416 New Articles

Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου-Βουλευτής Ηλείας - Μήνυμα για το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών - Ισχυρή Ελλάδα στην Ευρώπη

Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου-Βουλευτής Ηλείας - Μήνυμα για το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών - Ισχυρή Ελλάδα στην Ευρώπη

Ηλεία
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Σήμερα, οι Ελληνίδες και οι Έλληνες ψηφίσαμε για μια ισχυρή Ελλάδα στην Ευρώπη, ώστε τα επόμενα χρόνια των μεγάλων αποφάσεων, η χώρα μας να μπορεί να διεκδικήσει με δυνατή εθνική φωνή στο Ευρωκοινοβούλιο.

Η νίκη της Νέας Δημοκρατίας είναι ξεκάθαρη. Οι Έλληνες ψήφισαν για μια Ευρώπη και μια Ελλάδα υπερήφανη, που σέβεται την ιστορία και την ταυτότητά της, που ακολουθεί τον δρόμο προς την ανάπτυξη και την πρόοδο, με σταθερά βήματα, στο ευρωπαϊκό κοινό μας σπίτι. Για να παραμείνει η χώρα σε τροχιά προόδου, μέσα από μεγάλες μεταρρυθμίσεις.

Η Νέα Δημοκρατία, η παράταξη που έβαλε την Ελλάδα στην ευρωπαϊκή οικογένεια και την κράτησε εκεί όταν κινδύνευσε, θα συνεχίσει, με την ανανεωμένη εμπιστοσύνη που της έδωσαν οι πολίτες με το σημερινό αποτέλεσμα, να εργάζεται για το εθνικό συμφέρον, μέσα από πολιτικές που φέρνουν χειροπιαστά αποτελέσματα.

Με τα κεφάλαια του Ταμείου Ανάκαμψης αλλάζουν βασικοί τομείς της ζωής μας, η υγεία, η παιδεία, τα έργα υποδομών, η ψηφιοποίηση του Κράτους, ενώ παράλληλα, στην επόμενη καθοριστική πενταετία, θα διεκδικήσουμε ευελιξία στην Κοινή Αγροτική Πολιτική, βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων αλλά και μια αμυντική ασπίδας που θα προστατεύει συνολικά την επικράτεια των κρατών-µελών.

Παράλληλα, η Νέα Δημοκρατία συνδιαμορφώνει, με την ψήφο των πολιτών, το ευρωπαϊκό γίγνεσθαι προς μια Ευρώπη βιώσιμη, έξυπνη, περιβαλλοντικά ευαίσθητη, κλιματικά ουδέτερη, που συμπεριλαμβάνει όλους τους πολίτες.

Το αποτέλεσμα των εκλογών μας δίνει την δύναμη να συνεχίσουμε να βαδίζουμε με σίγουρα βήματα στον ίδιο δρόμο που κινούνται τα προηγμένα κράτη-μέλη, είναι μια εντολή ευθύνης για ακόμη περισσότερη δουλειά, με συνέπεια στις δεσμεύσεις μας, με ξεκάθαρο σχέδιο, για να φέρουμε την Ελλάδα μας «Σταθερά, πιο κοντά στην Ευρώπη»!

Εγγραφείτε προκειμένου να λαμβάνετε δωρεάν ειδοποιήσεις όταν έχουμε νεότερες πληροφορίες.