206 New Articles

Δελτίο τύπου της ΕΛΜΕ Ηλείας για τον θάνατο του Μαν. Αγιομυργιαννάκη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Ηλείας

Τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Ηλείας μαζί με τους συνταξιούχους εκπαιδευτικούς της περιοχής μας εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας καθώς και τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μανώλη Αγιομυργιαννάκη. Η εκπαιδευτική κοινότητα της Ηλείας είναι συγκλονισμένη που χάνει ένα εκλεκτό μέλος της.

Ο Μανώλης με την πληθωρική και μαχητική του παρουσία ήταν πρωτοπόρος στους κοινωνικούς αγώνες. Υπηρέτησε το συνδικαλιστικό κίνημα των εκπαιδευτικών με ανιδιοτέλεια υπερασπιζόμενος τις αποφάσεις του Σωματείου μέχρι τέλους, παραμερίζοντας ακόμα και τυχόν προσωπικές διαφωνίες. Επέδειξε αγωνιστικότητα και πάθος για την προώθηση του συλλογικού συμφέροντος ως Πρόεδρος, Γραμματέας, μέλος του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Ηλείας. Λειτούργησε με βαθύ αίσθημα δικαιοκρισίας ως αιρετός εκπρόσωπος μας στα Υπηρεσιακά Συμβούλια. Ξεχώρισε και για την εκπαιδευτική του συνεισφορά, καθώς υπήρξε εξαιρετικός δάσκαλος για χιλιάδες μαθητές του.

Θα μείνει για πάντα στη μνήμη μας, στις καρδιές μας και θα αποτελεί σημείο αναφοράς σε κοινωνικούς αγώνες και διεκδικήσεις.

Ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο στους οικείους του.

ΠΥΡΓΟΣ 12/03/2020

 

 

Δήλωση Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Ηλείας, Βασίλη Γιαννόπουλου για την απώλεια του Μαν. Αγιομυργιαννάκη

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Ηλείας, Βασίλης Γιαννόπουλος, πληροφορούμενος την απώλεια του Περιφ. Συμβούλου Δυτικής Ελλάδας, Μανώλη Αγιομυργιαννάκη, δήλωσε:

   «Ο Νομός Ηλείας σήμερα πενθεί, γιατί ¨έφυγε¨ από κοντά μας ένας άξιος συμπολίτης μας. Ένας αγαπητός συνάδελφος στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, που αγάπησε και υπηρέτησε την Ηλεία, από κάθε θέση στην οποία βρέθηκε στο διάβα της ζωής του, με αξιοπρέπεια και θάρρος.

   Η προσφορά του στην παιδεία και στους νέους της Ηλείας, ως εκπαιδευτικός της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης είναι αξιοσημείωτη. Η δε αγωνιστικότητά του, για την προώθηση των θεμάτων του τόπου, με συνέπεια και ανιδιοτέλεια, είναι αξιέπαινη και αποτελεί παράδειγμα για όλους τους νέους αυτοδιοικητικούς, όσους είχαμε την τύχη να τον γνωρίσουμε και να συνεργαστούμε μαζί του.

   Ο πόνος είναι διπλός, γιατί έφυγε ¨χτυπημένος¨ από το νέο κορωνοϊο και έγινε το πρώτο θύμα στην Ελλάδα. Γι’ αυτό, αυτή τη δύσκολη στιγμή, θα πρέπει να θυμόμαστε ότι αποτελεί ατομική και συλλογική ευθύνη όλων μας, να αγωνιστούμε ενάντια στον κορωνοϊο, με ψυχραιμία, υπευθυνότητα και σοβαρότητα.

   Εκφράζω τα θερμά και ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του».

