319 New Articles

Δελτίο τύπου - ΓΕΠΑΔ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ - «Χτίζουμε τοίχο στη νεανική παραβατικότητα»

Αύριο, 22-3-2024 και ώρα 12:00 μ.μ., στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική
Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, Ερμού 95 4ος όροφος, θα πραγματοποιηθεί
συνέντευξη τύπου, για την έναρξη του θεματικού Πάρκου στη Δυτική Ελλάδα,
«Χτίζουμε τοίχο στη νεανική παραβατικότητα», από τον Αναπληρωτή
Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Χαράλαμπο ΜΠΟΝΑΝΟ, το Γενικό
Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Ελλάδας Υποστράτηγο Ανδρέα
ΤΣΑΠΙΚΟΥΝΗ, τον Περιφερειακό Διευθυντή Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης
Δυτικής Ελλάδας, κ. Κωνσταντίνο ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ και την Αντιπεριφερειάρχη
Κοινωνικής Πολιτικής και Οικογένειας, κα. Γεωργία ΝΤΑΤΣΙΚΑ

Δελτίο τύπου - KIDS REGIO - Πανευρωπαϊκή Έρευνα σχετικά με την άποψη των παιδιών για τον κινηματογράφο και τα οπτικοακουστικά μέσα

Το KIDS Regio (Γερμανία) και η PUBLIKUM.io (Δανία) συνεργάζονται σε μια έρευνα για την άποψη των παιδιών για τις ταινίες και τις σειρές σε 12 ευρωπαϊκές χώρες. Συμμετέχοντας, μπορείς να βοηθήσεις τους Ευρωπαίους δημιουργούς, αλλά και όσους χαράζουν πολιτική, να κατανοήσουν καλύτερα το νεανικό κοινό.

 

Στόχος της έρευνας είναι να δοθεί ο λόγος στα ίδια τα παιδιά, προκειμένου να αναζητηθούν οι τάσεις και προτιμήσεις του παιδικού και νεανικού κοινού στον κινηματογράφο και τα οπτικοακουστικά μέσα.

 

Στην Ελλάδα, η έρευνα πραγματοποιείται με τη συνεργασία του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου, του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους.

 

Στην έρευνα, η οποία διεξάγεται ηλεκτρονικά, μπορούν να συμμετέχουν παιδιά 7-11 ετών.

 

Λάβε κι εσύ μέρος!

Σας ευχαριστούμε!

 

Δελτίο τύπου - Δ. Νικολακόπουλος: Κοινός βηματισμός με τους εκπρόσωπους του χώρου για την ανάδειξη της περιοχής μας ως Τουριστικού προορισμού

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης Δυτικής Ελλάδας, Δημήτρη Νικολάκοπουλου με τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ξενοδόχων Δυτικής Ηλείας.

Συνάντηση με τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ξενοδόχων Δυτικής Ηλείας πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, 5 Μαρτίου 2024, στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης Δυτικής Ελλάδας, Δημήτρη Νικολακοπούλου. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Αντώνης Μαυρόπουλος, ο αντιπρόεδρος κ. Χρύσανθος Μουρτζίνης, η γραμματέας κα Αθηνά Σούλη, το μέλος κ. Θεόδωρος Φλίγκος καθώς και ο συνεργάτης του κ. Νικολακόπουλου, Κώστας Τζαμαλούκας.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης έγινε παρουσίαση του προγράμματος τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (ΠΔΕ) για το 2024 και συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν την περιοχή με την μεγαλύτερη συγκέντρωση ξενοδοχειακών υποδομών στην Ηλεία.

Σε δήλωση του ο κ. Νικολακόπουλος υπογράμμισε πως: «Με τα μέλη της δραστήριας Ένωσης Ξενοδόχων Δυτικής Ηλείας είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε για πολλά και ενδιαφέροντα θέματα προκειμένου στο άμεσο μέλλον να αποκτήσουμε κοινό βηματισμό στους στόχους και τις επιδιώξεις μας με βασικότερο όλων την ανάδειξη της περιοχής μας ως Τουριστικού προορισμού.

Άλλωστε η συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων στον τομέα του Τουρισμού είναι το βασικό προαπαιτούμενος για να επιτευχθεί ο συγκεκριμένος στόχος. Πάνω σε αυτό το πλαίσιο συζητήσαμε για την περεταίρω αξιοποίηση του αεροδρομίου του Αράξου καθώς και για την ανάγκη δημιουργίας εκπαιδευτικών μονάδων στην περιοχή μας που θα αναδεικνύουν τουριστικά στελέχη και εξειδικευμένο προσωπικό. Στη χρήσιμη και ωφέλιμη συνάντηση αναφερθήκαμε και στον μελλοντικό προγραμματισμό για τη συμμετοχή της Ένωσης σε δράσεις της ΠΔΕ που αφορούν στην αξιοποίηση του OLYMPIAN LAND».

Αποκάλυψη: Αιφνιδιαστική αλλαγή του υποδιοικητή της ΕΥΠ που ελέγχει και το σύστημα υποκλοπών

Αποχωρεί ο πρώην υπαρχηγός ΓΕΣ κ. Κέλλης κι αντικαθίσταται από τον πρώην διοικητή ασφαλείας Θεσσαλονίκης κ. Τζίτζη.

Προέλευση, περισσότερα στο https://www.in.gr/2024/03/05/editorial/oi-ipa-epivalloun-kyroseis-se-etaireies-kai-prosopa-gia-predator-kai-kyvernisi-kanei-san-oi-ypoklopes-na-min-eginan-pote/

Περισσότερα Άρθρα...