Δελτίο τύπου - Ο δήμος Πύργου διοργανώνει την Τρίτη 18 Ιουνίου στην κεντρική πλατεία μαθητικό πάρτι με τον Σταν

Δελτίο τύπου - Ο δήμος Πύργου διοργανώνει την Τρίτη 18 Ιουνίου στην κεντρική πλατεία μαθητικό πάρτι με τον Σταν

Ενδιαφέροντα
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Ο Δήμος Πύργου με αφορμή την τελετή λήξης των μαθημάτων διοργανώνει την Τρίτη (18/06/24) στις 9:00 μ.μ στην κεντρική πλατεία, Σάκη Καράγιωργα, μαθητικό πάρτι με τον γνωστό τραγουδιστή Σταν, ενώ τη συναυλία θα ανοίξει ο γνωστός dj Marios Tsipolitis.

«Άγχος στρες και αγωνία σου τη στήνουν στη γωνία....." τραγούδησε το 1992 ο αείμνηστος τραγουδιστής-ηθοποιός Σάκης Μπουλάς και 32 χρόνια μετά, παρόλο που ζούμε σε διαφορετικές εποχές ,τα αισθήματα αυτά κυριαρχούν στην καθημερινότητα!

Συνοδεύουν το συνεχή μας αγώνα για μάθηση , καταξίωση στην κοινωνία και επιβίωση!

Οι αγωνίες αυτές διακατέχουν μαθήτριες και μαθητές που καταβάλλουν κοπιώδη προσπάθεια για να τελειώσει επιτυχημένα η σχολική χρονιά και πολύ περισσότερο αυτούς που μέσω των πανελληνίων εξετάσεων προσδοκούν να διασφαλίσουν μία θέση στα πανεπιστήμια!

Μην ξεχνάμε βέβαια και τους γονείς που πασχίζουν να παρέχουν τα απαραίτητα εφόδια στα παιδιά τους ώστε να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα!

Θα ήθελα να ευχηθώ από καρδιάς καλά αποτελέσματα σε όλες τις μαθήτριες και σε όλους τους μαθητές που συμμετείχαν στις πανελλήνιες εξετάσεις ή στα τελικά διαγωνίσματα για την προαγωγή τους στην επόμενη τάξη!

Θέλοντας να βοηθήσουμε στη συναισθηματική αποφόρτιση της περιόδου, ο Δήμος Πύργου διοργανώνει ένα μεγάλο μαθητικό πάρτι την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024 στην κεντρική πλατεία της πόλης μας !

Σας προσκαλούμε όλους, μαθητές και γονείς, να περάσουμε όμορφα ,να διασκεδάσουμε, να χαρούμε!

Μαζί μας θα είναι ο STAN και η μπάντα του για μια live συναυλία ,με ένα πλούσιο και όμορφο πρόγραμμα!!

Tη συναυλία θα ανοίξει με τις μουσικές του επιλογές ο γνωστός σε όλο το νεανικό κοινό dj Marios Tsipolitis!!», αναφέρει μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Γεώργιος Κάρδαρης.