189 New Articles

Μιχάλης Κατρίνης: Να διατεθούν τα επιπλέον απαιτούμενα κονδύλια στην ΑΝΟΛ, για να εξασφαλισθούν περισσότερες επενδύσεις στην Ηλεία.

Την διάθεση όλων των επιπλέον απαιτούμενων κονδυλίων στην ΑΝΟΛ, ώστε να εξασφαλισθούν όσο το δυνατόν περισσότερες επενδύσεις στο νομό Ηλείας, που θα αξιοποιήσουν τους τοπικούς πόρους και θα αποτελέσουν σημαντική ένεση ρευστότητας, ζητά με ερώτησή του προς τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης ο Μιχάλης Κατρίνης.

Ο βουλευτής επισημαίνει ότι η «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΤΑ» (ΑΝ.ΟΛ. Α.Ε) αποτελεί μια εταιρεία με αντιπροσωπευτική εκπροσώπηση στη μετοχική της σύνθεση σημαντικών τοπικών φορέων της Ηλείας, όπως η Περιφέρεια, Δήμοι, Ενώσεις, Σύλλογοι κλπ και δραστηριοποιείται κυρίως στην υλοποίηση Κοινοτικών Προγραμμάτων που αφορούν στην ανάπτυξη αγροτικών περιοχών, την στήριξη της επιχειρηματικότητας και την παροχή κοινωνικών υπηρεσιών, καθώς και στην τεχνική υποστήριξη των δήμων και των άλλων μετόχων της, στον σχεδιασμό και υλοποίηση προγραμμάτων τοπικής ανάπτυξης.

Επικαλούμενος σχετικό υπόμνημα ο Μιχάλης Κατρίνης αναφέρει ότι στο πλαίσιο της 1ης προκήρυξης του Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER για ιδιωτικά έργα της ΑΝΟΛ που ολοκληρώθηκε το Σεπτέμβριο του 2019, το ποσό που προκηρύχθηκε ήταν 3,17 εκ. ευρώ, ενώ υποβλήθηκαν συνολικά 79 προτάσεις σε όλες τις προκηρυχθείσες υποδράσεις, με συνολικό προϋπολογισμό 22,8 εκ. ευρώ και αιτούμενη δημόσια δαπάνη 12,7 εκ. ευρώ περίπου, υπερκαλύπτοντας περίπου 4 φορές τον προϋπολογισμό.

 Όπως τονίζει, το μεγάλο επενδυτικό ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό και ενδεικτικό της ανάγκης του νομού Ηλείας για επενδύσεις που θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Επίσης, ιδιαίτερα σημαντικό είναι το ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε στον τομέα της μεταποίησης, που αποτελεί τομέα αιχμής για το Νομό, με 31 προτάσεις συνολικού προϋπολογισμού 10,063 εκ. ευρώ και Δημόσιας Δαπάνης 5,032 εκ. ευρώ.

Με δεδομένο ότι μετά από την  αξιολόγηση των επενδύσεων κρίθηκαν αποδεκτές 64 συνολικά προτάσεις με συνολική δημόσια δαπάνη 9.016.863,34 ευρώ, υπάρχει ανάγκη για επιπλέον δημόσια δαπάνη 6 εκ. ευρώ περίπου, καταλήγει ο βουλευτής.

 

 

 

Εβδομαδιαίο Δρομολόγιο Κινητής Αστυνομικής Μονάδας Ηλείας

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, πληροφορεί τους πολίτες ότι η Κινητή Αστυνομική Μονάδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, την ερχόμενη εβδομάδα (4-5-2020 έως 10-5-2020) θα βρίσκεται στις εξής περιοχές :

 

