Δελτίο τύπου - Επίσκεψη του Φίλιππου Σαχινίδη, υποψήφιου Ευρωβουλευτή, στο Νομό Ηλείας την Παρασκευή 17 Μαΐου

Δελτίο τύπου - Επίσκεψη του Φίλιππου Σαχινίδη, υποψήφιου Ευρωβουλευτή, στο Νομό Ηλείας την Παρασκευή 17 Μαΐου

Ενδιαφέροντα
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Επίσκεψη του Φίλιππου Σαχινίδη, υποψήφιου Ευρωβουλευτή, στο Νομό Ηλείας την Παρασκευή 17 Μαΐου.

Ο Φίλιππος Σαχινίδης είναι πρώην Υπουργός και Μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής.


Επίσκεψη στην ΗΛΕΙΑ, Παρασκευή 17.5


Στις 17 Μαΐου επισκέφτηκα τα Δημαρχείο Ανδρίτσαινας - Κρεστένων και Πύργου και συζήτησα με τους Αντιδημάρχους και τον Αναπληρωτή Δήμαρχο για τα προβλήματα των Δήμων, για τα προβλήματα στο αρδευτικό δίκτυο, στο οδικό δίκτυο του Νομού Ηλείας και για τα προβλήματα των αγροτών και κτηνοτρόφων.

Στη συνέχεια συναντήθηκα με φίλους στη Γαστούνη και συζητήσαμε για τις Ευρωεκλογές. Στην ομιλία μου στην Αμαλιάδα τόνισα την ανάγκη να σταλεί ένα διπλό μήνυμα στη ΝΔ από τους ψηφοφόρους: Ισχυρή εκπροσώπηση του ΠΑΣΟΚ στην Ευρωβουλή, αξιωματική αντιπολίτευση το ΠΑΣΟΚ με ισχυρό ποσοστό ώστε να σταλεί μήνυμα στη ΝΔ που επικαλείται το 41%.

Κατά τη διάρκεια των συζητήσεων μου με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης της Ηλείας, αναδείχθηκε μια σειρά ζητημάτων, τα οποία χρήζουν προσοχής. Το πρώτο αφορά την κατασκευή του αυτοκινητόδρομου στο οδικό δίκτυο «Πύργου - Τσακώνας», η οποία παραμένει ακόμη στα χαρτιά, παρά τις προεκλογικές εξαγγελίες της κυβέρνησης. Δεν έχει ακόμη ξεκαθαριστεί το χρονοδιάγραμμα υλοποίησής της, αλλά και οι πηγές χρηματοδότησής της, όπως φάνηκε και από την πρόσφατη υπουργική σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό τον περασμένο Μάρτιο. Το δεύτερο μεγάλο ζήτημα είναι η απουσία σχεδίου για την ανασυγκρότηση της πυρόπληκτης Ηλείας, το οποίο διαρκώς εξαγγέλλεται και συνεχώς δεν υλοποιείται. Τέλος, ένα ακόμα σημαντικό ζήτημα είναι η ανάγκη στελέχωσης των νοσοκομείων της Ηλείας με το κατάλληλο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.






ΤΕΛΟΣ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