Δελτίο τύπου - Από την ΕΤΑΔ «Πράσινο φως» για την παραχώρηση του Κουνουπελίου και των Αλυκών Λεχαινών

Δελτίο τύπου - Από την ΕΤΑΔ «Πράσινο φως» για την παραχώρηση του Κουνουπελίου και των Αλυκών Λεχαινών

Ενδιαφέροντα
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Η παραχώρηση του Κουνουπελίου και των Αλυκών Λεχαινών από την ΕΤΑΔ στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που είχαν ο Δήμαρχος Γιάννης Λέντζας και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Πολεοδομίας Διονύσης Κεκάτος με την Διευθύνουσα Σύμβουλο της ΕΤΑΔ Ηρώ Χατζηγεωργίου.

Παρόντες επίσης στην συνάντηση ήταν η Διευθύντρια Στρατηγικού Σχεδιασμού της ΕΤΑΔ Χριστίνα Κυριακοπούλου, ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΦΥΠΕΚΑ Κώστας Τριάντης, καθώς και ο Γενικός Διευθυντής της «διαΝΕΟσις» Διονύσης Νικολάου.

Η στήριξη τόσο του ΟΦΥΠΕΚΑ, όσο και της «διαΝΕΟσις», στο δίκαιο αίτημα του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης έπαιξε καθοριστικό ρόλο ώστε να λάβουν «πράσινο φως» τόσο η παραχώρηση, όσο και οι προτεινόμενες ήπιες παρεμβάσεις.

Πλέον, όπως συμφωνήθηκε, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Πολεοδομίας μαζί με τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου θα συνεργαστούν εντατικά με τις υπηρεσίες της ΕΤΑΔ ώστε να επιλυθούν όποια τεχνικά ζητήματα και να οριστικοποιηθούν οι όροι και οι προϋποθέσεις της παραχώρησης. Στη συνέχεια η ΕΤΑΔ θα παραχωρήσει με μακροχρόνια μίσθωση τις εκτάσεις προς τον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης.