416 New Articles

Δελτίο τύπου - Παραλαβή κάδων από τον Δήμο Αρχ. Ολυμπίας

Δελτίο τύπου - Παραλαβή κάδων από τον Δήμο Αρχ. Ολυμπίας

Ηλεία
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
  • ΔΗΜΟΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ: ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΚΑΔΩΝ

 

  • ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΛΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΩΝ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΔΩΝ ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΥΣ

 

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το πρόγραμμα του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας για την σταδιακή αντικατάσταση των παλιών και φθαρμένων κάδων, σε διάφορα σημεία του Δήμου, με νέους μεταλλικούς κάδους.

 

Σήμερα, ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, κ. Γιώργος Κρέζος και ο Προϊστάμενος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, κ. Γιώργος Καρανικολός, παρέλαβαν 80 περίπου νέους μεταλλικούς κάδους. Σκοπός είναι κάποιοι από αυτούς να αντικαταστήσουν τους παλιούς και μη λειτουργικούς κάδους, ενώ οι υπόλοιποι θα τοποθετηθούν σε σημεία του Δήμου που έχουν μεγάλη ανάγκη για νέο και λειτουργικό εξοπλισμό.

 

Σημειώνεται ότι οι νέοι κάδοι είναι μεταλλικοί με πράσινο πλαστικό καπάκι, διαθέτουν ειδικό ποδομοχλό που επιτρέπει στους πολίτες να εναποθέτουν τα απορρίμματά τους εύκολα, και έχουν ενισχυθεί με υλικό αντιγκράφιτι, έτσι ώστε να προστατεύονται από βανδαλισμούς.

 

«Κύριο μέλημά μας, από την πρώτη στιγμή ήταν η καθημερινότητα του πολίτη και η επίλυση προβλημάτων που αφορούν την καθαριότητα και το περιβάλλον. Προσπαθούμε να αλλάξουμε την φιλοσοφία του Δήμου μας, δίνοντας έμφαση όχι μόνο στο κέντρο της πόλης αλλά σε κάθε γειτονιά και κοινότητα και επιχειρώντας να ανανεώσουμε τον υπάρχοντα εξοπλισμό. Η ποιότητα ζωής του πολίτη ξεκινά από μια πόλη καθαρή και όμορφη. Για αυτό και οι υπηρεσίες της Διεύθυνσης Καθαριότητας θα συνεχίσουν να διαμορφώνουν σταδιακά ένα σύγχρονο δίκτυο, το οποίο θα διευκολύνει σημαντικά κατοίκους και επισκέπτες να την διατηρούν καθαρή», δήλωσε ο κ. Κρέζος.

 

Εγγραφείτε προκειμένου να λαμβάνετε δωρεάν ειδοποιήσεις όταν έχουμε νεότερες πληροφορίες.