370 New Articles

Δελτίο τύπου - ΔΡΟΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ Η ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΔΕΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΤΟΚΙ. - Αποτελεσματική η παρέμβαση της Δημοτικής Αρχής

Δελτίο τύπου - ΔΡΟΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ Η ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΔΕΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΤΟΚΙ. - Αποτελεσματική η παρέμβαση της Δημοτικής Αρχής

Ηλεία
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Δρομολογείται η διαδικασία για την απομάκρυνση των δεμάτων από το «Ποτόκι», αφού, μετά τις πρωτοβουλίες που έχει πάρει η Δημοτική Αρχή και ο Δήμαρχος Πύργου κ. Στάθης Καννής, δόθηκε από το Υπουργείο Περιβάλλοντος στην δημοσιότητα η πρόσκληση για την υποβολή προτάσεων ανάληψης του έργου.


Το συνολικό ποσό της χρηματοδότησης φθάνει τα 700.667,47 ευρώ και εκτός από την απομάκρυνση δεματοποιημένων απορριμμάτων περιλαμβάνει και την μεταφορά τους στο ΧΥΤΥ Τριανταφυλλιάς.


Το έργο χρηματοδοτείται από το «Ταμειακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης Περιβάλλοντος και Ενέργειας - Περιβαλλοντος» και τον άξονα προτεραιότητας: 2.3 «Διαχείριση στερεών και υγρών αποβλήτων».

Οι προτάσεις θα πρέπει να έχουν κατατεθεί έως τις 02:00 μ.μ της 31ης Ιουλίου του 2024 ηλεκτρονικά και έως το τέλος του 2025 θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί το έργο.

Καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη αυτή έπαιξε το γεγονός ότι ο Δήμος ήταν έτοιμος από πλευράς μελετών, με αποτέλεσμα να καταθέσει ολοκληρωμένη πρόταση στο Υπουργείο Περιβάλλοντος που αξιολογήθηκε, εγκρίθηκε και εντάχθηκε σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα.


Εγγραφείτε προκειμένου να λαμβάνετε δωρεάν ειδοποιήσεις όταν έχουμε νεότερες πληροφορίες.