 

Υπογράφηκε στην Ολυμπία η Ολυμπιακή Εκεχειρία

Η Ιερή Εκεχειρία της Ολυμπίας, η πρώτη ιστορικά διεθνής συνθήκη  για την ειρήνη και την αναστολή των εχθροπραξιών, ενεργοποιήθηκε ξανά στην Ολυμπία, στον τόπο που εφαρμόστηκε για πρώτη φορά πριν χιλιάδες χρόνια, με αφορμή την Αφή της Ολυμπιακής Φλόγας.

Η Διακήρυξη της Ολυμπιακής Εκεχειρίας υπογράφηκε το πρωί της Πέμπτης 12 Μαρτίου και σηματοδοτεί την παγκόσμια επίκληση για ειρήνη, φιλία και συναδέλφωση των λαών. Το κείμενο της Εκεχειρίας υπέγραψαν ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Προκόπιος Παυλόπουλος, πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Τόμας Μπαχ, ο δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας κ. Γιώργος Γεωργιόπουλος, οι αντιπρόεδροι του Διεθνούς Κέντρου Ολυμπιακής Εκεχειρίας κα Φάνη Πάλλη Πετραλιά και κ. Γιώργος Παπανδρέου, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Σπύρος Καπράλος, ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας κ. Ισίδωρος Κούβελος, ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Μαργαρίτης Σχοινάς, η Ευρωπαία Επίτροπος Πολιτισμού – Παιδείας κα Mariya Gabriel, ο υφυπουργός Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης, ο περιφερειάρχης κ. Νεκτάριος Φαρμάκης, ο αντιπρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής Τόκιο 2020 κ. Toshiaki Endo, o υπουργός Αθλητισμού της Ιαπωνίας κ. Daichi Suzuki και ο διευθυντής του Κέντρου Ολυμπιακής Εκεχειρίας κ. Κων/νος Φίλης. Λόγω των συνθηκών, έγινε μια λιτή εκδήλωση για την υπογραφή της Διακήρυξης.

Ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας σε συνεργασία με το Διεθνές Κέντρο Ολυμπιακής Εκεχειρίας στην προσπάθειά τους να ενδυναμώσουν ακόμα περισσότερο το φιλειρηνικό μήνυμα των Ολυμπιακών Αγώνων καθιέρωσαν από το 2016 με την ευκαιρία των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο Ντε Τζανέιρο την υπογραφή της Διακήρυξης της Ολυμπιακής Εκεχειρίας, για τη παύση των πολέμων κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων. Για το σκοπό αυτό, επιλέχθηκε ο Ιερός Χώρος της Ολυμπίας προσδίδοντας συμβολισμό στην πράξη και κυρίως προσθέτοντας το Ηθικό πλεονέκτημα των μνημείων της Ολυμπίας που αποτελούν παγκόσμια πολιτιστική κληρονομιά αφού φέρνουν από τα βάθη των αιώνων τις ωραιότερες ανθρωπιστικές αξίες της φιλίας της ειρήνης και της συναδέλφωσης των λαών.

Η σχετική τελετή υπογραφής της σύγχρονης Ολυμπιακής Εκεχειρίας σύμφωνα με τα αρχαία πρότυπα, πραγματοποιήθηκε μπροστά στον ναό της Ήρας, εκεί όπου φυλασσόταν ο δίσκος του Ίφιτου πάνω στο οποίο είχε χαραχτεί η Ιερή Εκεχειρία των αρχαίων ολυμπιακών αγώνων, η μακροβιότερη πράξη ειρήνης όλων των εποχών που διατηρήθηκε για περισσότερο από χίλια χρόνια. Την αυθεντικότητα του ιερού κειμένου επικυρώνουν με τις υπογραφές τους οι Δήμαρχοι των πόλεων Ολυμπίας, Ήλιδας και Σπάρτης, εκπροσωπώντας συμβολικά τις τρείς αρχαίες πόλεις που είχαν υπογράψει την ιερή Εκεχειρία.

