189 New Articles

Aνταπόκριση του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Τραπεζικών Ν.Ηλείας, στο κάλεσμα της Π.Ε. Ηλείας για ενίσχυση των κατοίκων της Θεσσαλίας

Aνταπόκριση του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Τραπεζικών Ν.Ηλείας, στο κάλεσμα της Π.Ε. Ηλείας για ενίσχυση των κατοίκων της Θεσσαλίας

Ηλεία
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Άμεση ήταν η ανταπόκριση του Διοικητικού Συμβουλίου  του Πολιτιστικού Συλλόγου Τραπεζικών Ν.Ηλείας, στο κάλεσμα της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας για ενίσχυση των κατοίκων της Θεσσαλίας , που επλήγησαν από την πρόσφατη  πρωτοφανή Ανθρωπιστική κρίση, με είδη ρουχισμού, εφόδια και τρόφιμα μακράς διαρκείας .
    Μετα από έκτακτη σύγκληση του,το ΔΣ  πήρε την απόφαση να καλέσει όλους τους Συναδέλφους,εν ενεργεία και μη, είτε μέσα από τα τα μέλη του ΔΣ στα Καταστήματα τους ,είτε μεμονωμένα να επιδείξουν την ενεργητική αλληλεγγύη τους , ώστε ικανη βοήθεια  να καταλήξει στις πληττομενες περιοχές .
        Και πράγματι,με μεγάλη προθυμία οι Τραπεζικοί των καταστημάτων του Πύργου και της περιοχής ευαισθητοποιημένοι από το βαρύ πλήγμα  κάλυψαν με τις συνδρομές τους  τα έξοδα της βοήθειας. 
        Επιπροσθέτως, το Δ.Σ. αποφάσισε να αγοράσει τρόφιμα μακράς διαρκείας, ώστε και αυτά μαζί με τις προσφορές  εργαζομένων και συνταξιούχων , να αποσταλούν για την ανακούφιση των κατοίκων..
        Η παραλαβή έγινε από τον Αντ/ρχη κ.Νίκο Κοροβέση , πού ,αφού ευχαρίστησε το Σύλλογο,εξήρε την πλούσια δραστηριότητά του και τις πολλαπλή συμμετοχή  του για Κοινωνική Αλληλεγγύη και Προσφορα και  παραδόθηκαν από τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Τραπεζικών Κώστα Τριανταφυλλόπουλο και τον Αντιπρόεδρο κ.Χρήστο Σκυλλάκο, που εξέφρασαν τα συγχαρητήρια τους για την εξαιρετική πρωτοβουλία .
Εγγραφείτε προκειμένου να λαμβάνετε δωρεάν ειδοποιήσεις όταν έχουμε νεότερες πληροφορίες.