403 New Articles

Δελτίο τύπου - «Εγκαινιάστηκε η πρώτη ατομική έκθεση ζωγραφικής του Στέλιου Ράιδου, που στην πινακοθήκη του Πολυχώρου Πολιτισμού Δήμου Ήλιδας»

Δελτίο τύπου - «Εγκαινιάστηκε η πρώτη ατομική έκθεση ζωγραφικής του Στέλιου Ράιδου, που στην πινακοθήκη του Πολυχώρου Πολιτισμού Δήμου Ήλιδας»

Ενδιαφέροντα
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Εγκαινιάστηκε παρουσία του Δημάρχου Ήλιδας κ. Χρήστου Χριστοδουλόπουλου και πλήθους κόσμου στον Πολυχώρο Πολιτισμού, η πρώτη ατομική έκθεση ζωγραφικής του εικαστικού Στέλιου Ράιδου υπό τον τίτλο: «Η αισθητική των συμβάντων της λήθης», η οποία θα παραμείνει στους φιλόξενους χώρους της πινακοθήκης έως την Τρίτη 2 Ιουλίου 2024.

Ο Στέλιος Ράιδος είναι απόφοιτος της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών της Αθήνας, ενώ έχει ανάλογες σπουδές εικαστικών και στο Εργαστήρι Ζωγραφικής των Τάσου Χριστάκη και Ζάφου Ξαγοράρη.

Έχει συμμετάσχει σε ομαδικές εκθέσεις στην Αθήνα (ROOMS 2018, ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ 2010-2017) και στην Ηλεία (ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ 2023).

Από το 2019 έως σήμερα ζει και εργάζεται ως εικαστικός εκπαιδευτικός στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Νομού Ηλείας, διδάσκοντας παράλληλα στο λαογραφικό σύλλογο «ΟΞΥΑΛΟΣ» ως υπεύθυνος του τμήματος ζωγραφικής, αλλά και ελεύθερο σχέδιο και ζωγραφική σε ενηλίκους και εφήβους.

Η είσοδος στην έκθεση για το κοινό είναι ελεύθερη.

Εγγραφείτε προκειμένου να λαμβάνετε δωρεάν ειδοποιήσεις όταν έχουμε νεότερες πληροφορίες.