403 New Articles

Δελτίο τύπου - Απόφαση για κατανομή ποσού από τους ΚΑΠ ελήφθη από το Δημοτικό Συμβούλιο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων - «Σάρκα και οστά» λαμβάνει το φωτοβολταϊκό πάρκο

Δελτίο τύπου - Απόφαση για κατανομή ποσού από τους ΚΑΠ ελήφθη από το Δημοτικό Συμβούλιο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων - «Σάρκα και οστά» λαμβάνει το φωτοβολταϊκό πάρκο

Ηλεία
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Την αγορά νέου χώρου για τη δημιουργία και δεύτερου φωτοβολταϊκού ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Σάκης Μπαλιούκος

 

Ένα ακόμη σημαντικό βήμα για  την κατασκευή φωτοβολταϊκού πάρκου στο Δήμο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων,  έγινε κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Παρασκευή 28 Ιουνίου, όπου ομόφωνα ελήφθη απόφαση για την κατανομή ποσού από τους ΚΑΠ με σκοπό την ηλεκτρική  σύνδεση του έργου.

Ήδη τις προηγούμενες ημέρες ο Δήμαρχος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων κ. Σάκης Μπαλιούκος προέβη στην προκήρυξη με ηλεκτρονικό δημόσιο διεθνή ανοικτό διαγωνισμό,  για την  προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού για την αξιοποίηση ΑΠΕ, με σκοπό  την ενεργειακή αναβάθμιση των υποδομών του Δήμου.

Η προϋπολογιζόµενη δαπάνη για την εκτέλεση του έργου είναι 900.000,00 € µε Φ.Π.Α.(καθαρό ποσό: 725.806,45 € και Φ.Π.Α.: 174.193,55 €).

Το ποσό από τους ΚΑΠ για τη σύνδεση του ρεύματος στο φωτοβολταϊκό πάρκο ισχύος 1 MW στην περιοχή μεταξύ των Κοινοτήτων Γρύλλου -Σκιλλουντίας-Διασέλλων-Γραίκα και Πλουτοχωρίου, ανέρχεται σε 69.000 ευρώ.

Ανάλογα μεγάλα ενεργειακά έργα προγραμματίζονται από τη Δημοτική Αρχή και προς αυτή την κατεύθυνση, όπως ανέφερε στη συνεδρίαση ο κ. Μπαλιούκος, πρόσφατα ψηφίστηκε η αγορά νέου χώρου για την εγκατάσταση και δεύτερου Φωτοβολταϊκού Πάρκου.

 

 

Εγγραφείτε προκειμένου να λαμβάνετε δωρεάν ειδοποιήσεις όταν έχουμε νεότερες πληροφορίες.