  • Την Τρίτη 5-5-2020 και κατά τις ώρες 17:00 έως 24:00 στην περιοχή των Αστυνομικών Τμημάτων Πηνειού, Ανδραβίδας, Κυλλήνης και Βουπρασίας, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Γαστούνη – Λυγιά – Κάστρο – Κυλλήνη – Αρετή – Κουρτέσι - Νέα Μανωλάδα  - Μανωλάδα – Κουνουπέλι – Ψάρι – Αετοράχη – Μπόρσι – Άγιος Δημήτριος  - Κόροιβος – Γαστούνη.
  • Την Τετάρτη 6-5-2020 και κατά τις ώρες 17:00 έως 24:00, στην περιοχή των Αστυνομικών Τμημάτων Κρεστένων, Ανδρίτσαινας και Ζαχάρως, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Κρέστενα – Πλουτοχώρι – Τρυπητή – Καλλιθέα – Σέκουλας – Ανδρίτσαινα – Κάτω Μυγδαλιές - Λιβαδάκι – Αμυγδαλιές  - Κεραμίδι – Μυρώνια – Βρεστό - Μίνθη – Μηλέα – Αρτέμιδα – Σμέρνα – Βρίνα – Κρέστενα.
  • Την Πέμπτη 7-5-2020 και κατά τις ώρες 14:00 έως 20:00, στην περιοχή των Αστυνομικών Τμημάτων Ζαχάρως και Ανδρίτσαινας, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Ζαχάρω – Διασταύρωση Θολού – Λέπρεο – Φασκομηλιά – Νέα Φιγαλεία – Πετράλωνα – Λυνίσταινα – Ανδρίτσαινα - Ναός Επικούρειου Απόλλωνα – Μάτεσι – Ροβιά - Θησόα - Νέα  Φιγαλεία – Ζαχάρω.
  • Την Παρασκευή 8-5-2020 και κατά τις ώρες 8:00-14:00 στην περιοχή των Αστυνομικών Τμημάτων Πύργου και Αρχαίας Ολυμπίας, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Πύργος – Αρχαία Ολυμπία – Λάλας – Μηλιές – Φολόη – Κούμανι – Ανδρώνι – Πανόπουλο – Καρυά Αγία Άννα – Πεύκη – Μουζάκι – Καράτουλα – Χειμαδιό – Αμπελώνας – Πύργος.
  • Το Σάββατο 9-5-2020 και κατά τις ώρες 8:00-14:00 στην περιοχή των Αστυνομικών Τμημάτων Κρεστένων, Ανδρίτσαινας και Ζαχάρως, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Κρέστενα – Πλουτοχώρι – Τρυπητή – Καλλιθέα – Σέκουλας – Ανδρίτσαινα – Κάτω Μυγδαλιές - Λιβαδάκι – Αμυγδαλιές  - Κεραμίδι – Μυρώνια – Βρεστό - Μίνθη – Μηλέα – Αρτέμιδα – Σμέρνα – Βρίνα – Κρέστενα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μάκης Μπαλαιούρας: «Ο Θάνατος του Εμποράκου» ή το κραχ της μεσαίας τάξης...*

 Του Μάκη Μπαλαούρα**

Όλοι αυτοί που ονομάζονται μεσαία τάξη,ελεύθεροι επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενοι, μικρομεσαίοι επιχειρηματίες (και αγρότες), και μισθωτοί που εργάζονται με μπλοκάκι, είχαν καταβαραθρωθεί την περίοδο της κρίσης.Μέχρι το 2014, με τις κυβερνήσεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ,έχαναν κάθε χρόνο 5.200 € έως 13.860 € ! Αντίθετα, επί ΣΥΡΙΖΑ η θέση τους βελτιώθηκε έχοντας αύξηση του ετήσιου εισοδήματός τους 520 έως 1500 €.

Με την υγειονομική κρίση, η  μεσαία τάξη θα πληγεί μέχρι ασφυξίας.

 Με τη μέχρι τώρα πολιτική της η κυβέρνηση δρομολογεί μέτρα μόνο 3,5% του ΑΕΠ, ενώ Γερμανία άνω του 50%, Γαλλία άνω του 25 %, Ιταλία 40% του ΑΕΠ! Και μάλιστα ενώ προβλέπεται ύφεση,τουλάχιστον,10%, αρνείται να τους ενισχύσει παρά τις δυνατότητες που υπάρχουν χάρις στο ταμειακό μαξιλάρι των 37 δισ. που άφησε ο ΣΥΡΙΖΑ, και με επιπλέον Ευρωπαϊκούς πόρους.

