376 New Articles

Δελτίο τύπου - ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Π.Ε. ΗΛΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ, ΒΑΣΙΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ - Ν. Κοροβέσης: Στο επίκεντρο μεταφορές και Σχολές Οδηγών

Δελτίο τύπου - ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Π.Ε. ΗΛΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ, ΒΑΣΙΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ - Ν. Κοροβέσης: Στο επίκεντρο μεταφορές και Σχολές Οδηγών

Ηλεία
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Π.Ε. ΗΛΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ, ΒΑΣΙΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Ν. Κοροβέσης: Στο επίκεντρο μεταφορές και Σχολές Οδηγών

H συνεργασία και η διαρκής επαφή με στόχο την διευκόλυνση των μεταφορών στην Π.Ε. Ηλείας, τέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε τις προηγούμενες ημέρες στην Αθήνα, με τον νέο υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιο για τις μεταφορές, Βασίλη Οικονόμου, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ηλείας, Νίκος Κοροβέσης.

Στην συνάντηση, στην οποία συμμετείχε και ο Γενικός Γραμματέας Μεταφορών, Γιάννης Ξιφάρας, έγινε εκτενής ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον τομέα των Μεταφορών στην Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας, με τον κ. Κοροβέση να θέτει υπόψιν του υφυπουργού όλα τα ζητήματα που χρήζουν άμεσης επίλυσης.

Από την πλευρά του, ο κ. Οικονόμου ανέφερε πως η ολοκλήρωση της Πατρών – Πύργου θα επιφέρει πολλαπλά οφέλη τόσο για την τοπική κοινωνία, όσο και συνολικά στη χώρα αφού εκτός από την ελαχιστοποίηση των τροχαίων και την ανάπτυξη του αισθήματος ασφάλειας, θα αναβαθμίσει τις μεταφορές στην περιοχή και θα μειώσει το χρόνο ταξιδιού μεταξύ των πόλεων.

Ακόμα, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ηλείας, ενημέρωσε τον Βασίλη Οικονόμου για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Σχολές Οδηγών στην περιοχή, με τον υφυπουργό να δεσμεύεται ότι θα τα εξετάσει και θα βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία για να διερευνηθούν οι δυνατότητες επίλυσής τους.

Μετά το τέλος της συνάντησης, ο Νίκος Κοροβέσης τόνισε: «Είχα μια πρώτη συνάντηση με τον νέο υφυπουργό Μεταφορών, Βασίλη Οικονόμου μετά την ανάληψη των καθηκόντων του. Συζητήσαμε συνολικά για θέματα που αφορούν τις μεταφορές στην Π.Ε. Ηλείας αλλά και για τα ζητήματα που απασχολούν τους ιδιοκτήτες Σχολών Οδήγησης στην περιοχή. Οι μεταφορές αποτελούν βασικό πυλώνα ανάπτυξης για την Ηλεία, γι’ αυτό και δεσμευτήκαμε, η συνεργασία μας να είναι στενή το επόμενο διάστημα προκειμένου να δοθούν λύσεις στα προβλήματα και να αναδειχθούν πρωτοβουλίες ανάπτυξης του νομού και αναβάθμισης συνολικά του τομέα των Μεταφορών στην Π.Ε. Ηλείας».

Εγγραφείτε προκειμένου να λαμβάνετε δωρεάν ειδοποιήσεις όταν έχουμε νεότερες πληροφορίες.