ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - «Ο γνωστός εργατολόγος και υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κώστα Τσουκαλάς επισκέφθηκε το Δήμο Ήλιδας»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - «Ο γνωστός εργατολόγος και υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κώστα Τσουκαλάς επισκέφθηκε το Δήμο Ήλιδας»

Ενδιαφέροντα
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Ήλιδας ενημερώθηκε από τα μέλη της Δημοτικής αρχής που τον υποδέχτηκαν στο Συνεδριακό Κέντρο Αμαλιάδας, ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ και γνωστός εργατολόγος κ. Κώστας Τσουκαλάς, αφού ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος απουσίαζε λόγω της συνεδρίασης της ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδας στην Πάτρα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τέθηκαν επί τάπητος, οι μεγάλες ελλείψεις και τα προβλήματα που παρουσιάζονται σε βασικές υποδομές τους δήμου, η μετέωρη μέχρι σήμερα σύνδεση της Αμαλιάδας με την Ολυμπία Οδό, η οικονομική δυσπραγία που στραγγαλίζει τους ΟΤΑ, αλλά και θέματα όπως η απώλεια των Σχολών Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης από την Αμαλιάδα και η σταδιακή υποβάθμιση του Νοσοκομείου μετά την πανδημία.

Ειδική αναφορά έγινε και για την ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα, αφού ο νομός Ηλείας είναι ένας κατεξοχήν αγροτικός νομός, με πολλά περιθώρια ανάπτυξης.

Ο κύριος Τσουκαλάς τόνισε ότι «κλειδί» στην ανάπτυξη για την περιοχή μπορεί να αποτελέσει η ενίσχυση της χρηματοδότησης και η βελτίωση των υποδομών σε όλα τα επίπεδα, με στόχο την καλυτέρευση της καθημερινότητας τόσο των πολιτών όσο και των επαγγελματιών.

Στην συνάντηση συμμετείχαν ο αναπληρωτής Δημάρχου και αντιδήμαρχος Προγραμματισμού κ. Μάκης Παπαγιαννόπουλος, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Υποδομών, Πολιτικής προστασίας και Υδάτινων Πόρων κ. Κώστας Τσεριώνης, αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Τουρισμού και Νέας Γενιάς κ. Γιώργος Κράλλης και ο άμισθος σύμβουλος Δημάρχου σε θέματα Παιδείας κ. Γιάννης Ντακούλιας.