Είναι προφανές ότι η κυβέρνηση εφαρμόζει το σχέδιο«ανοσία της αγέλης»στην οικονομία, υλοποιώντας τις κατευθυντήριες γραμμές του ΣΕΒ, που προκρίνει να γίνει Ελλάδα πρωταθλήτρια στην ύφεση, για να εξοβελίσει μικρομεσαίους προχωρώντας σε αναδιανομή πλούτου, με εξαγορές και συγχωνεύσεις,υπέρ μιας επιχειρηματικής ελίτ,φυλάσσοντας το δημόσιο χρήμα για όσους επιβιώσουν. Και όλα πάνω στα ερείπια της εργασίας.

Όπως έλεγε ο Μαρξ (Κεφάλαιο)«επιδίωξη του κεφαλαίου «είναι η συγκέντρωση και…ο μετασχηματισμός πολλών μικρών κεφαλαίων σε λίγα μεγάλα».

Λεφτά υπάρχουν! Που όμως τα δίνουν;

Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ που παρέλαβε ταμεία-σκελετούς, για πρώτη φορά στην πολιτική ιστορία, παρέδωσε ταμειακό μαξιλάρι 37 δισ. που η ΝΔ χαρακτήριζε «ανύπαρκτο, αχρείαστο», «άστοχο».Το Υπουργείο Οικονομικών αποκάλυψε ότι έχει δαπανήσει ήδη 12-14 από τα 37 δισ. με τρόπο αδιαφανή και είναι άγνωστο που κατευθύνθηκε αυτό το κολοσσιαίο ποσό.

Οι μέχρι τώρα αποφάσεις της κυβέρνησης αφορούν δωράκια προς φίλια Μέσα Ενημέρωσης (11+18+9+23)=61 εκατομμύρια για να λιβανίζουν την κυβέρνηση και να αποκρύπτουν τις προτάσεις της αντιπολίτευσης, σκανδαλώδεις διαμεσολαβήσεις (ΚΕΚ), αδιαφανείς αναθέσεις σε κατά παραγγελία ιδρυθείσες επιχειρήσεις, καθώς και ενίσχυση των πολύ υψηλών εισοδημάτων.

Αέρας κοπανιστός στους μικρομεσαίους

Ακριβώς πριν ένα χρόνο, (9/4/2019) ο κ. Μητσοτάκης δήλωνε ότι «θα επιστρέψω στην μεσαία τάξη όσα της πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ».

Όμως, δόθηκαν ελάχιστα προς τα μεσαία στρώματα, που αφορούν κυρίως «δάνεια-ρυθμίσεις» με επιστροφή 6 μηνών, όπου όμως τότε θα έχει συντελεστεί η καταστροφή τους, πνιγμένοι στα χρέη (εργαζόμενους- προμηθευτές-πάγια) και μη μπορώντας να ανταπεξέλθουν στον ανταγωνισμό με τις μεγάλες επιχειρήσεις, ούτε και στον διεθνή ανταγωνισμό, όταν οι ανταγωνιστές τους ενισχύονται από κράτη τους, ενώ εδώ όχι.Επιπλέον εξακολουθεί η αβεβαιότητα της προκαταβολής φόρου και της εξυπηρέτησης των χρεών προς τις τράπεζες!

Πυροδάνεια: Σύμφωνα με τον Άδωνη Γεωργιάδη οι επιχειρήσεις θα πάρουν (έστω) δάνειο, έως 25% του τζίρου.Οι ελάχιστες,όμως επιχειρήσεις που πήραν  «πυρόπληκτα» δάνεια, εξαιρούνται γιατί  δε μπορούν να προσκομίσουν ενημερότητα,παρά το γεγονός ότι είναι καλυμμένα από εγγύηση Δημοσίου! Χρειάζεται, αποφασιστικό μέτωπο των 5 συσχετιζόμενων Νομών, διεκδικώντας εφαρμογή της «απόφασης Χουλιαράκη».