Τον Οκτώβριο του 2017, με την ευκαιρία των ΧΧΙΙΙ Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων που πραγματοποιήθηκαν στην Πιόνγκ Τσάγκ της Νότιας Κορέας από 9 – 25 Φεβρουρίου 2018, την Διακήρυξη Ολυμπιακής Εκεχειρίας υπέγραψαν εκ νέου, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κος Προκόπιος Παυλόπουλος, ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής κος Thomas Bach, ο Πρωθυπουργός της Δημοκρατίας της Κορέας κος Lee Nak - yeon , πρέσβεις Χωρών, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γεώργιος Βασιλειάδης, εξέχοντα μέλη του ολυμπιακού κινήματος κ.λ.π.

Το κείμενο της Ολυμπιακής Εκεχειρίας, αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής:

«Με την ευκαιρία των ΧΧΧΙΙ Θερινών Ολυμπιακών Αγώνων «Τόκιο 2020» και της Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας και αφού λάβαμε υπόψη όσα μας παραδίδει η αρχαία ελληνική γραμματεία, ακολουθώντας το παράδειγμα του Κλεοσθένη, του Ίφιτου και του Λυκούργου, συμβολικά ανανεώνουμε σήμερα, στον τόπο που γεννήθηκαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες και τα ιδεώδη του Ολυμπισμού, και διακηρύσσομε σε όλο τον κόσμο την ιερή  συμφωνία της αρχαιότητας, την Ολυμπιακή Εκεχειρία.

Με την εγγύηση και συνδρομή των εξεχόντων εκπροσώπων φορέων και οργανισμών της τοπικής, εθνικής και παγκόσμιας κοινότητας και του Ολυμπιακού Κινήματος που συνυπογράφουν την παρούσα διακήρυξη, στον τόπο που η αρχαία μυθολογία και παράδοση συναντούν την σύγχρονη ιστορία, ζητούμε να κρατηθούν τα χέρια μακριά από τα όπλα και να  παύσει κάθε εχθροπραξία ανά την υφήλιο καθ’ όλη τη διάρκεια των Αγώνων, από την έβδομη ημέρα πριν την έναρξη των ΧΧΧΙΙ Θερινών Ολυμπιακών Αγώνων και μέχρι την έβδομη ημέρα μετά την λήξη των XVI Θερινών Παραολυμπιακών Αγώνων που θα πραγματοποιηθούν στο Τόκιο της Ιαπωνίας όπως καταγράφηκε με την A/RES/74/16 Απόφαση της Γενικής Συνόδου των Ηνωμένων Εθνών, ώστε να δώσουμε μία ευκαιρία στην Ειρήνη και τη Συμφιλίωση των λαών να επικρατήσουν.

Στο εγχείρημα αυτό, ας είναι αρωγός μας το Ολυμπιακό Πνεύμα, οι πολίτες του κόσμου και ειδικότερα η νέα γενιά».

ΟΜΙΛΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Εν ἀρχῇ ἦν ὁ μῦθος

      Ο μύθος που διαλέγει την Ολυμπία, τον κάλλιστο των Ελλήνων τόπο, για να στείλει το μήνυμα της μεγάλης καμπής στην ανθρώπινη ιστορία.

      Την Ολυμπία, που ο Δίας νικά τον Κρόνο στην πάλη και ο Απόλλωνας τον Άρη στην πυγμή και τον Ερμή στο δρόμο, για να ρίξουν στα τάρταρα τη βία και το σκότος και να φέρουν την τάξη, την ομορφιά, τη δικαιοσύνη και το απολλώνιο φως στη ζωή των ανθρώπων.

 

Εν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος

      Εδώ στην τερπνή και εύχαρη της Ήλιδος κοιλάδα, ο βασιλιάς Ίφιτος αναβιώνει παλιούς αγώνες και χαράσσει στο δίσκο τη συνθήκη της ιερής εκεχειρίας, την ειρήνη της ελληνικής οικουμένης. Το 776 π.Χ. γίνεται η αφετηριακή χρονολογία της ελληνικής και της ευρωπαϊκής ιστορίας.

