416 New Articles

Δελτίο τύπου - Αστυνομικά συμβάντα στη Δυτική Ελλάδα

Δελτίο τύπου - Αστυνομικά συμβάντα στη Δυτική Ελλάδα

Δυτική Ελλάδα
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα

 

 

 

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών σχηματίσθηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, που συνέβη χθες το μεσημέρι, στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών Πύργου.

 

Ειδικότερα, ένας 80χρονος άνδρας οδηγώντας αυτοκίνητο, με συνεπιβάτες μια 66χρονη γυναίκα και έναν άνδρα, συγκρούστηκε μετωπικά με φορτηγό αυτοκίνητο και στην συνέχεια συγκρούστηκε με έτερο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν θανάσιμα ο 80χρονος οδηγός και η 66χρονη συνεπιβάτιδα του.

 

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν ελαφρά οι οδηγοί των δυο έτερων εμπλεκομένων οχημάτων και τρία ακόμα άτομα συνεπιβάτες στα οχήματα (δυο άνδρες στο φορτηγό αυτοκίνητο και ο συνεπιβάτης του 80χρονου).

 

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ρίου Πατρών.

 

Από τους αστυνομικούς διενεργείται προανάκριση για την διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Εξιχνίαση κλοπής

 

 

Εξιχνιάστηκε, μετά από έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Θέρμου, κλοπή που διαπράχθηκε πριν από ένα μήνα περίπου σε περιοχή του Θέρμου.

 

Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

 

Ειδικότερα, ο κατηγορούμενος στις 26/5/2024 σπαζοντας τα τζάμια, εισήλθε σε δυο Ιερούς Ναούς και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ από το παγκάρι του ενός Ναού, ενώ από τον έτερο Ιερό Ναό δεν αφαίρεσε κάτι, προκαλώντας φθορές και στους δυο Ιερούς Ναούς.

 

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του κατηγορούμενου θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

 

 

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του νόμου περί νέου πλαισίου για την ευζωία των ζώων συντροφιάς

 

 

 

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, σε περιοχή της Ανδραβίδας Κυλλήνης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βουπρασίας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε στην οικία του, διαπιστώθηκε η ύπαρξη δεσποζόμενων σκύλων, για τα οποία δεν τηρούνταν οι κανόνες ευζωίας τους και οι απαραίτητες συνθήκες διαβίωσής τους.

 

 

Εγγραφείτε προκειμένου να λαμβάνετε δωρεάν ειδοποιήσεις όταν έχουμε νεότερες πληροφορίες.