416 New Articles

Δελτίο τύπου - Αστυνομικά συμβάντα στη Δυτική Ελλάδα

Δελτίο τύπου - Αστυνομικά συμβάντα στη Δυτική Ελλάδα

Δυτική Ελλάδα
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣΑΧΑΪΑΣ

 

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση

 

 

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Κάτω Αχαϊα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δυτικής Αχαϊας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελεοδικείου Πατρών, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τριών μηνών για κλοπή.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

 

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών

 

 

 

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 3,6 γραμμάρια κάνναβης.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

 

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή

 

 

 

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Αμαλιάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ήλιδας,ένας ημεδαπός άνδρας, διότι αφαίρεσε ένα κινητό τηλέφωνο, από άνδρα. Οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή του κατηγορούμενου το κλεμμένο κινητό τηλέφωνο και αφού το κατάσχεσαν το απέδωσαν στον κάτοχό του.

 

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού σχηματίσθηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, που συνέβη σήμερα τα ξημερώματα, στην Επαρχιακή Οδό Σταμνάς Αιτωλικού.

 

Ειδικότερα, ένας 21χρονος ημεδαπός άνδρας, οδηγώντας αυτοκίνητο με συνοδηγό έναν 22χρονο ημεδαπό άνδρα, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δένδρο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο οδηγός και πολύ σοβαρά ο συνοδηγός, ο οποίος σήμερα το πρωί, νοσηλευόμενος σε νοσοκομείο, κατέληξε συνέπεια του τροχαίου δυστυχήματος.

 

Διενεργείται προανάκριση για τη διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος.

 

Εγγραφείτε προκειμένου να λαμβάνετε δωρεάν ειδοποιήσεις όταν έχουμε νεότερες πληροφορίες.