Να “Μείνουμε Όρθιοι”

Η κυβέρνηση της ΝΔ ενεργώντας υπέρ των μεγάλων φίλιωνσυμφερόντων και σκεπτόμενη μικροπολιτικά, όπως έγραψα, αντιγράφει τη πολιτική Χούβερ που βύθισε ΗΠΑ στην ύφεση και ανεργία. Έπρεπε ήδη να είχε λάβει μέτρα εμπροσθοβαρή, αντίθετα, μας πηγαίνει στη καταστροφή με βάρκα την ελπίδα.

Δε μπορεί να στηθεί ανάκαμψη πάνω στα ερείπια χρέους!  Το 65% των τουριστικών και εμπορικών επιχειρήσεων φοβάται χρεοκοπία. Ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ Γ. Καρανίκας δήλωσε ότι «για να επιβιώσουν θα χρειαστούν ένα πραγματικό σοκ ρευστότητας από Κράτος ή Τράπεζες ή συνδυαστικά».

Μπροστά στην επερχόμενη καταστροφή,εξαιτίας της κυβερνητικής πολιτικής, ο ΣΥΡΙΖΑ διατύπωσε ένα ρεαλιστικό και κοστολογημένο πρόγραμμα,“Μένουμε Όρθιοι”με οριζόντια μέτρα ενίσχυσης της εργασίας και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων για την ανάσχεση της μεγάλης οικονομικής ύφεσης και ενός 4ου μνημονίου, ζητώντας:

  1. Εργαζόμενοι

Μη αναστολή συμβάσεων, μη εκ περιτροπής εργασία, προστασία από απολύσεις.Καταβολή πλήρους μισθού για όσο καιρό δεν έχουν εργασία και όχι τα ψίχουλα των 533 € τον μήνα. Η κυβέρνηση θα έπρεπε, όπως συμβαίνει και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, να στηρίξει την εργασία προχωρώντας στην επιδότηση του μισθολογικού-ασφαλιστικού κόστους των εργαζομένων. Στη Γαλλία καλύπτει το 100%, Βρετανία,Ισπανία,Ιταλία 80%. Αντίθετα, η κυβέρνηση προκαλεί και με νέα ΠΝΠ, μεσάνυχτα Πρωτομαγιάς(!), ματαιώνει την εξαγγελθείσα αύξηση του κατώτατου μισθού για το …2021.

  1. Επαγγελματίες

α) Καταβολή μηνιαίου επιδόματος, ίσου με το 1/12 του περσινού τους εισοδήματος για κάθε μήνα και όχι τα (και προσβλητικά)600 ευρώ για 1,5 μήνα.

β) Παροχή ζεστού χρήματος 3 δισ. στις επιχειρήσεις,χωρίς δανεισμό.

γ) Ρευστότητα ύψους 12 δισ. με εγγύηση του δημοσίου.

Το γοργόν και σωτηρίαν φέρει…

 

*Έργο του Άρθουρ Μίλερ,που έργο θίγει τις συνέπειες του οικονομικού κραχ του 1929, τις διαψεύσεις και καταρρεύσεις προσδοκιών, κάνοντας σμπαράλια το «Αμερικάνικο όνειρο»..

**Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ

Διονύσης Καλαματιανός: Η υγειονομική κρίση δοκιμάζει και την Ευρωπαϊκή συνοχή

Η πανδημία του κορονοϊού στην Ευρώπη φαίνεται πως δε βάζει σε δοκιμασία μόνο τη δημόσια υγεία, αλλά και την ίδια την Ευρωπαϊκή συνοχή. Βλέπουμε να επαναλαμβάνεται αυτό που ζήσαμε και στην πρότερη οικονομική κρίση, δηλαδή η περιχαράκωση των εύρωστων εθνικών οικονομιών του Βορρά στα κεκτημένα τους, αδιαφορώντας για τις συνέπειες μιας τέτοιας επιλογής σε ολόκληρο το Ευρωπαϊκό οικοδόμημα.