      Εδώ το αγωνιστικό πνεύμα, ο αθλητισμός, αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής παιδείας, κατακτά το πνευματικό και ηθικό βάθος που το αναδεικνύουν σε σφαίρες υψηλότερες από την απλή παιδιά. Ελληνική παιδεία, που όπως την όρισε ο μεγάλος Γερμανός ελληνιστής Werner Jaeger, σημαίνει την καλλιέργεια του ακέραιου ανθρώπου, γιατί το πνεύμα δεν υπάρχει χωρίς το σώμα και το σώμα δεν έχει νόημα χωρίς το πνεύμα.

       Πέρασαν αιώνες σκοτεινοί κάτω από την προστασία της ιλύος του Αλφειού και του Κλαδέου, έως ότου η σκαπάνη του Διαφωτισμού και η φλόγα στην καρδιά του Pierre de Coubertin, ξαναφέρουν στο φως τις αξίες των αγώνων, προσαρμοσμένες στοχαστικά, από την ευφυΐα του μεγάλου αναβιωτή, στις συνθήκες και τα προτάγματα της νέας εποχής.

      Στους σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες, του πιο επιτυχημένου αθλητικού, πολιτιστικού και κοινωνικού θεσμού του κόσμου μας, που ενώνει τους λαούς και δεν τους χωρίζει, οι οικουμενικές αξίες του ευ αγωνίζεσθαι, της αλληλεγγύης και  συναδέλφωσης των λαών και της ειρήνης, είναι οι ίδιες αξίες της αριστείας, του κάλλους, της δικαιοσύνης, της δημοκρατίας και της εκεχειρίας, μεταπλασμένες μέσα από την εξέλιξη του σύγχρονου ανθρώπου.

      Σήμερα που η παγκόσμια κοινότητα πλήττεται από μια νέα απειλή, η Ολυμπία είναι εδώ για να υπενθυμίσει την πρωταρχική και υψηλή αξία του Αγώνα στην ανθρώπινη ζωή. Σήμερα από εδώ την Ολυμπία, γιατί μόνο η Ολυμπία μπορεί να το κάνει με τον πιο αυθεντικό τρόπο, στέλνουμε σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης, ένα μεγάλο, τρισμύριο, αισιόδοξο μήνυμα Αγώνα και Νίκης.

      Με αυτά τα στοιχεία η Ολυμπία δεν μπορεί να είναι ένα απλό μέρος του σύγχρονου Ολυμπιακού Κινήματος, είναι πηγή και τροφός του.

      Το αυθεντικό μήνυμα της Ολυμπίας δεν αναστέλλει τις πνευματικές, αθλητικές και οικονομικές δραστηριότητες των σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων, απαιτεί το μέτρο και θέτει τα όρια της υπερβολής και ενίοτε της ύβρεως.

      Η εκεχειρία δεν επιβάλλεται πλέον από τα σαλπίσματα των σπονδοφόρων. Μπορεί όμως μέσα από τους Ολυμπιακούς θεσμούς να αναζητήσει δράσεις και πρωτοβουλίες στα μεγάλα ζητήματα του καιρού μας, το προσφυγικό, την κλιματική αλλαγή, τις τοπικές και περιφερειακές συρράξεις.

      Σήμερα που η ΔΟΕ έχει ανοίξει δρόμους και έχει θέσει τις βάσεις για μια γόνιμη συζήτηση αυτών των παγκόσμιων ζητημάτων, με την εμπνευσμένη πρωτοβουλία της ατζέντας 2020, του προέδρου Τόμας Μπαχ, η Ολυμπία ως παγκόσμιο σύμβολο, αυθεντικό και διαχρονικό αποθετήριο αξιών,  μπορεί να αποτελεί τόπο συνάντησης και διαλόγου, αθλητικών και πολιτιστικών δράσεων, που θα επικυρώνουν και θα δίνουν δυναμική στο Ολυμπιακό Κίνημα.

