Νικολακόπουλος  ζήτησε από τον κ. Βλαστό να εξετασθεί και η πρόταση του Δήμου Ήλιδας για την διαχείριση του χώρου από την Αυτοδιοίκηση και να υπάρξει επικοινωνία και συνεργασία που θα συμβάλλει στην ανάπτυξη της περιοχής.

Σε περίπτωση που δεν υπάρξει συμφωνία με το δήμο, τότε μόνο να εξεταστεί και το ενδεχόμενο αξιοποίησης από Ιδιωτικό Επενδυτικό Φορέα. Εφόσον προχωρήσει αυτή η διαδικασία,  η ΕΤΑΔ είναι αναγκαίο να διαμορφώσει την σύμβαση και το πλαίσιο συμφωνίας που θα δίνει θέσεις εργασίας στους κατοίκους και ακόμη θα  διασφαλίζει την άνετη πρόσβαση των Ηλείων πολιτών στις εγκαταστάσεις και στην θάλασσα του συγκεκριμένου σημείου . Σε κάθε περίπτωση δεν θα είναι ανεκτός οποιοσδήποτε αποκλεισμός ή περιορισμός των συμπατριωτών μας από  μια  ιδιωτική πρωτοβουλία.

Από τον κ. Νικολακόπουλο και τον κ. Βλαστό συζητήθηκαν και επιμέρους ζητήματα όπως και η αξιοποίηση και άλλων εκτάσεων της Ηλείας που σήμερα ανήκουν στην ΕΤΑΔ. Μεταξύ των δύο επίσης υπήρξε δέσμευση για περαιτέρω συνεργασία και επικοινωνία ώστε να επιτυγχάνεται η επίλυση προβλημάτων για να προχωρούν πιο γρήγορα οι διαδικασίες.

Συνεργασία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με το Ίδρυμα «Μιχάλης Κακογιάννης» για την παράσταση «Προσευχές από χώμα κι ανθό»

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού & Τουρισμού, Νίκος Κοροβέσης,  στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων και της εγκαθίδρυσης νέων συνεργασιών με καταξιωμένους φορείς τέχνης, ανακοινώνει τη διοργάνωση από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και την Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας, συναυλίας Βυζαντινών Ύμνων με τίτλο: «προσευχές από χώμα κι ανθό», στις 27 Δεκεμβρίου 2021, στο Ίδρυμα «Μιχάλης Κακογιάννης».

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να ανοίξει ένας δίαυλος επικοινωνίας με τα πολιτιστικά κύτταρα του τόπου μας, ώστε να προκύψει η πολιτισμική εξωστρέφεια, η οποία σήμερα αποτελεί προτεραιότητα για την ανάπτυξη και την ευημερία. Η ανταλλαγή πολιτισμικών προϊόντων μπορεί να πυροδοτήσει την έμπνευση και τη δημιουργία, αξιοποιώντας στο έπακρο τις δυνατότητες της επιστήμης και της τεχνολογίας που προσφέρει η εποχή μας.

 Η Βυζαντινή μουσική, δε, είναι μια ειρηνική, πνευματική ψαλμωδία, η οποία έχει ως σκοπό την ανύψωση της ανθρώπινης ψυχής από τον γήινο κόσμο στον ουράνιο, προκαλώντας το πνεύμα της γαλήνης, της απάθειας, της ηρεμίας, της αποτελεσματικής ενδοσκόπησης, της πραγματικής ενόρασης και αυτογνωσίας.

Όπως αναφέρει ο κ. Κοροβέσης, «με ποιοτικές συνεργασίες σκοπεύουμε να αναδείξουμε κάθε πολιτιστική πτυχή της ΠΔΕ. Η  συνεργασία με το ίδρυμα ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ είναι η αρχή για μία νέα τροχιά αντίληψης και υλοποίησης δράσεων από την Περιφέρεια».

Στόχος της Περιφέρειας είναι η στήριξη του πολιτισμού μέσω της διοργάνωσης πολιτιστικών εκδηλώσεων ώστε να διαχέεται το αίσθημα της αισιοδοξίας και της ψυχικής ανάτασης των πολιτών μας μέσα σε σημαντικούς  χώρους πολιτισμού. Η συγκεκριμένη εκδήλωση δε, αφιερώνεται στον αδύναμο άνθρωπο ως ένδειξη συναισθηματικής αλληλεγγύης και στο πλαίσιο αυτό, γίνεται ανοιχτή πρόσκληση σε δομές της Αττικής, ύστερα από συνεννόηση ώστε να παραβρεθούν κοινωνικές ομάδες από θεραπευτικά κέντρα και να ανταλλαγούν ευχές.    

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΧΩΜΑ ΚΙ ΑΝΘΟ…»:

Πρόκειται για μια συνομιλία μεταξύ των ηρώων του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη με βυζαντινούς ύμνους, παραδοσιακά παινέματα και τραγούδια, με αναφορές σε μνήμες, ήθη και έθιμα της περιόδου των Χριστουγέννων. Άνθρωποι ακουμπούν προσευχές στα χέρια των συνανθρώπων τους, ενώ ψάχνουν απάντηση για ‘κείνο το μεμακρυσμένο φως που κάποιος μπορεί να ανακαλύψει κοιτάζοντας μέσα του. Σε αυτή τη γιορτή αγάπης συμμετέχουν το Τμήμα Παραδοσιακής Μουσικής της Κ.Ε.Δ. Αγρινίου.

  • Μουσικό Σύνολο «Ηχώ» (υπ. Γεώργιος Αθανασόπουλος)
  • Χορωδία «Ιάμβη» & Χορωδία Συλλόγου Μικρασιατών Ν. Αιτωλοακαρνανίας (υπ. Ευσταθία Γρέντζελου)
  • Χορός Ιεροψαλτών (υπ. Γεώργιος Λιούλιος)
  • Εικαστικό περιβάλλον & δημιουργία αφίσας : Μιχάλης Κότσαρης
  • Σύνθεση κειμένων-σκηνοθεσία : Ευσταθία Γρέντζελου

Κατά την διάρκεια των παραστάσεων θα τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα με βάση τις ισχύουσες Κοινές Υπουργικές Αποφάσεις και τις υποδείξεις του Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ.

Αναβολή παράστασης «Αχνάρια του 21 στη Δυτική Ελλάδα, στο Σινε Άστρον, στα Λεχαινά

Η παράσταση "Αχνάρια του 21 στη Δυτική Ελλάδα" που ήταν προγραμματισμένη για αύριο, Σάββατο 4 Δεκεμβρίου, στο Cine Άστρον, στα Λεχαινά, αναβάλλεται λόγω έκτακτων καιρικών συνθηκών. Η νέα ημερομηνία της παράστασης θα γίνει γνωστή σε επόμενη ανακοίνωση του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης.

Περισσότερα Άρθρα...

Εγγραφείτε προκειμένου να λαμβάνετε δωρεάν ειδοποιήσεις όταν έχουμε νεότερες πληροφορίες.