Με αφορμή τη δίκαιη και κατάλληλη πρόταση για έκδοση ενός κορονο-ομόλογου, προκειμένου να αμοιβαιοποιηθεί το κόστος της υγειονομικής κρίσης και να μπορέσουν οι πληγείσες οικονομίες να ανακάμψουν, τα κράτη – μέλη του Βορρά με προεξάρχουσα τη Γερμανία, ορθώνουν τείχος αντιρρήσεων. Είναι πασιφανές ότι επιδιώκουν να διαφυλάξουν τα δικά τους οικονομικά συμφέροντα, πολύ μακριά από τις αρχές της αλληλεγγύης, της ισότητας και της οικονομικής σύγκλισης των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως αυτές καθορίζονται στις καταστατικές αρχές της.

        Ένας από τους στόχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως τέθηκαν στην ιδρυτική της συνθήκη, ήταν να προωθήσει την ισόρροπη και σταθερή οικονομική και κοινωνική πρόοδο. Αν και από τότε πέρασαν σχεδόν τρεις δεκαετίες, είναι ολοφάνερο ότι ο στόχος αυτός όχι μόνο δεν επιτεύχθηκε, αλλά το οικονομικό χάσμα μεταξύ Βορρά και Νότου έχει διευρυνθεί δραματικά, προς όφελος των ισχυρών οικονομιών και κυρίως της Γερμανίας. Η Ευρωπαϊκή οικονομία, παρά το κοινό νόμισμα των χωρών της ΟΝΕ, δεν προσεγγίζεται ως ενιαία ούτε και τώρα, που η Ευρώπη κλονίζεται από αυτή την αναπάντεχη υγειονομική κρίση.

Βλέπουμε, λοιπόν ότι, χώρες με σημαντικό δημοσιονομικό περιθώριο, άρα και ευχέρεια γρηγορότερης επανόδου της οικονομίας, όπως η Γερμανία, η Αυστρία, η Σουηδία, η Δανία, η Φινλανδία, αρνούνται το ειδικό ομόλογο για τον κορονοϊό, που θα δώσει τη δυνατότητα στις χώρες με ισχνό δημοσιονομικό περιθώριο να επανεκκινήσουν τις δικές τους οικονομίες. Προτείνουν ξανά ως δήθεν λύση το δανεισμό με όρους μέτρων λιτότητας και ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας. Κάποιοι, δηλαδή, μετά την υγειονομική κρίση, θα είναι ακόμα πιο μπροστά, κάποιοι ακόμα πιο πίσω, προοπτική που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την αρχή της ισόρροπης και σταθερής οικονομικής και κοινωνικής προόδου.

Δυστυχώς, ο οργανισμός «Ευρώπη» δε δείχνει να έχει αλλάξει τις προβληματικές αντιλήψεις και τις πρακτικές που ακολούθησε στην αντιμετώπιση της τελευταίας οικονομικής κρίσης. Είναι αναπόφευκτο, κάτω από αυτές τις συνθήκες περιχαράκωσης και οχύρωσης των ισχυρών εταίρων γύρω από τα συμφέροντα των εθνικών τους οικονομιών, να ενισχύεται αυτό που ονομάζεται «ευρωσκεπτικισμός», που μπορεί να ενισχύσει τις φυγόκεντρες τάσεις, απειλώντας τη συνοχή της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Πριν δέκα χρόνια ξεκινούσε η περιπέτεια της χώρας μας στο λαβύρινθο των μνημονίων, από τον οποίο με πολλές θυσίες και απώλειες εξήλθαμε το 2018. Τώρα, όμως, δεν είναι μόνη η Ελλάδα, που βρέθηκε στο στόχαστρο μιας απαράδεκτα εκδικητικής και εξοντωτικής αντιμετώπισης από τους εταίρους μας. Η Ισπανία και κυρίως η Ιταλία δεν φαίνονται διατεθειμένες να ανεχθούν τέτοιες συμπεριφορές.

Η υγειονομική κρίση, ίσως, θα ήταν η καλύτερη ευκαιρία για έναν ευρύτερο αναστοχασμό με επίκεντρο την Ευρώπη και την αναγκαιότητα ενίσχυσης της κοινής ευημερίας των λαών της και της κοινωνικής συνοχής. Δυστυχώς, η αλλεπάλληλη αποτυχία της Ε.Ε. να διαχειριστεί τόσο την οικονομική όσο και την προσφυγική κρίση, δεν μας κάνει αισιόδοξους.