      Σήμερα σ’ αυτούς τους θρυμματισμένους καιρούς που οι μεγάλες αφηγήσεις φθείρονται και  αμφισβητούνται, η Ολυμπία, οι Ολυμπιακοί Αγώνες, οι οικουμενικές αξίες που εκπορεύονται από αυτούς, εξακολουθούν να λάμπουν και να συγκινούν τους λαούς.

      Ας μου επιτραπεί να κλείσω με μια ελάχιστη παράφραση των λόγων του μεγάλου μας ποιητή, του νομπελίστα Οδυσσέα Ελύτη.

      “Μπροστά στη ράχη του Κρόνιου, όταν ανεβαίνει ο ήλιος, τα πυροβόλα των μεγάλων κοσμοθεωριών παθαίνουν αφλογιστία”

 

                                                                          Με τιμή,

                                                                     Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

                                                            ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ

 

 

Επιστολή Επιμελητηρίου Ηλείας για την παράταση πληρωμών λογαριασμών ΔΕΚΟ

 
 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ   

 

 

 

                                                      

 Πύργος,  12/03/2020

                         Αρ. Πρωτ.: 642                           

                                                                                   

                                                        Προς

                                                            1. Υπουργό Οικονομικών

                                                            κ. Σταϊκούρα Χρήστο

                                                            2.Υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων

                                                            κ. Γεωργιάδη Άδωνι

                                                            3.Υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας

                                                            κ. Χατζηδάκη Κωνσταντίνο

                                                                      

Κύριοι,

 

Ως συνέπεια της έξαρσης του κορωνοϊού στην Ηλεία, η επιχειρηματική κοινότητα δέχεται μεγάλη πίεση, γι αυτό σας παρακαλούμε όπως εξετάσετε την δυνατότητα παράτασης των ληξιπροθέσμων  και μη οφειλών  προς τους παρόχους Ενέργειας, Τηλεφωνίας, Internet κτλπ.

 

Με εκτίμηση,

Νικολούτσος Κωνσταντίνος

 

Πρόεδρος Επιμελητηρίου Ηλείας

Δελτίο Τύπου της Δρος Αυγερινοπούλου για την αναστολή της λειτουργίας των Δικαστηρίων

Σε συνέχεια της επικοινωνίας της ΔροςΔιονυσίας – Θεοδώρας Αυγερινοπούλου, Βουλευτού Ν. Ηλείας, Ν.Δ., με τον Υπουργό Δικαιοσύνης, κ. Τσιάρα, στον οποίο μεταβίβασε το αίτημα των δύο Δικηγορικών Συλλόγων Ηλείας για αναστολή της λειτουργίας των δικαστικών μεγάρων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, στην Κοινή Υπουργική Απόφαση που θα υπογραφεί εντός της ημέρας από τον Υπουργό Δικαιοσύνης και τον Υπουργό Υγείαςσυμπεριλαμβάνεται η προσωρινή αναστολή της λειτουργίας των δικαστηρίων σχετικά με την εκδίκαση των υποθέσεων, εκτός ορισμένων εξαιρέσεων (αυτόφωρα, κ.λπ.). Η εφαρμογή της Κοινής Υπουργικής Απόφασης θα ισχύσει από αύριο, ημέρα Παρασκευή.

Αναλυτικότερα, σε εκτέλεση της από 11.3.2020 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (ΠΝΠ) για τα κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κοροναϊού COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του ( Εφημερίδας της Κυβερνήσεως τεύχος Α΄, φ. 44, της 11.3.2020) αναμένεται η έκδοση της κοινής απόφαση των υπουργών Υγείας και Δικαιοσύνης για την πανελλαδική αναστολή λειτουργίας των δικαστηρίων. Η από 11.3.2020 ΠΝΠ στο άρθρο 11 που αφορά στη λειτουργία των δικαστηρίων αναφέρει:

 

