425 New Articles

Δελτίο τύπου - Αστυνομικά συμβάντα στη Δυτική Ελλάδα

Δελτίο τύπου - Αστυνομικά συμβάντα στη Δυτική Ελλάδα

Ηλεία
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

 

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων

 

 

 

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι.

 

Σύλληψη ημεδαπής για διατάραξη κοινής ησυχίας

 

 

 

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, σε περιοχή της Πάτρας, από αστυνομικούς του Γ’ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, μια ημεδαπή γυναίκα, διότι λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στον εξωτερικό χώρο του οποίου πραγματοποιούταν συναυλία, αναπαράγοντας μουσική με τη χρήση ενισχυτή και ηχείων, διαταράσσοντας την κοινή ησυχία των περιοίκων.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

 

 

Σύλληψη ημεδαπού για διατάραξη κοινής ησυχίας

 

 

 

Συνελήφθη, σε περιοχή του Αγρινίου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι χθες τα ξημερώματα, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, διαπιστώθηκε ότι είχε θέσει σε λειτουργία ηχητικό σύστημα και αναπαρήγαγε μουσική σε μεγάλη ένταση, διαταράσσοντας την κοινή ησυχία των περιοίκων.

 

 

 

Σύλληψη αλλοδαπού για πλαστογραφία και απόπειρα παράνομης εξόδου από την Χώρα

 

 

 

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο αεροδρόμιο του Ακτίου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Ακτίου, ένας αλλοδαπός, διότι κάνοντας χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου, επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό την Ολλανδία.

Εγγραφείτε προκειμένου να λαμβάνετε δωρεάν ειδοποιήσεις όταν έχουμε νεότερες πληροφορίες.