376 New Articles

Δελτίο τύπου - Αστυνομικά συμβάντα στη Δυτική Ελλάδα

Δελτίο τύπου - Αστυνομικά συμβάντα στη Δυτική Ελλάδα

Δυτική Ελλάδα
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

 

Σύλληψη ημεδαπού που αναζητούνταν με ένταλμα σύλληψης της ΑνακρίτριαςΚω

 

Συνελήφθη, στις 2-7-2024 το απόγευμα στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης της Ανακρίτριας Πλημμελειοδικών Κω για υπόθεση ναρκωτικών.

Σύλληψη τριών ημεδαπών ανδρών για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, τρεις ημεδαποί άνδρες, για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Ο πρώτος συλληφθείς κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών και σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :

-       11,4 γραμμάρια φυτικά αποσπάσματα ναρκωτικής ουσίας BOOM και 7 χάρτινες συσκευασίες κενές περιεχομένου,

-       Έξι ναρκωτικά δισκία,

-       Τρεις κάμερες με καταγραφικό,

-       410 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο

Οι άλλοι δύο συλληφθέντες κατηγορονται για κατοχή ναρκωτικών.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣΗΛΕΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη,στις 01-07-2024, στον Πύργο Ηλείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 102 γραμμάρια κάνναβης και έξι δενδρύλλια της ναρκωτικής ουσίας.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά

Συνελήφθη,στις 02-07-2024, στην Αμφιλοχία, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε έρευνα που του διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 71,4 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα) και 21,4 γραμμάρια κοκαΐνης.

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη, στις 01-07-2024, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Δυτικής Στερεάς Ελλάδας, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης έξι ετών για υπόθεση μαστροπείας κατά εξακολούθηση τετελεσμένη και σε απόπειρα από ανιόντα συγγενή εξ αίματος.

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη, στις 02-07-2024, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος του Τριμελούς Πρωτοδικείου Λάρισας, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης δύο ετών για παράβαση αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Συλλήψειςτριών αλλοδαπών για πλαστογραφία και απόπειρα παράνομη εξόδου από τη Χώρα

Συνελήφθησαν, τις τελευταίες δύο ημέρες, στο Άκτιο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Αερολιμένα Ακτίου, τρειςαλλοδαποί, διότι με τη χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων, επιχείρησαν να εξέλθουν παράνομα από τη χώρα με πτήσεις που είχαν προορισμό τη Γερμανία και την Ολλανδία.

 

Εγγραφείτε προκειμένου να λαμβάνετε δωρεάν ειδοποιήσεις όταν έχουμε νεότερες πληροφορίες.