Σύλληψη στη Ζαχάρω, για υδροπονική καλλιέργεια ναρκωτικών

Κατασχέθηκαν (4) δενδρύλλια κάνναβης και (28) γραμμάρια της ίδιας ναρκωτικής ουσίας

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στη Ζαχάρω Ηλείας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ζαχάρως, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ζαχάρως, πραγματοποίησαν έρευνα σε οικία του ημεδαπού, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν (4) δενδρύλλια κάνναβης, που καλλιεργούσε μέσα σε γλάστρες και (28,3) γραμμάρια της ίδιας ναρκωτικής ουσίας.

Πιο συγκεκριμένα, ο δράστης καλλιεργούσε τα φυτά κάνναβης, μέσα σε αυτοσχέδια σκηνή, στο σαλόνι της οικίας με το σύστημα της υδροπονικής καλλιέργειας, που αποτελούταν από έναν ηλεκτρικό αποροφητήρα, έναν ηλεκτρικό ανεμιστήρα, έναν ηλεκτρονικό μετρητή υγρασίας - θερμοκρασίας  και έναν προβολέα με λαμπτήρα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.

 

Σπύρος Σιδηροκαστρίτης: Το αθλητικό κέντρο Κούβελου να πάρει ξανά ζωή

Το πολιτιστικό κέντρο στον Κούβελο έπαψε πια να είναι κτίριο φάντασμα. Από τη στιγμή που η χώρα μας μπήκε στη δίνη της πανδημίας το κτίριο χρησιμοποιείται ως σταθμός του ΕΚΑΒ Ηλείας. Περιμετρικά του κέντρου, δίπλα στα υπαίθρια στάδια τα οποία ποτέ δεν ολοκληρώθηκαν υπάρχουν ανοιχτά φρεάτια πολύ επικίνδυνα για όσους επισκέπτονται τον χώρο αθλητισμού και ιδιαίτερα για τα μικρά παιδιά.

Σε λίγες μέρες αναμένεται να αρθούν τα περιοριστικά μέτρα και να ξανανοίξουν οι χώροι άθλησης, είναι αναγκαίο λοιπόν ο χώρος να γίνει ασφαλής. Να κλείσουν άμεσα τα τέσσερα ανοιχτά φρεάτια, να απομακρυνθούν οι κάδοι από την είσοδο του αθλητικού πολιτιστικού κέντρου και να ολοκληρωθούν επιτέλους τα υπαίθρια στάδια. Η εικόνα παρακμής που παρουσιάζει ο Κούβελος μπορεί να αλλάξει άμεσα αν συντηρηθούν και τοποθετηθούν στα υπαίθρια στάδια μπασκέτες, τέρματα, φιλέ τένις, υπαίθρια όργανα γυμναστικής, δέντρα και παγκάκια. Στη συνέλευση- διαμαρτυρία που είχε οργανώσει η Κοινότητα Πύργου προ λίγων μηνών η νέα δημοτική αρχή είχε δεσμευθεί ότι θα αξιοποιήσει τον χώρο. Γνωρίζουμε ότι για να γίνει ξανά λειτουργικός ο Κούβελος τόσο το κλειστό γήπεδο μπάσκετ όσο και ο πολιτιστικός χώρος δεν θα γίνει από τη μια μέρα στην άλλη. Όμως, μπορούν να γίνουν άμεσα κάποιες παρεμβάσεις και να αποκτήσει η ανατολική πλευρά της πόλης ένα αθλητικό κέντρο που για χρόνια στερείται!

 

Σιδηροκαστρίτης Σπύρος, Αντιπρόεδρος Συμβουλίου Κοινότητας Πύργου

 

Πύργος - Σύλληψη οδηγού σε κατάσταση μέθης

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στον Πύργο, από αστυνομικούς του Τμήματος  Τροχαίας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε τροχονομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε φορτηγό αυτοκίνητο, υπό την επήρεια μέθης.

Περισσότερα Άρθρα...

Εγγραφείτε προκειμένου να λαμβάνετε δωρεάν ειδοποιήσεις όταν έχουμε νεότερες πληροφορίες.