400 New Articles

Δελτίο τύπου - Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου Συλλυπητήριο μήνυμα για τον θάνατο του πρώην Βουλευτή και Ευρωβουλευτή, Κωνσταντίνου Γόντικα

Δελτίο τύπου - Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου Συλλυπητήριο μήνυμα για τον θάνατο του πρώην Βουλευτή και Ευρωβουλευτή, Κωνσταντίνου Γόντικα

Ηλεία
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

«Αποχαιρετούμε με θλίψη τον Κωνσταντίνο Γόντικα, ένα από τα στελέχη που συγκρότησαν την πρώτη Κοινοβουλευτική της Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, το 1974. Έναν πολιτικό που ανέπτυξε δυναμική δημόσια παρουσία, εργάστηκε με συνέπεια για την ιδιαίτερη πατρίδα του και αγαπήθηκε από τους συμπολίτες του.

Ο Κωνσταντίνος Γόντικας εξελέγη βουλευτής Ηλείας στις εκλογές του 1974 και του 1977, ενώ στις ευρωεκλογές του 1981 εξελέγη ευρωβουλευτής. Εκπροσώπησε με αξιοπρέπεια τόσο τον Κοινοβουλευτισμό όσο και την χώρα μας στην Ευρώπη, υπηρετώντας την Δημοκρατία με συνέπεια στις αξίες και τις αρχές του.

Πολιτικός με ανοιχτό πνεύμα, υπήρξε ιδιαίτερα υποστηρικτικός για τη νέα γενιά, εμπνέοντας και δίνοντάς τους ερεθίσματα να προσφέρουν μέσα από την πολιτική, στηρίζοντας την ανανέωση. Ως Βουλευτής, με ενέπνευσε στα πρώτα μου βήματα και του χρωστώ ιδιαίτερη ευγνωμοσύνη για την στήριξή του.

Στην οικογένειά του και τους οικείους του, εκφράζω τα πιο θερμά συλλυπητήρια. Τον αποχαιρετούμε με ευγνωμοσύνη.

Αιωνία του η μνήμη».




Εγγραφείτε προκειμένου να λαμβάνετε δωρεάν ειδοποιήσεις όταν έχουμε νεότερες πληροφορίες.