«Άρθρο 11

Προσωρινή αναστολή λειτουργίας των δικαστηρίων και των εισαγγελιών

  1. Προς τον σκοπό της αποφυγής κινδύνου εμφάνισης ή και διάδοσης κορωνοϊού COVID-19 που ενδέχεται να έχουν σοβαρές επιπτώσεις στη δημόσια υγεία, μπορεί να επιβληθεί το μέτρο της προσωρινής, μερικής ή ολι- κής, αναστολής της λειτουργίας των δικαστηρίων και των εισαγγελιών της χώρας, συμπεριλαμβανομένων και των στρατιωτικών δικαστηρίων, καθώς και της Εθνικής Σχολής Δικαστικών Λειτουργών.
  2. Το μέτρο της παρ. 1 επιβάλλεται με κοινή απόφαση των Υπουργών Υγείας και Δικαιοσύνης, καθώς και του Υπουργού Εθνικής Άμυνας στην περίπτωση των στρα- τιωτικών δικαστηρίων, μετά από γνώμη της Εθνικής Επιτροπής προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού COVID-19. Με όμοια απόφαση ορίζεται και κάθε συναφής και αναγκαία πρόβλεψη για τα ζητήμα- τα αναστολής ή παρέκτασης δικονομικών προθεσμιών, αναστολής ή παράτασης παραγραφών, αναστολής διαδικασιών αναγκαστικής εκτέλεσης και διενέργειας πλειστηριασμών, παροχής προσωρινής δικαστικής προστασίας, καθώς και για όλα τα λοιπά ζητήματα που αφορούν στο καθεστώς προσωρινής αναστολής λειτουργίας των δικαστηρίων και των εισαγγελιών της χώρας».

Επιστολή του Επιμελητηρίου Ηλείας προς τον Διοικητή του ΕΦΚΑ για την παράταση προθεσμίας δήλωσης ασφαλιστικής κατηγορίας

Πύργος :  12 / 03 / 2020

                         Αρ. Πρωτ.: 641

                                                                                                        

Προς Διοικητή ΕΦΚΑ

κ. Χάλαρη Χρήστο

 

Κύριε Διοικητά ,

 

Όπως γνωρίζετε μέχρι την Παρασκευή 13/03/2020 με βάση των νέο σύστημα ασφαλιστικών εισφορών οφείλουν όλοι οι ασφαλισμένοι να δηλώσουν την κατηγορία όπου επιθυμούν να ασφαλιστούν.

Επειδή υπό τις τρέχουσες συνθήκες για πολλά μέλη μας αυτό είναι αδύνατο, παρακαλούμε όπως ορίσετε νέα ημερομηνία επιλογής ασφαλιστικής κατηγορίας.

 

 Με εκτίμηση,

Νικολούτσος Κωνσταντίνος

 

Πρόεδρος Επιμελητηρίου Ηλείας

Λόγω του περιορισμού συναθροίσεων σε δημόσια κτίρια, σας ενημερώνουμε ότι η προγραμματισμένη συνέλευση των καταστηματαρχών εστίασης την Παρασκευή 13 Μαρτίου, με μοναδικό θέμα συζήτησης τα οικονομικά μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση λόγω του κορωνοϊού τα οποία εξαιρούν τον κλάδο μας, θα μεταφερθεί στον περιβάλλοντα χώρο του Επαρχείου στις 4 το απόγευμα.

Υπενθυμίζουμε ότι θα παραβρεθούν εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου, του Εμπορικού Συλλόγου και του Δήμου.

Παρακαλούνται όλοι οι συνάδελφοι να δώσουν το παρών.

 

Υ.Σ. Παρακαλούμε να τηρηθούν όλα τα μέτρα υγιεινής στο χώρο της συνέλευσης.

 

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΥΡΓΟΥ

Περισσότερα Άρθρα...

Εγγραφείτε προκειμένου να λαμβάνετε δωρεάν ειδοποιήσεις όταν έχουμε νεότερες πληροφορίες.